بعد شما pdf و اینا رو تاحالا باهاش مطالعه کردین ؟
بعد شما pdf و اینا رو تاحالا باهاش مطالعه کردین ؟
همین باید باشه ... حالا چه جوری دوباره هکش کنم ؟ یعنی کپی خورش کنم ؟برادر مشکل شما همینی که من گفتم .
راستی مدل این 3004 هست
system software 5/03 . chcikhen r2شما از داخل psp برو به این ادرس ببین جلوی system software چی نوشته
nickname p489
mac adress 2004e:0a:f9:ec
آقا یه سوال سخت افزاری راجع به psp دارم .... اینم سوالم:
پشت برد اصلی psp 2000 یه چیزی شبیه به باطری عدسی مانند هستش که من تا اونجایی که حدس میزنم این باطری مربوط به شارژ میشه.....ولی نمیدونم چه ربطی به مشکلی که تازگیا دچارش شدم داره....psp من موقعی که میخوام روشنش کنم صفحه نداره...یعنی روشن میشه ولی صفحه نداره....اینم بگم که اطمینان کافی دارم که از LCD نیست .... دقیقا ربط پیدا میکنه به پشت برد اصلیش که دقیقا میشه همون باطریه که وقتی یه کمی فشارش میدم و بعد psp رو روشن میکنم تصویر رو دارم .... ولی اگه خاموش کنمش و دوباره بخوام روشنش کنم اگه اون باطری رو فشار ندم روشن نمیشه.....اینم اضافه کنم که خواستم اون باطری رو در بیارم ولی نمیشد انگار که لحیمش کردن....پدرمو در آورده این مشکل .... ممنون میشم که دوستان به من بگن اصلا اون قطعه دایره ای شکلی که من دیدم واقعا باطریه؟ و ربطش به مشکل من چیه؟ و اینکه چه گلی به سرم بگیرم با این مشکل تازه؟
اگه مشکل حادی هست و خودم نمیتونم از پسش بر بیام یه جای خوب تو تهران به بنده معرفی کنید که بدم درستش کنن.... با تشکر
دوستان من 2 تا بازی دانلود کردم که یکی یک فایل با پسوند cso که باس تو فولدر iso بریزم اجرا شه.
اما او ن یکی بازی یک فایل و فولدر هست با نام های
UMD_DATA.BIN
و
psp_ games که توش دو تا فولدر هست USRDIR و SYSDIR یه سری فایل با پسوند png,sfo bin هست.
این بازی چه جور باس اجراش کنم؟
ممنون
اولي كه خب مشكلي نداره بريز اجرا كن
دومي رو يه اشتباه لپي كردي.
شما فايل بازي رو extract كردي همون فايل دانلوديت يا iso هست يا cso همونو بريز
این مدل :
مواردی که شما احتیاج داری رو بخوبی تامین میکنه.
اطلاعات بیشتر هم میتونید اینجا بپرسید:
Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpdf اجرا میکنه ولی خط فارسی رو ساپورت نمیکنه.
برای سطرنج هم چون صفحه ش لمسی نیست سخته کار کردن.
برای استفاده شما هم صفحه عریض چندان مناسب نیست.
Last edited by Big-Boss; 27-03-2010 at 10:16.
والا من فایل رو که extract کردم یه عالمه فایل اینا اومد که گفتم و لی هیچ کدوم iso یا cso نبود.
نه.ببين دوست من شما اصلا فايل رو استخراج نكن ببين فرمتش چيه.iso يا cso هست؟
فقط کافیه CFC رو نصب کنید . یا MHU یا GEN ( به نظر من Gen - c بهتره )
شما پسوندشو به iso تغییر بده.حله.اگه اجرا نشد پسوندشو cso کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)