یله عزیز اینارو خودم همشو میدونم!
ولی مادونه قرمز ربطی به استخوان نداره من حرفم سره این بود و نه توانایی های NATAL !
در ضمن دوست عزیز این حرفه شما درست نیست! NATAL ربطی به وجود داشتن و نداشتن ps و wii نداره! تکنولوژی همیشه وجود داره و هیچ گاه دچاره رکود نمیشه و همیشه جریان داره! سازندگان NATAL هم که از فضا نیومدن! اومدن؟
من خواهشی از دوستان دارم و اون اینه که این قدر روی یه چیز تعصب نشون ندین و دیگر قابلیت های کنسولهای دشمن را هم خواهشا در نظر بگیرید!
اگر کمی عادلانه هم به قابلیتهای هر کنسول نگاه کنیم متوجه میشیم که هر کنسول یک فناوری پیچیده و نوین برای خودش داره! همین wii چند ساله پیش که عرضه شد همه میگفتن وای معجزه شده! مگه میشه همچین چیزی! ولی یه مثل معروف هست که میگه
نو که اومد به بازار کهنه میشه دل ازار! واین درست نیست که ما به فناوری پیشرفته کنترل کنسول wii حداقل در زمان خودش توهین کنیم. الان هم به همین صورته و به نظره من ما نباید این قدر یک طرفه به قضیه نگاه کنیم و توانایی های کنسولهای دیگر را زیره سوال ببریم.
من واقعا چیزی نیستم و مخلص همه بچه های این تاپیک هم هستم ولی خواهشی که دارم اینه که فقط قابلیت های NATAL مورد بررسی قرار بگیره و به کنسولهای دیگر و قابلیتهاشون بی احترامی نشه! چون بالاخره اونها هم طرف داران خودشون رو دارن و درست نیست که اینجوری باهاشون رفتار بشه.
ممنون
.gif)