تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1227 از 1746 اولاول ... 2277271127117712171223122412251226122712281229123012311237127713271727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,261 به 12,270 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

این پست رو میذارم نه میخوام با کسی کل کل کنم نه ادعا فقط میخوام به کسایی که قبلا با رنگار میترکوندن ولی با تغیرات روش نمیتونن الان بترکونن کمکی کرده باشم خوشت اومد لایک کن خوشت نیومد اصلا نخون
    خب اونایی که قبلا رنگار باز بودن یادشونه میپردی رو یکی 1ضربش میکردی خیلی هم حال میداد اما الان نمیشه کسی رو 1 ضرب کرد...
    کی گفته نمیشه ؟ من بهت میگم چجوری طرفو 1 ظرب کنی که نتونه تکون بخوره.
    خب قبلا Savagery رنگار Crit نمیزد فیکس بود اما حالا crit میرنه این یعنی 1400 تا تو اولین ضربه میتونی به Adc , Apc وارد کنی چجوری ؟ دهنت باز نمونه الان میگم فقط کافییه واسش ایتمیه AD ببندی تانکش نکن که اصلا به درد نمیخوره اگه رنگار باز هستی یه نگا یه این عکس بکن اون موقع میفهمی چجوری میشه 1400 تا دمیج زد , Sword of divine رو روشن کن بپر تریپل بگیر باو اینقدر نگو ضعیفه
    Last edited by GL & HF; 20-05-2014 at 15:20.

2. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه هــــنـــــگ مـرزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    The Void

پيش فرض

این پست رو میذارم نه میخوام با کسی کل کل کنم نه ادعا فقط میخوام به کسایی که قبلا با رنگار میترکوندن ولی با تغیرات روش نمیتونن الان بترکونن کمکی کرده باشم خوشت اومد لایک کن خوشت نیومد اصلا نخون
    خب اونایی که قبلا رنگار باز بودن یادشونه میپردی رو یکی 1ضربش میکردی خیلی هم حال میداد اما الان نمیشه کسی رو 1 ضرب کرد...
    خب قبلا Savagery رنگار Crit نمیزد فیکس بود اما حالا crit میرنه این یعنی 1400 تا تو اولین ضربه میتونی به Adc , Apc وارد کنی چجوری ؟ دهنت باز نمونه الان میگم فقط کافییه واسش ایتمیه AD ببندی تانکش نکن که اصلا به درد نمیخوره اگه رنگار باز هستی یه نگا یه این عکس بکن اون موقع میفهمی چجوری میشه 1400 تا دمیج زد , Sword of divine رو روشن کن بپر تریپل بگیر باو اینقدر نگو ضعیفه
    Ajabs خب اینطوری میگی طرفدارای کازیکس بهشون بر می خوره :| میان کل کل می کنن بات خب نگو دیگه |: رفتی 4 تا نوب کشتی میای اینجا پزشو میدی عجب باو یکم برو بالاتر از Gold اینا تا ببینم بازم می تونی 21 دونه Kille بگیری یا نه
    به خدا نوب کشتن افتخاری نداره که داری میگی مخصوصا تویه برونز سیلور چون که توش بعضی موقعه ها یک تیم خفن میفته بهت میزنی تیم دشمنو لتو پار می کنی ولی نه از گلد به بالا دیگه نوب وجود نداره زیاد هر چند من خودم تو گلد هم نوب دیدم
    Last edited by هــــنـــــگ مـرزی; 20-05-2014 at 15:53.

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کارت درسته .

من Khazix باز هستم ولی رنگار نه !

اگه میتونی از Start Items تا Late Game Items خوب توضیح بده . چیا بگیرم ؟ چیکار کنم ؟

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آیتم جانگل چی بگیرم ؟

بعد Boot رو کامل کنم یا فقط یه 325 بگیرم و برم واسه Black Cleaver ?

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

Ajabs خب اینطوری میگی طرفدارای کازیکس بهشون بر می خوره :| میان کل کل می کنن بات خب نگو دیگه |: رفتی 4 تا نوب کشتی میای اینجا پزشو میدی عجب باو یکم برو بالاتر از Gold اینا تا ببینم بازم می تونی 21 دونه Kille بگیری یا نه
    به خدا نوب کشتن افتخاری نداره که داری میگی مخصوصا تویه برونز سیلور چون که توش بعضی موقعه ها یک تیم خفن میفته بهت میزنی تیم دشمنو لتو پار می کنی ولی نه از گلد به بالا دیگه نوب وجود نداره زیاد هر چند من خودم تو گلد هم نوب دیدم
    اون دیگه گه خوریش به تو نیومده گفتم که نارحتی نخون
    چرا حرفایه ظدونقیذ میزنی ؟ اول میگه تو گلد نوب نیست بعد میگه خورم تو گلد نوب دیدم جم کن باو خودتو بنده خدا
    Last edited by GL & HF; 20-05-2014 at 16:13.

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    The Void

پيش فرض

چرا حرفایه ظدونقیذ میزنی ؟ اول میگه تو گلد نوب نیست بعد میگه خورم تو گلد نوب دیدم جم کن باو خودتو بنده خدا
    G Fucking G
    مدیر پاک نکین پست هارو ها من عاشق اینطور پست هاییم در ضمن در جواب شما
    STFU GATO MADAFAKA BITCH همون بسته دیگه خون خودمه از این بیشتر کثف نمی کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    The Void

پيش فرض

G Fucking G
    STFU GATO MADAFAKAKING BITCH همون بسته دیگه خون خودمه از این بیشتر کثیف نمی کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بابا خون خودتون رو کثیف نکنین rengar رو همونطور که kha'zix رو به بهانه های الکی نرف کردن اینم نرف میکنن به زودی یعنی اگه nerf اش نکنن یعنی این تغییرات ریوت جهت داره(به سمت تک چشم و...) تا اون موقع میشه ازش سوء استفاده کرد.امروز من بعد از چند ماه (اون موقعی که تازه rework شده بود یه دست باهاش بازی کردم) بازی کردم به طرز خیلی خیلی عجیبی ناجور خفن شده قبلا یکم skill میخواست تا از Q سه بار استفاده کنی الان دیگه اونم نمیخواد.ult هم cd اش اومده پایین تر بقیه ی ability هاش هم همینطور یعنی سریع تر به 5 تا ferocity میرسی.من اینو همون موقعی که تازه rework شده بود تو فروم لول گفتم که خیلی قوی شده همه میگفتن به درد نمیخوره.منتها اون موقع از لحاظ sustain کم میاورد که تو پچ اخری درستش کردن.امروز هم باهاش 22 تا kill گرفتم منتها چون از 31 دونه kill تیم 22 تا مال من بود و تیم هی میگفت لگ داریم هر چند دقیقه یه نفر dc میشد کل تیم هم تکی بازی میکردن هی فید و team work در کار نبود باختیم همش هم خودم گرفتم ks هم نکردم به خدا البته منم اشتباهاتی کردم نمیگم خودم خیلی خفن بازی کردم به هر حال بازی کردن با champ ی که برای چند ماه باهاش بازی نکردی ادم باهاش یه اشتباهاتی میکنه.
    Last edited by daniel'; 20-05-2014 at 17:05.

10. این کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

عکسا داغنا ماله امروزن لامصب گودزیلاس tryndamare با اون اوبوهتش 1400 کریت نمیزنه

12. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

G Fucking G
    STFU GATO MADAFAKAKING BITCH همون بسته دیگه خون خودمه از این بیشتر کثیف نمی کنم
    جوابتو تو خصوصی گرفتی ؟ اینجا نیمشه باهات راحت حرف زد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •