جدا آموزش رو خوندین ؟
تو آموزش گفته شده برای دوئلر داج 30-60 اسکیل نهایتا صرف شه اون تا لول 50
داج بدون اپیرنس یا تاکتیک تاثیر چندانی نداره و در واقع این اپیرنس و تاکتیک هستن که ایم طرف رو میارن پایین نه داج !
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
جدا آموزش رو خوندین ؟
تو آموزش گفته شده برای دوئلر داج 30-60 اسکیل نهایتا صرف شه اون تا لول 50
داج بدون اپیرنس یا تاکتیک تاثیر چندانی نداره و در واقع این اپیرنس و تاکتیک هستن که ایم طرف رو میارن پایین نه داج !
خوندم منتها يادم رفته!! شما ببخش!!!جدا آموزش رو خوندین ؟![]()
پس اين يارو داج(!) چي كاره هست؟!داج بدون اپیرنس یا تاکتیک تاثیر چندانی نداره و در واقع این اپیرنس و تاکتیک هستن که ایم طرف رو میارن پایین نه داج !
شما ببخش حاجی منظورم ممد بودشخوندم منتها يادم رفته!! شما ببخش!!!
جاخالی یه عدد random بین 1 تا اسکیل داج شماست . البته اینو از چند نفر حرفه ای پرسیدم به من گفتن !پس اين يارو داج(!) چي كاره هست؟!
که این عدد از ایم طرف مقابل کم میکنه . به خاطر همینم گاهی اوقات با داج بالا میبینی اتک میخوری .
و این وقتی نمایان میشه که مثلا ضربه 2 نمیخوره ولی 6 میخوره .
فونتش خیلی خوب بود !!![]()
چاقال اسكيل هايي كه درنظر گرفتي برا دوئلر مدافع سلاح سرده داج(!) به نظرم يكم زيادي هست!!
اسكيل هايي كه در نظر گرفتي حد اقل هاش اينا هست : 50 تا ويگور، 80 تا تاكتيك، 30 تا داج(!) و 100 تا آيم(؟)!!
با حساب اين كه تا لول پنجا تمام اتريبيوت ها ميره روي استرنگ پس خيالمون از بابت ويگور راحت ميشه!! ميمونه اسكيل هاي تاكتيك و آيم و داج(!) كه روي هم ميشن 210 تا اسكيل! ولي تا لول 50 بيشتر از 150 تا اسكيل نميشه جور كرد!! فك كنم آيم رو زياد گرفتي!!
برا پول سیلور ماینینگ و برا تجربه شکار بوفالو...
ببینید بذار یه مثال بزنم.
مشخصات مهاجم : ایم 50 - اپیرنس 40 - داج 55
مشخصات مدافع : ایم 60 -داج 35 - تاکتیک 30
مهاجم حمله میکنه.اول appearance-tactics=40-30=10 پس 10 تا از ایم مدافع کم میشه و ایم میشه 50 پس حدود 5 تا از داج مهاجم کمتره پس احتمالا هیچ ضربه ای نمیتونه به مهاجم بزنه.ولی ایم مهاجم 15 تا از مدافع بیشتره پس ضربه های بیشتری به هدف میزنه.
نمیدونم گرفتید چی شد یا نه.![]()
کسی که ساختمون شهر رو میسازه چیزی گیرش میاد ؟ پس برای چی میسازه ؟ این که میشه فقط تلف کردن انرژی !!
فکر کنم آخرای آموزش باشه ! نوشتم تمام اسکیل ها به همراه لباس و ست محاسبه شدند که بعد از هر قسمت لباس ها رو هم گذاشتم . اما در کل راست میگی یکم ایم رو زیاد نوشتم فکر کنم 10-15 تا![]()
نه!!ببینید بذار یه مثال بزنم.
مشخصات مهاجم : ایم 50 - اپیرنس 40 - داج 55
مشخصات مدافع : ایم 60 -داج 35 - تاکتیک 30
مهاجم حمله میکنه.اول appearance-tactics=40-30=10 پس 10 تا از ایم مدافع کم میشه و ایم میشه 50 پس حدود 5 تا از داج مهاجم کمتره پس احتمالا هیچ ضربه ای نمیتونه به مهاجم بزنه.ولی ایم مهاجم 15 تا از مدافع بیشتره پس ضربه های بیشتری به هدف میزنه.
نمیدونم گرفتید چی شد یا نه.![]()
اول كه فكر نمي كنم اينايي كه گفتي رو با يه جمع و تفريق ساده سر هم كرده باشن!! خيلي هاش شانسه و وابسته به يه عدد رندوم!!
بعلاوه اينطور كه نميشه اگه ايم از داجينگ بيشتر بود هر جا رو هدف گرفتي بخوره و بالاعكس!!
اين سيستمي هم كه گفتي با اوني كه چاقال گفت همخوني نداره!!
حالا كدومشون درسته من نمي دونم!!
اين شكار بوفالو كه خيلي لابور مي خواد(به گمونم!!). آپارانس شايد بد نباشه!!برا پول سیلور ماینینگ و برا تجربه شکار بوفالو...
Last edited by مطلق السلطنه; 29-07-2009 at 22:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)