این پست رو میذارم نه میخوام با کسی کل کل کنم نه ادعا فقط میخوام به کسایی که قبلا با رنگار میترکوندن ولی با تغیرات روش نمیتونن الان بترکونن کمکی کرده باشم خوشت اومد لایک کن خوشت نیومد اصلا نخون
خب اونایی که قبلا رنگار باز بودن یادشونه میپردی رو یکی 1ضربش میکردی خیلی هم حال میداد اما الان نمیشه کسی رو 1 ضرب کرد...
کی گفته نمیشه ؟ من بهت میگم چجوری طرفو 1 ظرب کنی که نتونه تکون بخوره.
خب قبلا Savagery رنگار Crit نمیزد فیکس بود اما حالا crit میرنه این یعنی 1400 تا تو اولین ضربه میتونی به Adc , Apc وارد کنی چجوری ؟ دهنت باز نمونه الان میگمفقط کافییه واسش ایتمیه AD ببندی تانکش نکن که اصلا به درد نمیخوره اگه رنگار باز هستی یه نگا یه این عکس بکن اون موقع میفهمی چجوری میشه 1400 تا دمیج زد , Sword of divine رو روشن کن بپر تریپل بگیر باو اینقدر نگو ضعیفه
![]()

فقط کافییه واسش ایتمیه  AD ببندی تانکش نکن که اصلا به درد نمیخوره اگه رنگار باز هستی یه نگا یه این عکس بکن اون موقع میفهمی چجوری میشه 1400 تا دمیج زد , Sword of divine  رو  روشن کن بپر تریپل بگیر باو اینقدر نگو ضعیفه 

جواب بصورت نقل قول
 خب اینطوری میگی طرفدارای کازیکس بهشون بر می خوره :| میان کل کل می کنن بات خب نگو دیگه |: رفتی 4 تا نوب کشتی میای اینجا پزشو میدی عجب باو یکم برو بالاتر از Gold اینا تا ببینم بازم می تونی 21 دونه Kille بگیری یا نه
 جم کن باو خودتو بنده خدا

) تا اون موقع میشه ازش سوء استفاده کرد.امروز من بعد از چند ماه (اون موقعی که تازه rework شده بود یه دست باهاش بازی کردم) بازی کردم به طرز خیلی خیلی عجیبی ناجور خفن شده قبلا یکم skill میخواست تا از Q سه بار استفاده کنی الان دیگه اونم نمیخواد.ult هم cd اش اومده پایین تر بقیه ی ability هاش هم همینطور یعنی سریع تر به 5 تا ferocity میرسی.من اینو همون موقعی که تازه rework شده بود تو فروم لول گفتم که خیلی قوی شده همه میگفتن به درد نمیخوره.منتها اون موقع از لحاظ sustain کم میاورد که تو پچ اخری درستش کردن.امروز هم باهاش 22 تا kill گرفتم منتها چون از 31 دونه kill تیم 22 تا مال من بود و تیم هی میگفت لگ داریم هر چند دقیقه یه نفر dc میشد کل تیم هم تکی بازی میکردن هی فید و team work در کار نبود باختیم 
همش هم خودم گرفتم ks هم نکردم به خدا