در گفتوگو با فارس
عابدزاده: جاي قطبي در كادر فني پرسپوليس خالي است
خبرگزاري فارس: مربي دروازه بانان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: افشين قطبي زحمات زيادي براي تيم كشيد و جاي وي در كادر فني خالي است.
احمدرضا عابدزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هواداران دليل رفتن قطبي را از من مي پرسند و نمي دانم چه پاسخي بايد بدهم، چراكه هنوز هم دليل رفتن وي برايم مشخص نيست.
وي ادامه داد: عدم حضور قطبي مشهود است. زحمات زيادي براي ما كشيده است و ميدوارم هرچه زودتر وي را دوباره در ايران و در كادر فني ببينم. هميشه به من لطف داشت و اعتماد به نفس مرا چند برابر كرده بود.
مربي دروازه بانان پرسپوليس تصريح كرد: حتي اگر قطبي ديگر به ايران بازنگردد، باز هم هيچكس حق بي احترامي به تصميم او را ندارد. با اين حال اميدوارم در تصميم خود تجديدنظر كند. جاي او در تيم خالي است و هرگز نگفته ام اگر نباشد مي توانيم جايش را پر كنيم.
عابدزاده در خصوص خبر درگيري مجدد وي با خبرنگاران گفت: درگيري در كار نبود. برخي بدون توجه وارد زمين شدند و به عنوان مربي تيم بايد از كار اشتباه آنها جلوگيري مي كردم. اين وظيفه من است،البته به هيچكس بي احترامي نكردم.
وي در مورد ديدار فردا تاكيد كرد: بازي كردن با پيكان در قزوين راحت نيست؛ اما اميدوارم افشين پيرواني در اولين تجربه به عنوان نفر اول موفق باشد.