تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1228 از 3195 اولاول ... 22872811281178121812241225122612271228122912301231123212381278132817282228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,271 به 12,280 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یله عزیز اینارو خودم همشو میدونم!

ولی مادونه قرمز ربطی به استخوان نداره من حرفم سره این بود و نه توانایی های NATAL !

در ضمن دوست عزیز این حرفه شما درست نیست! NATAL ربطی به وجود داشتن و نداشتن ps و wii نداره! تکنولوژی همیشه وجود داره و هیچ گاه دچاره رکود نمیشه و همیشه جریان داره! سازندگان NATAL هم که از فضا نیومدن! اومدن؟

من خواهشی از دوستان دارم و اون اینه که این قدر روی یه چیز تعصب نشون ندین و دیگر قابلیت های کنسولهای دشمن را هم خواهشا در نظر بگیرید!

اگر کمی عادلانه هم به قابلیتهای هر کنسول نگاه کنیم متوجه میشیم که هر کنسول یک فناوری پیچیده و نوین برای خودش داره! همین wii چند ساله پیش که عرضه شد همه میگفتن وای معجزه شده! مگه میشه همچین چیزی! ولی یه مثل معروف هست که میگه نو که اومد به بازار کهنه میشه دل ازار! واین درست نیست که ما به فناوری پیشرفته کنترل کنسول wii حداقل در زمان خودش توهین کنیم. الان هم به همین صورته و به نظره من ما نباید این قدر یک طرفه به قضیه نگاه کنیم و توانایی های کنسولهای دیگر را زیره سوال ببریم.

من واقعا چیزی نیستم و مخلص همه بچه های این تاپیک هم هستم ولی خواهشی که دارم اینه که فقط قابلیت های NATAL مورد بررسی قرار بگیره و به کنسولهای دیگر و قابلیتهاشون بی احترامی نشه! چون بالاخره اونها هم طرف داران خودشون رو دارن و درست نیست که اینجوری باهاشون رفتار بشه.

ممنون
    ببینید حقیقت اینه که ناتال یک دورنما از زندگی ما در 10 سال آینده میده که چه طوری میتونیم با ماشین ارتباط برقرار کنیم و ماشین ها طوری در زندگی ما دخالت میکنند که به قول اون یارو کچله که مدیر مسئول گسترش پروژه ناتال هست (پیتر مولینویکس) یا ارون گرینبرگ شما همچین چیزی رو حتی توی فیلم های علمی تخیلی هم ندیدید .

سونی هم تکنولوژی های خاص خودش رو داره برای مثال رولی !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی یادمون باشه که همیشه کشور آمریکا بوده که عصر های مختلف تکنولوژیکی رو به راه انداخته و باقی فقط بسطش دادند .

هر چیزی که شما امروز در دنیای مدرن الکترونیک استفاده میکنید سر آغازش از آمریکا بوده و باقی فقط گسترشش دادند .
    Last edited by sonixax; 05-03-2010 at 01:32.

2. 7 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

آخه من چی بگم به تو

منظور من این نبود که بیاد به آدم بگه آقا فلان جات مو برداشته یا اینکه شما مبتلا به پوکی استخوان شدید

میتونه استخوان بندی و شکل بدن رو تشخیص بده .

بله به قل معروف سخنی هم از شوهر عروس

جیگرتو

بله منم منظورم تشخیص شکستگی که نبود!

من یکم منظورتو بد متوجه شدم و تنها دلیلش هم IQ هویجی من هست که در حد برس مسواکه!

ببینید حقیقت اینه که ناتال یک دورنما از زندگی ما در 10 سال آینده میده که چه طوری میتونیم با ماشین ارتباط برقرار کنیم و ماشین ها طوری در زندگی ما دخالت میکنند که به قول اون یارو کچله که مدیر مسئول گسترش پروژه ناتال هست (پیتر مولینویکس) یا ارون گرینبرگ شما همچین چیزی رو حتی توی فیلم های علمی تخیلی هم ندیدید .

سونی هم تکنولوژی های خاص خودش رو داره برای مثال رولی !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی یادمون باشه که همیشه کشور آمریکا بوده که عصر های مختلف تکنولوژیکی رو به راه انداخته و باقی فقط بسطش دادند .

هر چیزی که شما امروز در دنیای مدرن الکترونیک استفاده میکنید سر آغازش از آمریکا بوده و باقی فقط گسترشش دادند .
    دقیقا همینطوره! هر وسیله الکترونیکی سراغازاش از همین امریکای ستمکار بوده

شما مطمعن باشید این عمه ننه ها چیزهایی که ما الان در تخیلمون داریم رو ساختن و دارن برای موارد نظامیشون استفاده میکنن و یه 100 سال دیگه تا خوب ازش استفاده هاشون رو کردن به دنیا معرفی میکنن!

حالا همین NATAL هم به همین صورته اینها چندین سال قبل اینو ساختن و حسابی بهش انگولک اداختن و استفاده کردن و تازه میخوان اواخر سال 2010 به دنیا معرفی کنن!

4. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تنها مشکل در مورد Natal اینه که واقعاً اونجوری که تبلیغ میکنن کار کنه هنوز خیلیا بر این باورن که Natal برای 90٪ بازی‌ها با‌فایدست.
    در ضمن دوست گفت Milo اولین بازیه Natal هست باید بگم این بازی اصلاً زمان عرضه دقیقی نداره و بدون شک جزو اولین بازی‌های Natal نخواهد بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

تنها مشکل در مورد Natal اینه که واقعاً اونجوری که تبلیغ میکنن کار کنه هنوز خیلیا بر این باورن که Natal برای 90٪ بازی‌ها با‌فایدست.
    در ضمن دوست گفت Milo اولین بازیه Natal هست باید بگم این بازی اصلاً زمان عرضه دقیقی نداره و بدون شک جزو اولین بازی‌های Natal نخواهد بود.
    خیر دوست عزیز این گونه نیست!

اگه قرار بود NATAL تنها برای 10 درصد بازیها باشه از هین الان یک پروژه شکست خورده بود!

7. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام

اقا این بحث عمودی یا افقی قرار دادن کنسول به کجا رسید

اگه بازی رو روی هارد نصب کنیم در حین بازی دیسک به هیچ عنوان نمی چرخه . یعنی ثابت میشه . به جز اون موقعه هایی که می خواد از تو دیسک لود کنه

مثلا اگه یک ساعت بازی کنی حدودا چند دقیقه دیسک نمی چرخه (حدودی)

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دو تا سوال داشتم

اول اینکه :

همونطور که در جریان هستید دسته Xbox360 خیلی گرونه خواستم بدونم میشه از دسته Ps2 برای Xbox360 استفاده کرد؟ البته با روشهای تبدیل و ... ( آخه فکر کنم یه اینجور چیزی رو تو این فروم خوندم ! ) اگه راهی هست لطفا بگین.

دوم :

فریمور درایو Lite on اطمینانی اومده یا نه؟ منظورم از اطمینانی اینه که حتی 0.1 درصد هم احتمال بن شدن در رفتن به live نباشه .

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام

اگه بازی رو روی هارد نصب کنیم در حین بازی دیسک به هیچ عنوان نمی چرخه . یعنی ثابت میشه . به جز اون موقعه هایی که می خواد از تو دیسک لود کنه

مورد اول سوالت که کاملا سلیقه ای هست و هر دو شکل میشه گذاشت و standard ساخته شده برای کنسول

مورد دوم هم خیلی جالب بوود
    به چه چیز هایی ریز میشی شما
    من که فکر نکردم بهش ولی بستگی به بازی داره
    دو تا سوال داشتم

اول اینکه :

همونطور که در جریان هستید دسته Xbox360 خیلی گرونه خواستم بدونم میشه از دسته Ps2 برای Xbox360 استفاده کرد؟ البته با روشهای تبدیل و ... ( آخه فکر کنم یه اینجور چیزی رو تو این فروم خوندم ! ) اگه راهی هست لطفا بگین.

دوم :

فریمور درایو Lite on اطمینانی اومده یا نه؟ منظورم از اطمینانی اینه که حتی 0.1 درصد هم احتمال بن شدن در رفتن به live نباشه .
    دسته 360 الان که ارزون شده شده 35 تومان
    اون قطعه رو بخوای بخری که نیست اصلا و باید بگی بیارن برات با پولش و پول دسته ps2 خیلی از دسته 360 بیشتر میشه
    تازه دسته ps2 کجا 360 کجا

در مورد firmware هم بله مدتهاست اومده و مطمن هست ixtreme LT

11. 6 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بد نیست یک سری به یو تیوب یا در صورت شیلتر بودن به سایت خود مایکروسافت بزنید و هم فیلم هاشو ببینید و هم تکنیکال اینفورمیشن هاش رو بخونید .
    استاد جون لینک از اینا لطف میکنی ما هم بریم ببینیم؟
    یوتیوب هم باشه مشکلی نداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

از نظره علمی عمودی افقی قرار دادن کنسول هیچ فرقی نداره اما به قول سعید samgun چون ارمیچر درایو این کنسول از کیفیت پایینی برخورداره بهتره برای کسانی که میخوان بازی را از روی درایو اجرا کنن دستگاه را در حالت افقی قرار بدن! البته این تفاوت هم بسیار کم و نامحسوس هست.
    Last edited by shab_2008; 05-03-2010 at 14:17.

14. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بله منم منظورم تشخیص شکستگی که نبود!

من یکم منظورتو بد متوجه شدم و تنها دلیلش هم IQ هویجی من هست که در حد برس مسواکه!

دقیقا همینطوره! هر وسیله الکترونیکی سراغازاش از همین امریکای ستمکار بوده

شما مطمعن باشید این عمه ننه ها چیزهایی که ما الان در تخیلمون داریم رو ساختن و دارن برای موارد نظامیشون استفاده میکنن و یه 100 سال دیگه تا خوب ازش استفاده هاشون رو کردن به دنیا معرفی میکنن!

حالا همین NATAL هم به همین صورته اینها چندین سال قبل اینو ساختن و حسابی بهش انگولک اداختن و استفاده کردن و تازه میخوان اواخر سال 2010 به دنیا معرفی کنن!
    این چه حرفیه شما خودت مسواکی عزیزم

آره شهاب دقیقا همینطوره !!

این پدر سوخته هرچی رو که بخواد از رده ی تکنولوژی های خودش خارج کنه میاد به دنیا نشون میده !!

من 2 سال پیش از یک جایی تونستم بفهمم که USA به لباس نامرئی دست پیدا کرده ولی دیگه به هیچ عنوان از اون 2 سال پیش تا همین امروز خبری از این تکنولوژی نشد که نشد.
    سلام

خب حرف پدرام جان متین , ولی تا اینجایی که ما فهمیدیم کلا کنسول تو حالت عمودی کمی عمر بیشتری داره .

البته هنوز نتونستیم دلایل کافی برای کارکرد بهتر درایو برای 2 حالت پیدا کنیم.

16. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •