تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1227 از 3347 اولاول ... 22772711271177121712231224122512261227122812291230123112371277132717272227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,261 به 12,270 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اینترنت به شدت نوسان داره با دیال اپ فرقی نداره
    الان داشتم در مورد یه مدل رنگ نقاشی جستجو میکردم نود درصد سایتهایی که باز کردم فیلتره
    واقعا نمیفهمم این ادمایی که دارن زور میزنن این فیلترینگو راه میندازن چجوری درامدی که ازین راه دارنو میخورن؟
    من یک ریال ازین پولیو که دارم بابت این اینترنت میدم راضی نیستم آقایی که میگی مردمت برات مهمن مطمئن باش این مردم از شما راضی نیستن
    و درامدت اگه مسلمونی حلال نیست اگرم به انرژی مثبت و منفی اعتقاد داری که منفیه
    پول دادم مودم نسل چهار گرفتم اینترنت دیال اپ روش تحویلمون میدن

2. 5 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینم یک سیاست کثیف ایرانسله بسته های آنچنانی میزاره که مردم بیان سراغش 50 تومن بدن که 50 گیگ ... دانلود کن. شبکه رو از بین ببرن بعدش که هم شاکی شدن تعرفه اشو گرون کنه و بگه برای رضایت کاربران قیمت های به حالت قبلی برگشت یعنی مشاورین ایرانسل یک فکر منطقی خوبی ندارن که بیان آینده نگری کنن.
    خوب تو که پهنای باند نداری بی خود میایی گیگی 1000 تومن می فروشی من شخصا راضیم گیگی سه تومن بدم اما سرعت 5 مگ رو برام تضمین کنه در هر شرایطی 20 مگشون رو هم برای خودشون نگه دارن هر چقدر میخوان برن دانلود کنن بعد جار بزنن که شبکه ما چند ترابایت ترافیک داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

واسه شبکه ملی اطلاعات مگه نیاز ب سرور نداره؟
    خب شرکت های بزرگ فیسبوک و گوگل سرور هاشون رو در مناطقی ک سردسیر هست میزارن یا برای برقش از انرژی خورشیدی استفاده میکنن ایران میخواد این قضایا رو چیکار کنه؟!!!
    دوست عزیز اونها شرکت خصوصی هستند وباید برای هرچیزی هزینه بدهند برای همین بازدهی بالا مدنظرشونه که اون کارها ر و می کنند.

اینجا همه چی دست خودشونه و چیزی که اهمیت نداره بازدهی هست(هدف براشون مهمه) و پولش هم که از جیب من وشماست. خرجش یکسری تهویه هست ( از خانواده کولر های گازی)

محض اطلاعتون بگم یکبار جایی ما رو برده بودند که توی سرمای زمستون، کولر گازی در حالت خنک کننده روشن بود! میگفتند اینجا دما باید پایین باشه.

Sent from Nexus 7 via Tapatalk

5. 2 کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

وضعیت اینترنت کشور یک ماهه که بهم ریخته ولی مال اپراتور ها ، مخصوصا ایرانسل کلا تعطیله .. هرموقع تست کردم 3G سرور داخلی 15 مگ میده..سرور خارجی 128 کیلوبایت! کلا 95% پکس لاس داره رو پهنای باند بین الملل..چند دیقه پیشم از کنار دکل 4G رد شدم تو تهران 28 مگ سرور داخلی زد سرور خارج ارور داد! در کل اینترانت شده! حالا داستان چیه معلوم نیست
    یادم رفت اسکرین شات بگیرم..فردا بازم رد شدم تست میگیرم اینجا میذارم.

7. 2 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وضعیت اینترنت کشور یک ماهه که بهم ریخته ولی مال اپراتور ها ، مخصوصا ایرانسل کلا تعطیله .. هرموقع تست کردم 3G سرور داخلی 15 مگ میده..سرور خارجی 128 کیلوبایت! کلا 95% پکس لاس داره رو پهنای باند بین الملل..چند دیقه پیشم از کنار دکل 4G رد شدم تو تهران 28 مگ سرور داخلی زد سرور خارج ارور داد! در کل اینترانت شده! حالا داستان چیه معلوم نیست
    یادم رفت اسکرین شات بگیرم..فردا بازم رد شدم تست میگیرم اینجا میذارم.
    حالا باز مرحله دومه فیلترینگه! ببین مرحله سوم در اردبهشت ماه اجرایی بشه به مناسبت روز جهانی ارتباطات چی میشه دیگه این شبکه

همه کشورها دارن زیرساخت گسترش میدن اینها فیلترینگ و بلوکه کردن ملت رو یه دستاورد ملی میدونن

شما این خبر رو بخون فقط شرکت آمریکایی کام کست داشته اینترنت 505 مگی ارایه میداده به کاربرها با این حال گفته ما عقب افتادیم! در اوده به ساکنان کالیفرنیا اینترنت 2000مگی بده برای جبران عقب افتادگی :|

به خدا سرعت اینترنت ما شوخیه اصلا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرکت های آمریکایی برای جبران عقب ماندگی در زمینه ارائه خدمات اینترنت فوق سریع، سرویس‌های جدیدی با سرعت‌های بسیار بالا در ایالت‌های مختلف این کشور راه اندازی کرده‌اند.

9. 8 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا باز مرحله دومه فیلترینگه! ببین مرحله سوم در اردبهشت ماه اجرایی بشه به مناسبت روز جهانی ارتباطات چی میشه دیگه این شبکه

همه کشورها دارن زیرساخت گسترش میدن اینها فیلترینگ و بلوکه کردن ملت رو یه دستاورد ملی میدونن

شما این خبر رو بخون فقط شرکت آمریکایی کام کست داشته اینترنت 505 مگی ارایه میداده به کاربرها با این حال گفته ما عقب افتادیم! در اوده به ساکنان کالیفرنیا اینترنت 2000مگی بده برای جبران عقب افتادگی :|

به خدا سرعت اینترنت ما شوخیه اصلا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرکت های آمریکایی برای جبران عقب ماندگی در زمینه ارائه خدمات اینترنت فوق سریع، سرویس‌های جدیدی با سرعت‌های بسیار بالا در ایالت‌های مختلف این کشور راه اندازی کرده‌اند.
    فاز سوم واقعا باعث وحشت من شده
    معلوم نیست چی هست؟
    سایت الف نوشته بود تزریق کد مخرب برای از کار انداختن دیتای ورودی در چین استفاده میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

واقعا ایرانسل گندشو در اورد...سرعت 4g. بشدت پایین اومد.....3g هم روی 1.5 mb. قفل میکنه و بیشتر از اون نمیره..انگار محدودیت گذاشتن....

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فاز سوم واقعا باعث وحشت من شده
    معلوم نیست چی هست؟
    سایت الف نوشته بود تزریق کد مخرب برای از کار انداختن دیتای ورودی در چین استفاده میشه
    درباره اون سیستم چین مطالعه کردم فقط اینطوری بهت بگم یه فیلترشکن خیلی روتین در حال حاضر دادم یکی از دوستان ساکن چین تست کنه ببینم چه جوریه اصلا نیم تونست وصل بشه باهاش! میگفت این که کار نمی کنه...
    نی دونم این فیلم اخیر تزریق اسید به سگهای بدبخت رو دیدی یا نه شما امیوارم ندیده باشی واقعا ... غرض اینکه اون سورسی که اینها منظورشونه همچین کاری می کنه با شبکه... ملت رو با دشمن اشتباه گرفتن... :|

دشمن ملت.

13. 6 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درباره اون سیستم چین مطالعه کردم فقط اینطوری بهت بگم یه فیلترشکن خیلی روتین در حال حاضر دادم یکی از دوستان ساکن چین تست کنه ببینم چه جوریه اصلا نیم تونست وصل بشه باهاش! میگفت این که کار نمی کنه...
    نی دونم این فیلم اخیر تزریق اسید به سگهای بدبخت رو دیدی یا نه شما امیوارم ندیده باشی واقعا ... غرض اینکه اون سورسی که اینها منظورشونه همچین کاری می کنه با شبکه... ملت رو با دشمن اشتباه گرفتن... :|

دشمن ملت.
    اون فیلم خوشبختانه ندیدم فقط خبرش خوندم
    بله حق با شماست کلا دیتا نابود میشه
    مشکلی که قبلا وجود داشت ناچیز بودن پهنای باند خارجی و انباشته شدن و از دست رفتن اطلاعات بود انگار حالا قوضی بالای این قوض قرار بیاد
    اطلاعات خیلی کمی در مورد شبکه دارم اما این کار واقعا ابتکاریه
    باید منتظر موند دید چی میشه
    اما حداقلش باید قید بازی رو زد
    منتظر یک افت محسوس در زمینه سرعت ارتباط اینترنتی با سرورخارجی باشیم یعنی امتیازمون جدول رده بندی سرعت کشورها رو سوراخ خواهد کرد
    مثل جک های وایبری میشه
      محتوای مخفی: ! 

رده بندی سرعت اینترنت
    1.کره جنوبی
    2....
    .
    .
    199 شاخ افریقا
    .
    .
    .
    .
    الکی مثلا ایران هم اینترنت داره!
    Last edited by sleeplessness; 20-04-2015 at 01:02.

15. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان با سلام تو محله ما 3g ایرانسل e کار میکنه انقد زنگ زدم ولی هی میگن مشکل از شبکست چه کار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •