تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1227 از 3195 اولاول ... 22772711271177121712231224122512261227122812291230123112371277132717272227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,261 به 12,270 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

کم شدن صدا + کم شدن گرما + افزایش buffer برای Loading های کوتاهتر + Texture Processing بهتر + عمر بالای درایو کنسول

ارزش خرید نداره و ضروری نیست ؟!!؟

دسوت عزیز NATAL در اصل یک تکنولوژی هست که توسط نور مادون قرمز کار میکنه نه دور بین های 2MP یا 3MP

این دستگاه قابلیت اسکن استخوان های بدن انسان رو هم داره و همچنین صدای افراد روهم از هم تشخیص میده.

در ضمن میتونه تکون خوردن انگشت های دست رو تا 4 متر تشخیص بده !!

شما میتونید با کنسول حرف برنید و زندگی کنید ! دیگه چی میخواید ...
    آقا تسلیم
    شما درست میگین.
    اما این رو هم در نظر بگیرین ایشون تایم زیادی واسه بازی نداره.

2. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

این دستگاه قابلیت اسکن استخوان های بدن انسان رو هم داره و همچنین صدای افراد روهم از هم تشخیص میده.
    سعید دادا مطمعنی استخوانهای بدن را اسکن میکنه!!؟

اخه مادون قرمز توانایی نمایش استخوان را که نداره!

مگه رادیو لوژیه!!
    Last edited by shab_2008; 04-03-2010 at 09:57.

4. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام

شرمنده وسط بحث این سوالو میپرسم

این شارژر های وایرلس جریانش چیه ؟

تو ایران هست ؟

قیمتش چنده اگه هست ؟

دمه همگی گرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

سلام

شرمنده وسط بحث این سوالو میپرسم

این شارژر های وایرلس جریانش چیه ؟

تو ایران هست ؟

قیمتش چنده اگه هست ؟

دمه همگی گرم
    عزیز منظوره شما از شارژر وایرلس شارژر دسته هستش دیگه؟
    بله توی ایران هست ولی ارزش نداره و کارایی شم خوب نیست...حدود 25 تومان اگر پیدا کنی

7. 2 کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مگه رادیو لوژیه!!
    دستگاه یا پروژه ناتال شامل 2 دوربین حسگر حرکتی که توسط مادون قرمز ساپورته میشه که تمام حرکات بدن و صداها رو تشخیص میده...حتی بحث هایی شده که این دستگاه احساس آدم هم تشخیص میده...
    مثل بازیه MILO که قراره اولین بازی ناتال باشه...توی این بازی احساس شما،دستخطه و نقاشیه شما،قیافه ی شما،توانایی های جسمی،انگلیسی صحبت کردن و ... در روند بازی تاثیر داره و ناتال همه ی اینا رو تشخیص میده...
    در آخر با ناتال Xbox دیگه حریفی تو بازار نخواهد داشت...دیگه ps و wii ای وجود نخواهد داشت...
    تحولی در صنعت بازی کنسولی ناتال پراژکت

9. 2 کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در آخر برای جمع آوری پایانی باید بگم شاهکار ناتال رو با ویدیو هایی مثل بالا نمیشه توصیف کرد بلکه باید فیلمی 30 ساعته در موردش بسازن...کسایی که شک دارن که چیز های کوچولیی مثله Motion Controller یا Magic Wand میتونه حتی به نصف تکنولوژی ناتال برسه باید ویدیو ی بالا رو نگاه کنن یا در مورد بازی Milo تحقیق کنن...
    ناتال با حرف زدن شما فعال میشه...فقط کافیه بگین سلام تا دستگاه ایکس باکس روشن بشه....هر چیزی توسط ناتال قابل اسکنه...
    در آخر یه تحقیقی بکنین بعد یه کم بحث راه بیندارین

11. 2 کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دستگاه یا پروژه ناتال شامل 2 دوربین حسگر حرکتی که توسط مادون قرمز ساپورته میشه که تمام حرکات بدن و صداها رو تشخیص میده...حتی بحث هایی شده که این دستگاه احساس آدم هم تشخیص میده...
    مثل بازیه MILO که قراره اولین بازی ناتال باشه...توی این بازی احساس شما،دستخطه و نقاشیه شما،قیافه ی شما،توانایی های جسمی،انگلیسی صحبت کردن و ... در روند بازی تاثیر داره و ناتال همه ی اینا رو تشخیص میده...
    در آخر با ناتال Xbox دیگه حریفی تو بازار نخواهد داشت...دیگه ps و wii ای وجود نخواهد داشت...
    تحولی در صنعت بازی کنسولی ناتال پراژکت
    یله عزیز اینارو خودم همشو میدونم!

ولی مادونه قرمز ربطی به استخوان نداره من حرفم سره این بود و نه توانایی های NATAL !

در ضمن دوست عزیز این حرفه شما درست نیست! NATAL ربطی به وجود داشتن و نداشتن ps و wii نداره! تکنولوژی همیشه وجود داره و هیچ گاه دچاره رکود نمیشه و همیشه جریان داره! سازندگان NATAL هم که از فضا نیومدن! اومدن؟

من خواهشی از دوستان دارم و اون اینه که این قدر روی یه چیز تعصب نشون ندین و دیگر قابلیت های کنسولهای دشمن را هم خواهشا در نظر بگیرید!

اگر کمی عادلانه هم به قابلیتهای هر کنسول نگاه کنیم متوجه میشیم که هر کنسول یک فناوری پیچیده و نوین برای خودش داره! همین wii چند ساله پیش که عرضه شد همه میگفتن وای معجزه شده! مگه میشه همچین چیزی! ولی یه مثل معروف هست که میگه نو که اومد به بازار کهنه میشه دل ازار! واین درست نیست که ما به فناوری پیشرفته کنترل کنسول wii حداقل در زمان خودش توهین کنیم. الان هم به همین صورته و به نظره من ما نباید این قدر یک طرفه به قضیه نگاه کنیم و توانایی های کنسولهای دیگر را زیره سوال ببریم.

من واقعا چیزی نیستم و مخلص همه بچه های این تاپیک هم هستم ولی خواهشی که دارم اینه که فقط قابلیت های NATAL مورد بررسی قرار بگیره و به کنسولهای دیگر و قابلیتهاشون بی احترامی نشه! چون بالاخره اونها هم طرف داران خودشون رو دارن و درست نیست که اینجوری باهاشون رفتار بشه.

ممنون
    Last edited by shab_2008; 04-03-2010 at 17:37.

13. 9 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در ظمن اینکه میگین alan wake هم مثل بقیه بازیهای ترسناک میمونه و نمیان یه بازی متفاوت بزنن ! یکی از کوچکترین مسائل که alan رو از بقیه هم سبک هاش جدا میکنه گرافیک و نورپردازی فوق العاده این بازی که نور پردازیش برای خودش یه جور نواوری و بروز تر کردن بازیهای دیگست...
    و دیگه داستانش که اصلا یه انتقاد کوچیک از داستان هم حکم مرگ داره
    در ادامه صحبتهای mohammad ؛
    باید صبر کنیم ببینیم Alan Wake چه گلی به سر مایکروسافت و طرفداراش میزنه . فقط به بچه هایی که این بازی رو که هنوز نیومده رو مورد کم لطفی خودشون قرار میدن و یه طرفه به قاضی میرن بگم که یه مطلب از طرف سازندگانش خوندم که نوشته بود Alan Wake داستان بسیار قوی داره که به احتمال قوی تنها به یک گیم ساده ختم نخواهد شد و امکان ادامه داستان در انیمی و فیلم و سریال وجود دارد . با دموهایی که ازش دیدم گه خیلی گولاخه ;-) امیدوارم عین دموهاش فضا سازی باحالی داشته باشه و مخ منو بترکونه

ولی مادونه قرمز ربطی به استخوان نداره من حرفم سره این بود و نه توانایی های NATAL !

در ضمن دوست عزیز این حرفه شما درست نیست! NATAL ربطی به وجود داشتن و نداشتن ps و wii نداره! تکنولوژی همیشه وجود داره و هیچ گاه دچاره رکود نمیشه و همیشه جریان داره! سازندگان NATAL هم که از فضا نیومدن! اومدن؟

من خواهشی از دوستان دارم و اون اینه که این قدر روی یه چیز تعصب نشون ندین و دیگر قابلیت های کنسولهای دشمن را هم خواهشا در نظر بگیرید!

اگر کمی عادلانه هم به قابلیتهای هر کنسول نگاه کنیم متوجه میشیم که هر کنسول یک فناوری پیچیده و نوین برای خودش داره! همین wii چند ساله پیش که عرضه شد همه میگفتن وای معجزه شده! مگه میشه همچین چیزی! ولی یه مثل معروف هست که میگه نو که اومد به بازار کهنه میشه دل ازار! واین درست نیست که ما به فناوری پیشرفته کنترل کنسول wii حداقل در زمان خودش توهین کنیم. الان هم به همین صورته و به نظره من ما نباید این قدر یک طرفه به قضیه نگاه کنیم و توانایی های کنسولهای دیگر را زیره سوال ببریم.

من واقعا چیزی نیستم و مخلص همه بچه های این تاپیک هم هستم ولی خواهشی که دارم اینه که فقط قابلیت های NATAL مورد بررسی قرار بگیره و به کنسولهای دیگر و قابلیتهاشون بی احترامی نشه! چون بالاخره اونها هم طرف داران خودشون رو دارن و درست نیست که اینجوری باهاشون رفتار بشه.

ممنون
    واقعا درست نیست که به رقبای دیگه توهین بشه ( از رو تعصب ) . خداییش هر کدوم یه معایب و مزیتهایی دارند . ناتال هم که تو دمو خوب کار کرده باید بیاد و مورد تست من و شما قرار بگیره و بعد ازش طرفداری کنیم . شاید هرقدر هم که شاخ و باحال باشه ما با همین XBOX360 Controller خودمون بیشتر حال کنیم . اینکه دستگاه رو تو خونه خودت داشته باشی و همه جوره باهاش ور بری و فیها خالدونشو در بیاری خیلی فرق میکنه با اینکه فقط ازش دمو ( ویدئو ) دیده باشی .

15. 4 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آقا تسلیم
    شما درست میگین.
    اما این رو هم در نظر بگیرین ایشون تایم زیادی واسه بازی نداره.

خب آره باز اگه مثلا روزی 1 الی 2 ساعت باشه نه زیاد مشکلی نداره.

حرف شما متین.

مگه رادیو لوژیه!!
    آخه من چی بگم به تو

منظور من این نبود که بیاد به آدم بگه آقا فلان جات مو برداشته یا اینکه شما مبتلا به پوکی استخوان شدید

میتونه استخوان بندی و شکل بدن رو تشخیص بده .

ممنون
    بله به قل معروف سخنی هم از شوهر عروس

جیگرتو

17. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بايد انگليسي باهاش صحبت كنيم يا فارسي هم حاليش ميشه......
    دوستان يكم ديگه طاقت بياريد بعد اينقدر غيبت كنيد........
    لطفا" كسي به خودش نگيره....نظرمو گفتم
    فعلا زبان های درجه یک دنیا مثل انگلیسی ، آلمانی ، اسپانیایی ، روسی و ...

بد نیست یک سری به یو تیوب یا در صورت شیلتر بودن به سایت خود مایکروسافت بزنید و هم فیلم هاشو ببینید و هم تکنیکال اینفورمیشن هاش رو بخونید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •