دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟؟![]()
دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟؟![]()
من یه سوال اورژانسی داشتم..مجتمع ما 8 طبقس..یه مودم سرور گداشتن طبقه سوم واسه همه واحد ها (رویتر گذاشتن فکر کنم) من اگه میخوام استفاده کنم باید یه مودم اکسس پوینت بگیرم که بتونم از سرور بگیرم تو خونه پخش کنم دیگه؟که بتونم با گوشی یا لبتاپ استفاده کنم...البته بدون سیم نه با سیم وصل کنم...میخواستم بدونم چه مودمی بگیرم؟ link sys n120 میتونه کارم رو راه بندازه؟واحد بالایی ما tp link اکسس پوینت داره 60 گرفته
سلام...
من از شرکت آسیاتک نت دارم و میخواستم نحوه کانکت شدن به اینترنت رو بذارم روی حالت ppoe و گذاشتم...
تنظیمات مربوط به مودم رو انجام دادم و مودم رو خاموش و روشن هم کردم اما با روشن شدن مودم به نت وصل نمیشم....میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟؟؟
چیزه عجیبی که پیش اومد این بود که در حالتی که تنظیمات مودم من روی ppoe بود و نتم وصل نبود با استفاده از broadband کانکشنم میتونستم به نت کانکت شم یعنی مثل حالت بریج....
اگه کسی میدونه میشه لطف کنه و یه توضیحی برام بده....![]()
کسی با مودم ZyXEL آشنایی داره .ظاهرا قیمتش از مودمهای دیگه بالاتره.می خواستم بدونم چه جور مودمیه. ممنون
آقا من TP-LINK W8960N دارم کسی از بچه ها تونسته با وایرلس بهش وصل بشه؟
من با گوشیم به مودم w8901g وصل شدم ولی به این یکی نمیشه !!!!!!!!!!
از لحاط مسافت ميشه بگيد هر كدوم نوع از مودم ها تا چه بردي رو ميگيره
من تو خونه شاتل دارم اصلا راضي نيستم از مسافتي كه مي گيره
از زيرزمين تا طبيقه همكف رو به زور مي گيره
تازه به نظرم سرعت باز كردن صفحات خيلي كمتر از مودم معمولي هست كه با usb وصل ميشه
حالا كسي هست راهنمايي كنه
كه چي بخرم
شرمنده جوابم 11 روز طول كشيد، آره رفتم زير همكف يدونه G31 برای كسی بگيرم ديدم AM604G رو ميده 35 تومن ، مودم خوبی بود نميدونم چرا انقدر ارزون شده.
Last edited by alireza20202003; 27-06-2011 at 19:06.
با سلام
اکثر مودم های موجود در بازار تا 70 متر رو جواب میدن
و هر چی بیشتر بشه مسافت کیفیتشون میاد پایین
موفق باشید.
با سلام
وایرلس مودم روشن هست؟
و اینکه حتما دقت داشته باشید که کانکشن اینترنت رو از نوع PPPoE ایجاد کرده باشید.
موفق باشید.
جز برندهاي با كيفيت و بادوام هستش.
به ترتيب اعتبار در بين كاربرا:
linksys
asus
zyxel
وایرلس مودم روشنه . با لپ تاپ میتونم وصل بشم ولی با گوشی نمیشه . یعنی گوشی وایرلس رو پیدا میکنه ولی وقتی میخوام بهش وصل بشم ارور میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)