آقا تسلیم
شما درست میگین.
اما این رو هم در نظر بگیرین ایشون تایم زیادی واسه بازی نداره.
آقا تسلیم
شما درست میگین.
اما این رو هم در نظر بگیرین ایشون تایم زیادی واسه بازی نداره.
سعید دادا مطمعنی استخوانهای بدن را اسکن میکنه!!؟
اخه مادون قرمز توانایی نمایش استخوان را که نداره!
مگه رادیو لوژیه!!![]()
Last edited by shab_2008; 04-03-2010 at 09:57.
سلام
شرمنده وسط بحث این سوالو میپرسم
این شارژر های وایرلس جریانش چیه ؟
تو ایران هست ؟
قیمتش چنده اگه هست ؟
دمه همگی گرم![]()
عزیز منظوره شما از شارژر وایرلس شارژر دسته هستش دیگه؟
بله توی ایران هست ولی ارزش نداره و کارایی شم خوب نیست...حدود 25 تومان اگر پیدا کنی
دستگاه یا پروژه ناتال شامل 2 دوربین حسگر حرکتی که توسط مادون قرمز ساپورته میشه که تمام حرکات بدن و صداها رو تشخیص میده...حتی بحث هایی شده که این دستگاه احساس آدم هم تشخیص میده...
مثل بازیه MILO که قراره اولین بازی ناتال باشه...توی این بازی احساس شما،دستخطه و نقاشیه شما،قیافه ی شما،توانایی های جسمی،انگلیسی صحبت کردن و ... در روند بازی تاثیر داره و ناتال همه ی اینا رو تشخیص میده...
در آخر با ناتال Xbox دیگه حریفی تو بازار نخواهد داشت...دیگه ps و wii ای وجود نخواهد داشت...
تحولی در صنعت بازی کنسولی ناتال پراژکت
در آخر برای جمع آوری پایانی باید بگم شاهکار ناتال رو با ویدیو هایی مثل بالا نمیشه توصیف کرد بلکه باید فیلمی 30 ساعته در موردش بسازن...کسایی که شک دارن که چیز های کوچولیی مثله Motion Controller یا Magic Wand میتونه حتی به نصف تکنولوژی ناتال برسه باید ویدیو ی بالا رو نگاه کنن یا در مورد بازی Milo تحقیق کنن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ناتال با حرف زدن شما فعال میشه...فقط کافیه بگین سلام تا دستگاه ایکس باکس روشن بشه....هر چیزی توسط ناتال قابل اسکنه...
در آخر یه تحقیقی بکنین بعد یه کم بحث راه بیندارین
یله عزیز اینارو خودم همشو میدونم!
ولی مادونه قرمز ربطی به استخوان نداره من حرفم سره این بود و نه توانایی های NATAL !
در ضمن دوست عزیز این حرفه شما درست نیست! NATAL ربطی به وجود داشتن و نداشتن ps و wii نداره! تکنولوژی همیشه وجود داره و هیچ گاه دچاره رکود نمیشه و همیشه جریان داره! سازندگان NATAL هم که از فضا نیومدن! اومدن؟در آخر با ناتال Xbox دیگه حریفی تو بازار نخواهد داشت...دیگه ps و wii ای وجود نخواهد داشت...
من خواهشی از دوستان دارم و اون اینه که این قدر روی یه چیز تعصب نشون ندین و دیگر قابلیت های کنسولهای دشمن را هم خواهشا در نظر بگیرید!
اگر کمی عادلانه هم به قابلیتهای هر کنسول نگاه کنیم متوجه میشیم که هر کنسول یک فناوری پیچیده و نوین برای خودش داره! همین wii چند ساله پیش که عرضه شد همه میگفتن وای معجزه شده! مگه میشه همچین چیزی! ولی یه مثل معروف هست که میگه نو که اومد به بازار کهنه میشه دل ازار! واین درست نیست که ما به فناوری پیشرفته کنترل کنسول wii حداقل در زمان خودش توهین کنیم. الان هم به همین صورته و به نظره من ما نباید این قدر یک طرفه به قضیه نگاه کنیم و توانایی های کنسولهای دیگر را زیره سوال ببریم.
من واقعا چیزی نیستم و مخلص همه بچه های این تاپیک هم هستم ولی خواهشی که دارم اینه که فقط قابلیت های NATAL مورد بررسی قرار بگیره و به کنسولهای دیگر و قابلیتهاشون بی احترامی نشه! چون بالاخره اونها هم طرف داران خودشون رو دارن و درست نیست که اینجوری باهاشون رفتار بشه.
ممنون![]()
Last edited by shab_2008; 04-03-2010 at 17:37.
در ادامه صحبتهای mohammad ؛
باید صبر کنیم ببینیم Alan Wake چه گلی به سر مایکروسافت و طرفداراش میزنه . فقط به بچه هایی که این بازی رو که هنوز نیومده رو مورد کم لطفی خودشون قرار میدن و یه طرفه به قاضی میرن بگم که یه مطلب از طرف سازندگانش خوندم که نوشته بود Alan Wake داستان بسیار قوی داره که به احتمال قوی تنها به یک گیم ساده ختم نخواهد شد و امکان ادامه داستان در انیمی و فیلم و سریال وجود دارد . با دموهایی که ازش دیدم گه خیلی گولاخه ;-) امیدوارم عین دموهاش فضا سازی باحالی داشته باشه و مخ منو بترکونه
واقعا درست نیست که به رقبای دیگه توهین بشه ( از رو تعصب ) . خداییش هر کدوم یه معایب و مزیتهایی دارند . ناتال هم که تو دمو خوب کار کرده باید بیاد و مورد تست من و شما قرار بگیره و بعد ازش طرفداری کنیم . شاید هرقدر هم که شاخ و باحال باشه ما با همین XBOX360 Controller خودمون بیشتر حال کنیم . اینکه دستگاه رو تو خونه خودت داشته باشی و همه جوره باهاش ور بری و فیها خالدونشو در بیاری خیلی فرق میکنه با اینکه فقط ازش دمو ( ویدئو ) دیده باشی .
![]()
خب آره باز اگه مثلا روزی 1 الی 2 ساعت باشه نه زیاد مشکلی نداره.
حرف شما متین.
آخه من چی بگم به تو![]()
منظور من این نبود که بیاد به آدم بگه آقا فلان جات مو برداشته یا اینکه شما مبتلا به پوکی استخوان شدید![]()
میتونه استخوان بندی و شکل بدن رو تشخیص بده .
بله به قل معروف سخنی هم از شوهر عروس![]()
جیگرتو
فعلا زبان های درجه یک دنیا مثل انگلیسی ، آلمانی ، اسپانیایی ، روسی و ...
بد نیست یک سری به یو تیوب یا در صورت شیلتر بودن به سایت خود مایکروسافت بزنید و هم فیلم هاشو ببینید و هم تکنیکال اینفورمیشن هاش رو بخونید .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)