من نگفتم کسی که ایمش بیشتر باشه همه رو به هدف میزنه.گفتم ضربه های بیشتری به هدف میزنه.مثلا 5 تا یا 6 تا.بستگی داره چقدر بیشتر باشه.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من نگفتم کسی که ایمش بیشتر باشه همه رو به هدف میزنه.گفتم ضربه های بیشتری به هدف میزنه.مثلا 5 تا یا 6 تا.بستگی داره چقدر بیشتر باشه.
دراكولا جان!! فكر كنم اگه اسكيل آپارانست رو تا طرفاي 115 برسوني Evangelizing برات باز ميشه كه 61 درصد تجربه ميده!! اگه روي كريسما هم كار كني 90 تا كافيه احتمالا!!
والا اينجا ها يكم بحث پيچيده ميشه(براي من!!) ولي شما مي گي چون آيم مدافع 5 تا از جاخالي مهاجم كمتره پس ضربه نمي تونه بزنه!! ولي به نظر من تا 4 يا 5 تا هم ميتونه بزنه!(البته به جايي كه هدف گرفته هم داره!!)من نگفتم کسی که ایمش بیشتر باشه همه رو به هدف میزنه.گفتم ضربه های بیشتری به هدف میزنه.مثلا 5 تا یا 6 تا.بستگی داره چقدر بیشتر باشه.
من اپیرنسم 26ه...تازه با لباس...بیخیال شدم![]()
نه دیگه...
اگه ایم از داج حریف کمتر باشه یا حتی مساوی باشه نهایت 1 یا 2 ضربه بتونه بزنه.اون 4 یا 5 ضربه وقتیه که ایم خیلی بیشتر از داج باشه مثلا 20 تا.
مشکل بچه های ما حتی خودم اینه که با charisma مشکل داریممن اپیرنسم 26ه...تازه با لباس...بیخیال شدم![]()
اگه اتربیوت ها رو روی این بذاریم هم کارای خوب باز میشه هم میشه کوئست زد هم میشه دوئلر شد فقط نمیدونم چرا هیچکی حسابش نمیکنه توی آموزش هم از عمد اینو گذاشتم بچه ها بیشتر توجه کنن![]()
حذف کردم!!!!!!!!!!!!!
Last edited by dracula_killer; 29-07-2009 at 22:26.
میگم تو لول 34 شوتینگ 62 کافیه؟
بدون لباس آره خوبه.
فکر میکنم همین یکی دو ضربه هم بخاطر رندوم بودن داج هستش .نه دیگه...
اگه ایم از داج حریف کمتر باشه یا حتی مساوی باشه نهایت 1 یا 2 ضربه بتونه بزنه.اون 4 یا 5 ضربه وقتیه که ایم خیلی بیشتر از داج باشه مثلا 20 تا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)