تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1227 از 2014 اولاول ... 2277271127117712171223122412251226122712281229123012311237127713271727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,261 به 12,270 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    عابدزاده: جاي قطبي در كادر فني پرسپوليس خالي است
    خبرگزاري فارس: مربي دروازه بانان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: افشين قطبي زحمات زيادي براي تيم كشيد و جاي وي در كادر فني خالي است.
    احمدرضا عابدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت:‌ هواداران دليل رفتن قطبي را از من مي پرسند و نمي دانم چه پاسخي بايد بدهم،‌ چراكه هنوز هم دليل رفتن وي برايم مشخص نيست.
    وي ادامه داد: عدم حضور قطبي مشهود است. زحمات زيادي براي ما كشيده است و ميدوارم هرچه زودتر وي را دوباره در ايران و در كادر فني ببينم. هميشه به من لطف داشت و اعتماد به نفس مرا چند برابر كرده بود.
    مربي دروازه بانان پرسپوليس تصريح كرد:‌ حتي اگر قطبي ديگر به ايران بازنگردد،‌ باز هم هيچكس حق بي احترامي به تصميم او را ندارد. با اين حال اميدوارم در تصميم خود تجديدنظر كند. جاي او در تيم خالي است و هرگز نگفته ام اگر نباشد مي توانيم جايش را پر كنيم.
    عابدزاده در خصوص خبر درگيري مجدد وي با خبرنگاران گفت: درگيري در كار نبود. برخي بدون توجه وارد زمين شدند و به عنوان مربي تيم بايد از كار اشتباه آنها جلوگيري مي كردم. اين وظيفه من است،‌البته به هيچكس بي احترامي نكردم.
    وي در مورد ديدار فردا تاكيد كرد: بازي كردن با پيكان در قزوين راحت نيست؛‌ اما اميدوارم افشين پيرواني در اولين تجربه به عنوان نفر اول موفق باشد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

/اخبار كوتاه از پرسپوليس تهران/
    مصطفوي تا دوشنبه به قطبي براي بازگشت فرصت داد
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران تا روز دوشنبه به سرمربي مستعفي اين تيم براي بازگشت به ايران فرصت داد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، داريوش مصطفوي در آخرين اظهارنظر و در خصوص جديدترين تصميم هيئت مديره پرسپوليس در مورد كادر فني اعلام كرد افشين قطبي تا روز دوشنبه فرصت دارد تا به ايران بازگردد و براي ادامه همكاري پاي ميز مذاكره بنشيند.

* تشكر الونگ از كادر پزشكي پرسپوليس
    هافبك سابق پرسپوليس كه به سپاهان اصفهان پيوسته است،‌ از كادر پزشكي تيم سابق خود تشكر كرد.
    الونگ الونگ كه مدت ها مصدوم بود،‌ در حال حاضر آماده بازگشت به ميدان است و به دليل اينكه باشگاه پرسپوليس از سهميه بازيكنان خارجي خود استفاده كرده است،‌ اين بازيكن مجبور به ترك اين تيم و حضور در سپاهان اصفهان شد.
    الونگ پس از ترك تيم،‌ از كادر پزشكي پرسپوليس به خاطر آماده كردن دوباره وي تشكر كرد.

* نامه باشگاه به سازمان ليگ براي برگزاري بازي ها در روز جمعه
    هواداران تيم فوتبال پرسپوليس تهران به برنامه سازمان ليگ و انجام بازي هاي اين تيم در روزهاي غيرتعطيل اعتراض كردند.
    در پي اين اعتراض،‌ مسئولان باشگاه از ارسال نامه اي براي فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ در روزهاي آينده خبر دادند تا بازي هاي تيمشان روز جمعه برگزار شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    نوري: قهرماني با قطبي را هرگز فراموش نمي‌كنم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: هرگز فراموش نمي كنم كه پرسپوليس پس از مدت ها چگونه با افشين قطبي قهرمان شد.
    پژمان نوري در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت:‌ افشين قطبي مربي خوبي بود و به هيچ عنوان با او مشكلي نداشتم. هرگز فراموش نمي‌كنم چگونه پرسپوليس پس از سال‌ها به قهرماني در ليگ رسيد.
    نوري خاطرنشان شد: هرگز نبايد زحمت‌هايي كه او براي ما كشيد، ناديده گرفته شود. براي وي كه يك مربي بين‌المللي با افكار خوب بود آرزوي موفقيت مي‌كنم. اميدوارم بتوانيم با پيرواني نيز به صدر جدول و قهرماني در جام‌هاي مختلف برسيم.
    بازيكن شمالي پرسپوليس در مورد ديدار مقابل پيكان تصريح كرد: فكر مي كنم به جاي بازي در جناح چپ، در ميانه ميدان و پست اصلي خود بازي كنم و اميدوارم در صورت حضور در ميدان،‌ براي تيمم مفيد باشم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مصطفوي در گفت‌وگو با فارس:
    هواداران نبايد عليه قطبي شعار دهند
    خبرگزاري فارس: مدير عامل پرسپوليس قطبي را يكي از مربيان برتر كشور ناميد كه هواداران نبايد عليه وي شعار دهند.
    داريوش مصطفوي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از ادامه مذاكرات با مدير برنامه‌هاي افشين قطبي براي برگشتن اين مربي به تيم پرسپوليس خبر داد.
    مدير عامل پرسپوليس در رابطه با اظهار نظر قطبي در رابطه با عملكرد ضعيف و غيرطبيعي بازيكنان اين تيم در مقابل تيم صباباتري گفت: ما نمي‌توانيم بازيكنان پرسپوليس را متهم كنيم. قطبي صد در صد به من نگفت كه بازيكنان كم كاري كرده‌اند بلكه ايشان نظر شان اين بود كه با توجه به شرايط تمريني خوب بازيكنان، در بازي با صباباتري شرايط مناسبي نداشتند.
    وي در پايان افشين پيرواني را از مربيان مطرح ايران ناميد كه همان شرايط قطبي را دارد و هر نتيجه‌اي كه تيم پرسپوليس برابر تيم پيكان بگيرد، ايشان به عنوان سرمربي به كار خود ادامه خواهد داد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    پيرواني:‌ قطبي هر زمان كه بازگردد سرمربي پرسپوليس است
    خبرگزاري فارس: سرمربي موقت تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: جاي هيچكس را نگرفته‌ام و هرلحظه كه قطبي بازگردد،‌ سرمربي تيم است.
    افشين پيرواني در گفت ‌و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: قول مي‌دهم پيكان را بدون هيچگونه ترس و حاشيه‌اي شكست دهيم؛ اما هرگز نبايد فراموش كرد آنها تيمي پرقدرت هستند.
    وي افزود: اولين باري نيست كه در اين شرايط حساس قرار مي‌گيرم؛ اما اولين بار است كه به عنوان سرمربي روي نيمكت مي نشينم و اميدوارم در اولين گام موفق باشم.
    سرمربي موقت پرسپوليس ادامه داد: از حمايت اعضاي هيئت مديره تشكر مي‌كنم و مطمئن باشيد بدون هيچگونه حرف و حديثي بهترين‌ها را به زمين مسابقه مي‌فرستم چون بايد بهترين نتيجه را بگيريم.
    وي با بيان اين مطلب كه جاي هيچكس را در پرسپوليس نگرفته است، گفت: هرگز با قطبي كوچك‌ترين مشكلي نداشتم و نبايد عنوان شود كه جايش را گرفته ام. فقط مي‌خواهم به پرسپوليس خدمت كنم. اگر قطبي فردا پيش ما باشد، باز هم بعنوان دستيار در كنار او مي‌نشينم و او هر زمان كه بازگردد سرمربي پرسپوليس است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت‌ و گو با فارس
    باقري: براي گلزني مقابل امارات انگيزه بالايي داشتم
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:‌ به دليل سال ها دوري از تيم ملي، انگيزه بالايي براي حضوري موثر مقابل امارات و گلزني مقابل اين تيم داشتم.
    كريم باقري در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشحالم كه برابر امارات توانستم در دقايق پاياني گلزني كنم تا تيم ملي با يك امتياز به تهران بازگردد.
    وي افزود:‌ با توجه به سال ها دوري از تيم ملي، براي حضوري موثر مقابل امارات انگيزه زيادي داشته و به گلزني اميدوار بودم. اماراتي‌ها بازي خوبي به نمايش گذاشتند و با مهار بازيكنان خلاق ايران بازي را اداره كردند تا از گل زده خود محافظت كنند؛ اما تجربه و تلاش بازيكنان ما آنها را ناكام گذاشت.
    باقري در خصوص رويارويي با پيكان گفت: بازي با امارات را فراموش كرده ام و از امروز به فكر گرفتن 3 امتياز حساس برابر پيكان هستم تا بتوانيم دوباره جزو صدر نشينان ليگ برتر شويم.
    وي در خصوص استعفاي افشين قطبي تصريح كرد: تغيير و تحول در هر تيمي وجود دارد. قطبي براي پرسپوليس زحمت كشيد و فصل گذشته اين تيم را قهرمان كرد. با اين حال ما به كار خود ادامه مي دهيم چراكه هدف ما موفقيت است و به خاطر شخص خاصي بازي نمي كنيم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    نيكبخت: اميدوارم فرصت حضور در جام جهاني را به من بدهند
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:‌ به خاطر محروميت از تيم ملي آه و ناله نمي‌كنم؛ اما اميدوارم برايم تخفيف قائل شده و فرصت بازي در جام جهاني را به من بدهند.
    علي رضا نيكبخت واحدي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي سخت و حساسي را بايد در برابر پيكان برگزار كنيم و به نظر من اين بازي شش امتياز دارد.
    وي افزود: محكوم به برد هستيم، چون هواداران را به اندازه كافي ناراحت كرده‌ايم؛ اما هرگز نبايد فراموش كنيم كه بايد در خانه حريف بازي كنيم و پيكان مهره‌هاي خوب، جوان و بسيار باتجربه اي دارد.
    مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص رفتن افشين قطبي گفت: تغيير و تحول همواره در تيم ها وجود دارد. بهتر است من در مورد رفتن وي اظهار نظر نكنم، البته هرگز فراموش نمي كنم كه با قطبي قهرمان ليگ شديم و برخلاف شايعات از رفتن وي خوشحال نشدم.
    وي در خصوص محروميت دو ساله اش از تيم ملي گفت: هرگز به خاطر محروم شدن،‌ آه و ناله نمي كنم. با اين حال اميدوارم براي من تخفيف قائل شوند و بتوانم در جام جهاني بازي كنم، چون در دوره هاي قبل اين فرصت را نداشتم.
    نيكبخت واحدي در مورد احتمال كسب عنوان آقاي گلي تاكيد كرد: رسيدن به اين مهم جزو اهداف من است؛ ولي مهم ترين مسئله كسب پيروزي با پرسپوليس در ديدارهاي آتي است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قطبی به علت احضار به کمیته انضباطی رفت

"مهدی حاج باقر" در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر با اشاره به اینکه مهلت 48 ساعته باشگاه پرسپولیس به قطبی برای بازگشت وی به این باشگاه به پایان رسیده است گفت : قطبی با توجه به مشكلات خود، قصد بازگشت به پرسپولیس را ندارد و برای پرسپولیس آرزوی موفقیت كرد.

حاج باقر گفت : قطبی طبق قرارداد 70 درصد از مبلغ قرارداد خود را در ابتدای کار، به عنوان پیش پرداخت دریافت كرده است.

وی در همین حال گفت : فكر نمی كنم باشگاه و قطبی شكایتی از یکدیگر داشته باشند و یقین دارم با همكاری و حسن نیت هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس موضوع در یك محیط دوستانه حل خواهد شد و قطبی تابع نظرات باشگاه و هیئت مدیره است .

مدیر برنامه های افشین قطبی تاكید كرد : قطبی هیچ مشكلی با مجموعه باشگاه پرسپولیس ،كادر فنی ، بازیكنان ، اعضای هیئت مدیره و یا مدیر عامل نداشت و علت استعفای قطبی مربوط به بیرون باشگاه بود .

"مهدی حاج باقر" تصریح كرد : عده ای می خواهند به پرسپولیس صدمه بزنند و قطبی هم این موضوع را علت حضور خود در این تیم می دانست.

حاج باقر افزود :افشین قطبی به همین علت گفت : اگر از تیم كنار بروم این برنامه ها متوقف خواهد شد .

وی گفت : افشین، احضار خود به كمیته انضباطی را هم یك برنامه علیه خود می دانست و می گفت من كاری نكردم كه به كمیته انضباطی احضار شوم .

حاج باقر گفت : این موضوع برای وی بسیار گران تمام شد و سبب جدی شدن تصمیم قطبی به کنار رفتن وی از پرسپولیس شد.

مدیر برنامه های افشین قطبی سرمربی مستعفی پرسپولیس همچنین به نقل از قطبی گفت : بسیاری از مربیان در كنار زمین حركات بدتر انجام می دهند ولی مرا به ناحق به كمیته انضباطی بردند .

"مهدی حاج باقر" تاكید كرد : قطبی از بازی با شخصیت خود نگران بود و به همین علت رفت .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مربی که بخاطراحضار شدن به کمیته انضباطی اینقدر تو احوالاتش تاثیر داره که یه تیم رو تو همچنین موقعیتی ول کنه و بره نشون میده که چقدر آماتور و ضعیفه ...
    همون بهتر که رفت الان به معنی حرفش تو اول فصل که میگفت پارسال اگر اجازه خروج داشت تیمو ول میگرد و میرفت رسیدم!!!

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا من به افشین 2 (پیروانی ) خوشبین هستم و دلم میگه پیکانو میزنیم ... قطبی رو هم بی شرفا کرم ریختن فراریش دادن اما کلن مربی مصمم و با دل و جرئتی نبود ...از لحاظ فنی خوب بود اما جذبه ی سرمربی بودنش کم بود ..تو ایران باید جوری باشی که همه ازت حساب ببرن نه اینکه تو از اونا حساب ببری..

در کل باید قدردان زحمات قطبی بود...
    ..خداحافظ افشین 1 ...

به امید برد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •