فقط نویز رو زیاد میکنه با این اندازه سنسور
hs10 اگر باشه حدود 550 باید باشه یا ارزون تر چیز ارزون ترش نیست
hs10 مثل حرفه ای ها باید با رینگ رو لنز زوم کنی
به شدت تایید میشه
اره فکر کنم خوب خریدی ، گارانتیش چیه ؟
فقط نویز رو زیاد میکنه با این اندازه سنسور
hs10 اگر باشه حدود 550 باید باشه یا ارزون تر چیز ارزون ترش نیست
hs10 مثل حرفه ای ها باید با رینگ رو لنز زوم کنی
به شدت تایید میشه
اره فکر کنم خوب خریدی ، گارانتیش چیه ؟
'گارانتی دیدنگار.20 مگ خواندن 20 مگ نوشتن.فروشنده یه دوربین اس ایکس 230 کنون هم کنارش بهم داد.410000 تومان![]()
Last edited by pedram_ashena; 08-03-2012 at 00:27. دليل: شکلک یادم رفت
میشه توضیح بدی نویز بیشتر یعنی چی؟(یعنی خوب یا بد؟)
با رینگ زوم کردن سخته؟یعنی با کلید نمیشه زوم اتومات کرد؟!
دوستان ممنون میشم به این سوال هم جواب بدید
sx230 کیفیت فیلمبرداریش دلچسب نیست.ضبط صدای محیطش در حد تیم دسته دو افریقای جنوبیه.کیفیت عکسش خوبه
نویز بده دیگه ، توی یه کلمه یعنی کیفیت کم
اولش اره اما یاد که گرفتی نه ، نه فقط با رینگ
گارانتی مهم نیست ، وقتی شما دوربین رو دست میگیری معلومه که نو هست یا دست دو تابلوعه
خ جمهوری پاساژ های بزرگمهر ایرانیان حافظ و پردیس بورس دوربین هستند
من hs20 خریدم الان دستمه از فروشگاه دیجی کالا خریدم 675 دوربین خوبیه
سلام دوستان
من یدونه دوربین سوپرزوم کانن sx210 تمیز و کار نکرده دارم که کمتر از یکساله خریدمش و تا حالا بدون استفاده مونده.تا حالا یه بارم بیرون نبردم و فقط تو خونه عکس گرفتم.چون واسم یکم بزرگه. باطریشم 4-5 بار بیشتر شارژ نشده کاملا نو. فرصت خوب واسه کسی که میخادش. خودمم حیفم میاد بدمش ولی با توجه بکارم مجبورم که یه دوربین خیلی کوچیک از سری ایکسوز بخرم که همیشه خدا تو جیبم باشه.میخام یه مدل ساده تر بگیرم که فقط پوینت اند شات باشه چون حال حوصله تنظیمات پیشرفته ندارم .حالا زومشم کمتر بود چاره نیست.
با هزینه ارسال.اگه کسی میخاد بهم پیام خصوصی کنه.
برای اطلاعات بیشتر و شماره تماس اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by varians; 09-03-2012 at 11:39.
سلام دوستان
من از عکاسی زیاد سر رشته ندارم ولی خیلی علاقه مندم
می خوام یه دوربین کامپکت تو حد 500 تومن بخرم
ولی یه سوال؟
آیا مگا پیکسل خیلی مهمه؟ اگر مهمه چرا همه دوربین کانن 12 مگاپیکسلی (sx230) رو از دوربین 16 مگا پیکسلی سونی (WX30) سر تر میدونند. مگه هر چقدر مگاپیکسل بیشتر بشه کیفیت بالاتر نمیره؟؟؟!!!!!!!!!
حتی خودم هم تو اینترنت که سرچ میکردم عکس های گرفته شده با کانن 230 از سونی wx30 بهتر بود . چرا؟؟؟؟!!!!!!!!!
در هر صورت من بین این دو مدل یعنی CANON sx230 و SONY wx30 می خوام یه مدل انتخاب کنم که می خوام نظر شما اساتید محترم رو بدونم. کیفیت عکس کدوم بهتره؟ کیفیت فیلمبرداری کروم بهتره؟ آیا تو رنج 500 تومن پیشنهاد دیگه ای هم دارین؟ که از اینا بهتر باشن؟
ولی با تعجب از سایت snapsort در مقایسه این دو دوربین می بینیم که به کانن امتیاز 62 و به سونی امتیاز 73 داده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منتظر پیشنهاد و راهنمایی شما اساتید محترم هستم.مطمئن باشید نظر شما در خرید اینجانب بسیار موثر خواهد بود.
راستی آیا مدل sx220 با sx230 کانون به جز داشتن GPS فرق دیگه ای هم داره؟
با تشکر فراوان
سلام
مگاپیکسل مهمه اما مهم تر از اون اندازه سنسوره برای اندازه سنسور دوربین هایی مثل sx230 و wx30 بهترین مگاپیکسل 12 هست نه بیشتر چون با مگاپیکسل بیشتر نویز بیشتر میشه و این اصلا خوب نیست
اگر علاقه زیادی دارید بهتره برید سمت hs10 یا hs20 که قیمت بیشتر از sx230 دارند
این طور که دوستمون taha0095 گفتند hs20 حدود 675 تومن هست ، البته همون sx230 هم بسیار عالی هست و جواب شما رو میده بخصوص که اولین تجربه دوربین تون هست
بله فقط gps هست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)