تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1228 از 1903 اولاول ... 2287281128117812181224122512261227122812291230123112321238127813281728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,271 به 12,280 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

نه دیگه...
    اگه ایم از داج حریف کمتر باشه یا حتی مساوی باشه نهایت 1 یا 2 ضربه بتونه بزنه.اون 4 یا 5 ضربه وقتیه که ایم خیلی بیشتر از داج باشه مثلا 20 تا.
    به نظرم وقتي اين دوتا مساوي بشن كار پنجا پنجا ميشه در نتيجه احتمال زدن يا نزدن مساويه!! و اگه اون مدافع خوش شانس باشه شايد از 4 تا هم بيشتر بزنه(البته اسكيل هاي ديگه هم خيلي موثرن!!)

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

بدون لباس 40ه

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جدا آموزش رو خوندین ؟

تو آموزش گفته شده برای دوئلر داج 30-60 اسکیل نهایتا صرف شه اون تا لول 50
    داج بدون اپیرنس یا تاکتیک تاثیر چندانی نداره و در واقع این اپیرنس و تاکتیک هستن که ایم طرف رو میارن پایین نه داج !
    عکساشو نگاه کردم فقط
    اما خوب نوشته بودی فقط من یه کم با ایتم های پیشنهادیت مشکل دارم
    من نه رو اپرینس کار کردم نه تاکتیک واسه همینم تا جا داره کتک میخورم

شما ببخش حاجی منظورم ممد بودش

جاخالی یه عدد random بین 1 تا اسکیل داج شماست . البته اینو از چند نفر حرفه ای پرسیدم به من گفتن !
    که این عدد از ایم طرف مقابل کم میکنه . به خاطر همینم گاهی اوقات با داج بالا میبینی اتک میخوری .
    و این وقتی نمایان میشه که مثلا ضربه 2 نمیخوره ولی 6 میخوره .
    تو دوئل های من که همیشه نمایانه

ببینید بذار یه مثال بزنم.
    مشخصات مهاجم : ایم 50 - اپیرنس 40 - داج 55
    مشخصات مدافع : ایم 60 -داج 35 - تاکتیک 30
    مهاجم حمله میکنه.اول appearance-tactics=40-30=10 پس 10 تا از ایم مدافع کم میشه و ایم میشه 50 پس حدود 5 تا از داج مهاجم کمتره پس احتمالا هیچ ضربه ای نمیتونه به مهاجم بزنه.ولی ایم مهاجم 15 تا از مدافع بیشتره پس ضربه های بیشتری به هدف میزنه.
    نمیدونم گرفتید چی شد یا نه.
    نگرفتم چی چی شد !! حالا این همه حساب کتاب کردی اخرش چی شد ؟؟؟

فکر کنم آخرای آموزش باشه ! نوشتم تمام اسکیل ها به همراه لباس و ست محاسبه شدند که بعد از هر قسمت لباس ها رو هم گذاشتم . اما در کل راست میگی یکم ایم رو زیاد نوشتم فکر کنم 10-15 تا
    اره یه جایی گفتی با رنگ قرمز
    برای اینکه تاپیک رو مفید! کرده باشم طرز تهیه تکیلا(همون که واسه ست لباس مکزیکی لازمه) رو براتون میذارم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سریع دانلود کنین پون الان پاکش می کنم!
    این که 25 کیلو بیشتر نیست

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر میکنم همین یکی دو ضربه هم بخاطر رندوم بودن داج هستش .
    احتمالا....
    کلا فکر کنم فرمول منطقی باشه نه؟نظرت چیه؟

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

برای اینکه تاپیک رو مفید! کرده باشم طرز تهیه تکیلا(همون که واسه ست لباس مکزیکی لازمه) رو براتون میذارم:
    ظرز به دست آوردن تيكويلا؟! خب ميري دوساعت كارش رو انجام ميده بهت ميده!!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تو پست من هست
    Hi,

We have never spoken before but I felt I had to mail you after the past few weeks. For the record I follow the west forum and I have watched the goings on for some time.

I and my towns have been present in ALL SSF and Middleton Fights. In big numbers I may add. The two attacks on Middleton Stance, Middleton AND the Craggy one. We have been on both sides ( I won't disclose why ) and what I have seen has appalled me.

We have observed Gaffey missing the Craggy one leading from the back on the two Middleton Stance ones and being totally absent from the Midlleton one.

Personally I am not a fan of the SSF but I am friends with a number of members . They, and probably you don't deserve this kind of ..... Well I'm not even going to call it leadership.

I don't think anyone should need to put up with a bad leader or indeed an organization that can't keep it's members updated on what's going on or, have no idea of how to lead troops into battle.

Here we are looking only for quality not quantity and that is why I have contacted you. I am not interested what class you are, other than you are good at what you do. There are places here for players such as you.

I Have members here now from varied towns and a lot of them were previous enemies. They are here because I asked them and we provide the comradeship and direction that all town members deserve.

You may notice a few SSF have moved over and now I'd like to offer you that same opportunity.

I treat my town members with respect and keep them informed. We are very active but we are a team and as such everyone is kept up to date with what's going on, all the time. We have a great laugh enjoy the comradeship and as a result our forums are red hot ! Is your town the same ?

Our true enemies here are 0 although we fight just about anyone and everyone. We are a fighting town but without do so without malice or hatred. Most of our best fighters have been previous opponents and all I believe will tell you they are very happy with their choice. Contact some if you wish to verify

If you are interested on joining a crack team then let me know. There will be no restrictions or rules to who you can hit other than one Ally in another fort we share. Shopping in over 30 towns is available so kitting up is not a problem .

As long as your very active, live for the fight and can relied on when required you are welcome. I don't care about your past or current group, we are all Brothers on the battlefield and that is enough.

Do not misunderstand this letter, it is not a general recruiting one only to members of your organisation I consider to be worthy of note and deserving of a better atmosphere. If you are not interested then I wish you well and no further contact will be made.

Thank you for reading

Vic
    این یارو چه حالی داشته این همه فک زده من که نخوندم فقط جواب دادم تو چند جمله خلاصشو واسم بگو

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

این که 25 کیلو بیشتر نیست
    چیکار حجم داری...دانلود کن ببین تا حالا چی جمع می کردی تو وست؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ظرز به دست آوردن تيكويلا؟! خب ميري دوساعت كارش رو انجام ميده بهت ميده!!
    با 2 ساعت کار شیشه خالی شو بهت میده

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمه.
    من خودم لول 61 هستم بدون لباس شوتینگم 133 هست.با لباس دوئل حدود 170 میشه ولی باز هم احساس میکنم کم هست.بازیکنای ورلد 1 خیلی قوین.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چیکار حجم داری...دانلود کن ببین تا حالا چی جمع می کردی تو وست؟
    من که میدونم چی جمع کردم
    حالا جدی ویروس و این چیزا نباشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •