سعيد سلام
اگه اوضاع همينطور ادامه پبدا كنه ميتوني تشكيل خانواده بدي و صاحب خونه و زندگي بشي؟
سعيد سلام
اگه اوضاع همينطور ادامه پبدا كنه ميتوني تشكيل خانواده بدي و صاحب خونه و زندگي بشي؟
سلام آقا سعید وقتی ازت پرسیدم مرفه بیدرد؟ و گفتی نداریم برام سوال شد شما با چه سیاستی زندگی میکنی و کلا تو کدوم عصر هستی
خلاصه که دیدم بابا فکرت روشن میبینه پس مرفه بی درد داریم کسی که از دنیا بی خبره میگه نداریم شما که باخبری
در مورد عشقت خوشحالم که انتخابت خیلی درست بوده
بهترین و بدترین خاطره ی شما از پی سی؟
برای تفریح داخل تهران کجا؟
خارج تهران کجا؟
خارج ایران کجا؟
سخت ترین کلمه؟
زیباترین کلمه؟
زشت ترین کلمه؟
از جمعه به بعد بیام کی و تو صندلی داغ داغش کنم؟![]()
1- خيلي وقتها توي كافي نتم. يا دانشگاه. يا تو باجه تلفن دارم با عشقم حرف ميزنم. يا توي سلف دانشگاه يا توي كتابخونه.
2-چون باور پذير تر از حرف معموليه. روان و آهنگينه و تاثير گذاري زيادي روي روحيه ادم داره.
3-كلا زياد عروسك باز نبودم. بيشتر ماشين- خونه سازي- پازل توپ و.... داشتم
4-بايد از ترم بعد حسابي بچسبم به درس
5-نميدونم ولي علاقه مندم ببينم. اگه عكس بگيري بفرستي برام ممنون ميشم
6-قبل از عيد بود ولي چون براي تميز كردن ديوار ها كندمشون ديگه نچسبوندم. بيشتر ورزشي بود. عكس بنيامين هم بود
7-نميدونم فكر كنم 2007
8- نه بعيد ميدونم
9-بانمك. خوشگل. شيرين زبون. نق نقو هم نباشه. تپل هم باشه
10-شيطون-تپل- بامزه و يكم غرغرو. ببخشيدا
11-مردم خونگرم و مهماننواز. سخت كوش و يادگار هاي دفاع مقدس
12-فكر كنم سامسونگ
13-نه زياد
14-موقعيت اجتماعي مناسب. وضعيت مالي متوسط رو به بالا. و در كنار معشوقه
15-به عنوان شغل و حرفه نه ولي به عنوان تفريح ميتونه جالب باشه
16-منظورت خارجه؟ نه
17-ياد جهان سومي بودن
18-لقمه گنده تر از دهنش برداشته. حالا هم توش مونده
19-آزادي بيان و انديشه- درك دولت از اجتماع و مردم و بالاترين سطح رفاه عمومي بعد از جنگ و انقلاب توي دولت ايشون بود. خود كفايي در گندم. توليد خودروي ملي و البته مهم ترين فعاليت هاي هسته اي با كمترين تنش و اختلاف فرا ملي. توسعه روابط بين الملل و طرح گفتگوي تمدن هاي ايشون كه توي دنيا مثل يه توپ صدا كرد
20- گرافيست خوبي ميتوني بشي. نويسنده. طراح صحنه. و مطمئنم اگه خانه دار هم بشي يه خانه دار موفق ميشي. يني مديريت امور خونه رو به نحو احسن انجام ميدي. چون ادم دقيق و نكته سنجي هستي. اهل تنبلي نيستي و مسئوليتي كه به گردنت هستش رو به خوبي انجام ميدي
21-نه زياد
22- در بعضي زمينه ها از معشوقه. در بعضي از زمينه ها از يكي از رفقا و در بيشتر زمينه ها از يكي از اساتيد دانشگاهمون
23-خب اينده شون رو دارند تضمين ميكنند. كسي كه اينا رو مسخره ميكنه مصداق مثال گربه و گوشت هستش.
24-گفتم كه. از اين اصطلاح خوشم نمياد ولي آدم باهوشي هستي
25-چون ادماش خاكي هستند
منم ازت ممنونم![]()
خدا بزرگه بهروز جان. روزي دست خداست. اين مشكلات دير يا زود حل ميشه
سلام.
در مورد اون نخواستم بيشتر توضيح بدم. به قول يه بنده خدايي ادم فقير يه غصه داره. ادم پول دار هزار تا غصه. توي كشور جهان سومي كه تورم و فساد اقتصادي بيداد ميكنه مرفه شايد داشته باشيم ولي بيدرد نه. شايد جماعت پول دار الان نهايتا بتونن خواسته هاي روزمره شون رو تامين كنند. ولي خب سطح توقعات اونها هم بالاتر از بقيه جامعه است. چيزايي كه من و شما بهش عادت كرديم رو اونا نميتونن تحمل كنند. فيلم ترش و شيرين پارسال عيد رضا عطاران رو يادته؟ نمونه بارزي بود كه بدونيم مرفهين هم بيدرد نيستن واقعا
1- بهترينش نشستن ميثم عزيز روي صندلي همچنين رسيدن اين تاپيك به عنوان پربازديد ترين تاپيك متفرقه. خاطره بد هم به اون صورت نداشتم
2-چيتگر- سينما هم زياد ميرم
3-ويلاي دامادمون در لاهيجان
4-هنوز جايي در نظر نگرفتم- ولي از دوبي بدم نمياد
5-خداحافظ
6-دوستت دارم
7-برو گمشو
سلام
در مورد مرفه به نظر شما چه اصطلاحی رو براش باید انتخاب کرد
آدمهایی تو همین شهر زندگی میکنند که روزی 50 میلیون درآمد دارند و شاید سود
چند وقت پیش شنیدم خونه ای در لویزان به فروش میرسه که حدود 25 میلیارد تومان قیمتشه از راه دور کنترل میشه مثلا اگر سوار هواپیما هستی با کنترل از راه دور می تونی سیستم گرمایش و سر مایش رو در داخل خانه قبل از ورود به خانه تنظیم کنی و یا پرده ها ی منزل رو کنار بکشی دیگه بگیر برو تا آخر داستان این منزل زیبا
به نظرت به این جور آدمها چه باید گفت
همون مرفه بی درد نیستند
البته فکر کنم شما از لحاظ معنوی به این کلمه نگاه کردی
راستی جواب سوال آخرم رو ندادی
خدا حافظ:![]()
دوست عزيز اينايي كه شما مثال ميزني چند درصد اين اجتماع رو شامل ميشند كه بخوايم جمع ببنديم؟ براي ما يه سري اصول از پيش طراحي شده كه مثلا هر كي سوار ماكسيماست بهش بگيم مرفه بيدرد. ولي شايد همون آدم داره عزيزشو روي تخت بيمارستان از دست ميده و همه ثروت هاي دنيا هم نميتونن كمكش كنند. جايي كه ادم برميگرده و پشت سرشو نگاه ميكنه و ميبينه همه چيزو خراب كرده ولي خودش.....
شايد هيچ وقت فرصت نداشته از اين ثروتش لذت ببره.
من اين چيزا رو به چشم ديدم و به نزديكي لمس كردم كه دارم ميگم. ما هميشه عادت داريم بالاي سرمون رو نگاه كنيم و نميبينيم پايين تر از ما هم كساني هستند. اختلاف طبقاتي همه جا هست و جزئي لاينفك از زندگي اجتماعي. همه ما يه روز به دنيا ميام. يه روز از دنيا ميريم و فاصله اين دوروز اسمشو ميذاريم زندگي. اين كه چي بشيم و به كجا برسيم به خودمون برميگرده و پشتكار و تلاشمون و البته گاهي هم دست تقدير. من كسي رو ميشناسم از شاگرد شيشه بري به همه جا رسيد. تلاش كرد. سختي كشيد. پس انداز كرد. خسته نشد. به حق خودش قانع بود و الان خودش نميدونم چيكارست. شايد ده ها كارگاه شيشه بري داره. ولي ميدونم پولش به قولي از پارو بالا ميره. من و شما ميشينيم يه گوشه و از بي عدالتي طبيعت حرف ميزنيم. البته عده اي هم هستند كه از راه خورد حق ديگران به اين پول ها ميرسند ولي نبايد همه رو به يك چشم نگاه كرد. و البته اون جماعت هم توي گور خودشون ميخوابن و بايد فرداي روز جواب پس بدن. و يه چيز ديگه. ميدوني طبق يه تحقيق اجتماعي دو عامل اصلي فقر چيه؟
1-اعتياد
2-فساد اخلاقي.
اين دو چيز اراده و انگيزه رو از ادمي ميگيره و باعث ميشه پيشرفت نكنه. وگرنه يه انسان كه بدن سالمي داره و دچار نقص عضو هم نيست چرا بايد در تهيه نون شبش محتاج باشه؟ حداقل ميتونه 2 شيف كار كنه و كم كم ماهي 300 تومن پول بياره تو خونه و اجاره يه خونه معمولي در پايين شهر و يه زندگي متوسط رو براي خودش تشكيل بده و مقداري هم پس انداز. خب. نهايتا بعد از 10-20 سال ميتونه كمي پيشرفت كنه و زندگي متوسط رو به بالا داشته باشه. به نظرت چجوري ميشه يه نفر ادم 40 سال كار ميكنه و اه در بساط نداره؟ اين دليل زياده خواهي و عدم مديريت اقتصادي خودش نيست؟ شما از سطح مالي متكديان تهراني خبر داريد؟ همينو بگم يه بنده خدايي براي مغازه ما پول خورد مياره هميشه. راحت روزي 100 هزار تومن درامدشه. چرا؟ هميشه ظاهرشونو كثيف و چرك ميكنند و با پوشيدن كفش و لباس پاره و ترجيحا استفاده از كودكان براي دلسوزي افراد اين پول رو به جيب ميزنند. در حالي كه سالم هستند و ميتونن برن كار كنند. به نظرت بي درد اونا هستند يا كسي كه 25 سال درس خونده و بورسيه گرفته رفته خارج و با يه تخصص برگشته و به سه شركت بزرگ مشاوره ميده و از هر كدوم ماهي 1 ميليون در مياره و زندگي مرفهي براي خودش فراهم كرده؟ به نظرت حق اينه كه داشته باشه يا اون متكدي؟
به نظر من 90 درصد ادمها توي زندگي به ميزان تلاششون مزد دريافت ميكنند و 10 درصد هم سرنوشت براشون تصميم ميگيره. ولي اينكه من و شما بشينيم و براشون اسم انتخاب كنيم دردي ازمون دوا نميكنه.
------------------
در اون مورد به يه نفر پيشنهاد دادم گفته وقت نداره. خود شما ميخواي بشيني؟
دوستان صندلی نشینی من تموم شد. لطفا دیگه سوال نپرسید. کسانی که مایل به نشستن هستند به من پ خ بزنند
دوستان من تا شنبه یکشنه اینده نیستم. تا وقتی من بر نگشتم حمیدجان به عنوان صندلی نشین باقی خواهد موند
----------------
1-چند سالته؟
2-نظرت درباره من چیه؟
3-دوست دختر داری؟چندتا؟
4-در آمد یا پول تو جیبیت روزی چقدره؟
5-استقلال یا پرسپولیس؟ چرا؟
6-قهرمان جام حذفی کیه؟
7-تیم ملی میره جام جهانی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)