يه مدل كه قيمتش بيشتر 40 الي 50 نباشه و بردشم خيلي خوب باشه رو مي خوام چي بگيرم
يه مدل كه قيمتش بيشتر 40 الي 50 نباشه و بردشم خيلي خوب باشه رو مي خوام چي بگيرم
با سلام
وایرلس مودم روشنه چون با لپ تاپ میتونم بهش وصل بشم ولی با گوشی که میخوام وصل بشم ارور میده
کانکشن هم PPPoE هست
Last edited by bakhi; 29-06-2011 at 11:07.
برو از مغازه بپرس بعد مدلایی که داشت رو بیا اینجا بگو تا دوستان نظر بدن.
سلام!
این سؤالو توی تاپیک جدا مطرح کردم گفتم اینجا هم مطرح کنم:
می خواستم منو در مورد خرید یک مودم ADSL2 خوب برای استفاده خانگی راهنمایی کنید
اونجایی که رفتم این دو تا مدلو بهم پیشنهاد دادن:
DSL-2500 D-Link
DSL-2540 D-Link
برای خودم مهمه که بتونم باهاش حداقل دو تا pc رو پوشش بدم
به نظر شما وایرلس هم داشته باشه بهتره یا نه؟ چون فعلاً از وایرلس استفاده نمی کنم و شنیدم مودم وایرلس ممکنه سرعتو بیاره پایین
نظرتون در مورد خرید مدل یک پورت و استفاده از هاب سویچ در کنار اون چیه؟
اگه مدل بهتری هم مد نظرتون بود لطفاً راهنمایی کنید
اصلاً یک سؤال اساسی:
تفاوت یک مودم خوب با یه مودم بد در چیه؟ (با توجه به قیمتشون)
با تشکر!
شما وارد تنظیمات مودم میتونید بشید یا کلا سیستم مودم رو نمیشناسه؟
سلام خدمت دوستان---
يک مشکلي است چند وقتي برايم پيش امده است بدين صورت من چند ماهي است از مخابرات adsl نا محدود گرفتم بعضي وقتها که اينترنت قطع مي شود مودمم(tp link--8811) است از حالت اتوماتيک خارج ميشود واينترنت وصل نمي شود من اون وقت بايد از طريق کانکشن به اينترنت وصل شوم---حالا چکار کنم مشکل از کجاست---
شما کانفیگ مودم رو از حالت PPPOE به دستی تغییر بده . و با کانکشن به اینترنت وصل شو ، اون وقت اگه اروری در کار باشه میتونی شماره ی ارور رو بفهمی و اشکال رو برطرف کنی .
مودم هایی که دارای چند خروجی لن هستند عموما برای شبکه داخلی ساخته نشده ، یعنی اگه شما نیاز به شبکه داخلی داری مودم تک پورت و یک هاب سوئیچ باید استفاده کنی . اگه فقط مشکل وصل شدن دو تا کامپیوتره از مودم های چند پورت استفاده کن . داشتن وایرلس ربطی به سرعت نداره . در مودم هایی که دارای چند خروجی هست سرعن بین کامپوتر ها تقسیم میشه . مدل پیشنهادی من d-link 2640u هست که چهار پورت لن و وایرلس داره . قیمت مودم ها هم مربوط به شرکت سازندشه دیگه . این مودم که گفتم مودم خوبیه حدود 50 تومنه . ولی خوب اگه بخوای لینک سیس بخری خوب مسلمه که بهتر و گرونتره . موفق باشی .
تشکر از توضیحات کاملتون![]()
دقیقا منم همین مشکلو داشتم که علتش این بود که یوزر و پسورد از طرف سرور ثبت نشده بود که وقتی ثبت شد مشکلم حل شد،البته اگه تمام مراحل کار رو درست انجام دادین و این مشکل براتون پیش اومده حرف من صدق میکنهنوشته شده توسط dynast10
دوست عزیز این کاریم که گفتید انجام دادم ولی بازهم درست نشد همچنان اون پایین سمت راست روی local area conecction بازهم علامت اعجب زردرنگ میاد و همون پبغام رو نشون میده و من نمیتونم صفحه ای رو باز کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)