تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1227 از 1291 اولاول ... 22772711271177121712231224122512261227122812291230123112371277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,261 به 12,270 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

ببین من با فرکانسی که گفتم (3586500) به آنتنی که مشخصاتش رو نوشتم همیشه وصل بودم ، منتهی بعضی وقت ها اون آنتن به طور ناگهانی غیب میشه ونمیشه بهش با هیچ فرکانسی وصل شد و این آنتن تنها آنتن به درد بخور هستش بین همه ی آنتن هایی که من میتونم وصل بشم.
    حالا پرسیدم که کسی این مشکل من رو داشته ؟
    و اینکه کسی هست که الان به اون آنتن که مشخصاتش رو گفتم وصل باشه ؟
    اسم آنتن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

بله دوست عزیز منم اینجور میشه برام. من الان ساکن خرمشهر استان خوزستان هستم. اینجا چهار تا دکل وجود داره که دورترینش بهمنطقه ما بهترین کیفیت رو داره .مثلا دانلود شبانه با اون سه تای دیگه نهایتا هشتصد مگ میشه .اما به این دکلی که بهترینه تا دو گیگ هم میره .یکی از دکل ها که چهار تا خیابون با ما بیشتر فاصله نداره و rssi 47 میده واقعا افتضاحه. اون که بهترینه و البته دورترین به من گاهی وصل نمیشه. یعنی اگر من مودمو خاموش کنم و روشن کنم دیگه پیدا کردنش کار حضرت فیله هی باید مودمو و تکون بدم تا یهو پیدا بشه. اینو هم بگم که مودمو توی دیوار نصب کردم برای سیگنال بهتر.و زمانی که بر روی چند روز ناپدید میشه شما باید مودم رو جا به جا کنید و در یک محل دیگه پیدا میشه. خودمم نمیدونم چرا اینجوری میشه
    Last edited by vidav; 02-05-2015 at 21:35.

4. 2 کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

1 سلام

بله دوست عزیز ما هم دقیقا همین مشکل رو داریم. دانلود مشکلی نداره ولی لود صفحات افتضاح شده .ما هم تماس گرفتیم و دقیقا همین چرت و پرتا رو تحویل ما دادن. کاریش نمیشه کرد ظاهرا
    سلام ADSL دارم و گاهی تلفن قطع میشه و مجبورم چون کارهای اینترنتی انجام میدهم به اینترنت همیشه دسترسی داشته باشم و وایمکس سرعت 512 گرفتم و سررعت افتضاح بود و من کارم باز کردن صفحات هست نه دانلود و الان بالای 3 ماهه وصل میشه سایتی رو وا نمی کنه و آنتنش کامله و روزی شاید 1 سایت وا شه با زور که پشیمون میشم باز میرم ADSL و فقط پول پرداخت می کنم قطع نشه .... ولی استفاده نداره اصلآ و الان می خواهم مبین نت بگیرم و پشتیبانی مبین نت گفت که مودم 130 ایرانسل به مبین نت تبدیل می شود ... آیا مبین نت بهتره ؟ و باز می گم من فقط می خواهم سایت باز کنم نه دانلود و متآسفانه ایرانسل سرعت 1 مگابایت و 2 مگابایتش توی اهواز فقط با گیگ بالا حجم بالا داده میشه و 1 مگش بالای 50 هزار تومانه و ارزش نداره و 512 اصلآ سایتی وا نمی کنه .......
    شنیدم مبین نت بهتر هست به نظر شما مودم رو تبدیل کنم یا یک مودم مبین نت بگیرم 240 هزار تومان ...

6. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام ADSL دارم و گاهی تلفن قطع میشه و مجبورم چون کارهای اینترنتی انجام میدهم به اینترنت همیشه دسترسی داشته باشم و وایمکس سرعت 512 گرفتم و سررعت افتضاح بود و من کارم باز کردن صفحات هست نه دانلود و الان بالای 3 ماهه وصل میشه سایتی رو وا نمی کنه و آنتنش کامله و روزی شاید 1 سایت وا شه با زور که پشیمون میشم باز میرم ADSL و فقط پول پرداخت می کنم قطع نشه .... ولی استفاده نداره اصلآ و الان می خواهم مبین نت بگیرم و پشتیبانی مبین نت گفت که مودم 130 ایرانسل به مبین نت تبدیل می شود ... آیا مبین نت بهتره ؟ و باز می گم من فقط می خواهم سایت باز کنم نه دانلود و متآسفانه ایرانسل سرعت 1 مگابایت و 2 مگابایتش توی اهواز فقط با گیگ بالا حجم بالا داده میشه و 1 مگش بالای 50 هزار تومانه و ارزش نداره و 512 اصلآ سایتی وا نمی کنه .......
    شنیدم مبین نت بهتر هست به نظر شما مودم رو تبدیل کنم یا یک مودم مبین نت بگیرم 240 هزار تومان ...
    شما مودم را تبدیل کنی به مبین نت خیلی بهتره تا اینکه بخواهید پول برای یک مودم بی ارزش دیگر پرداخت کنی...در کل وایمکس ایرانسل رو به نابودی هست...

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

[QUOهمnload;8615559]سلام ADSL دارم و گاهی تلفن قطع میشه و مجبورم چون کارهای اینترنتی انجام میدهم به اینترنت همیشه دسترسی داشته باشم و وایمکس سرعت 512 گرفتم و سررعت افتضاح بود و من کارم باز کردن صفحات هست نه دانلود و الان بالای 3 ماهه وصل میشه سایتی رو وا نمی کنه و آنتنش کامله و روزی شاید 1 سایت وا شه با زور که پشیمون میشم باز میرم ADSL و فقط پول پرداخت می کنم قطع نشه .... ولی استفاده نداره اصلآ و الان می خواهم مبین نت بگیرم و پشتیبانی مبین نت گفت که مودم 130 ایرانسل به مبین نت تبدیل می شود ... آیا مبین نت بهتره ؟ و باز می گم من فقط می خواهم سایت باز کنم نه دانلود و متآسفانه ایرانسل سرعت 1 مگابایت و 2 مگابایتش توی اهواز فقط با گیگ بالا حجم بالا داده میشه و 1 مگش بالای 50 هزار تومانه و ارزش نداره و 512 اصلآ سایتی وا نمی کنه .......
    شنیدم مبین نت بهتر هست به نظر شما مودم رو تبدیل کنم یا یک مودم مبین نت بگیرم 240 هزار تومان ...[/QUOTE]

بله همونطور که دوستمون هم گفتن تبدیل کنید و پول الکی ندید مودم نو بگیرید. من هم خوزستان هستم اما چون ثبت نامم در شبراز بود از تعرفه های استان فارس استفاده میکنم و طرح ۱۲۸ با ضریب یک به یک برام به صرفه است.اما در کل وایمکس ایرانسل در خوزستان افتضاحه و جوابگو نیست

10. 2 کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دادم نمایندگی مبین نت گفت سه روز زمان میگیره و بیست و پنج هزار برای تبدیل و ۳۵ هزار برای سرعت یک مگابایت یک ماهه گرفت

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

امیدوارم یک مگ خوب باشه تا از ماه دیگه شش ماهه بگیرم با ۱۸ گیگ دانلود ۱۵۳ هزار

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امیدوارم یک مگ خوب باشه تا از ماه دیگه شش ماهه بگیرم با ۱۸ گیگ دانلود ۱۵۳ هزار
    3G را امتحان نکردید؟ فکر کنم به عنوان پشتیبان کار راه بنداز باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان، تهران هنوز مشکل دیر باز شدن صفحات وب وجود داره یا رفعش کردن؟

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام
    دوستان، تهران هنوز مشکل دیر باز شدن صفحات وب وجود داره یا رفعش کردن؟
    مشکل باز شدن صفحات که مربوط میشه به مسیر یابی و مشکل با بسیاری از هاست ها (البته تا جایی که میدونم هاست های خارجی) هنوز رفع نشده.
    با استفاده از یک ف . ی. ل. ت. ر شکن خوب (یا هر کانکشن که IP شما رو عوض کنه به حتی یک ISP داخلی میتونید) تا حل این مشکل میتونید به راحتی وب گردی کنید
    Last edited by ase_pase; 04-05-2015 at 22:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •