شما وقتی میخوای کرک رو اجرا کنی احتمالا برنامه بازی هنوز بازه جون داره میگه که برنامه فعاله و نمیتونه روش کپی کنه...بازی رو به طور مطلق ببند بعد کرک رو کپی کن....
این مشکل به غیر از کرک می تونه به خاطر درایور کارت گرافیک هم باشه به روزش کن...
شما وقتی میخوای کرک رو اجرا کنی احتمالا برنامه بازی هنوز بازه جون داره میگه که برنامه فعاله و نمیتونه روش کپی کنه...بازی رو به طور مطلق ببند بعد کرک رو کپی کن....
این مشکل به غیر از کرک می تونه به خاطر درایور کارت گرافیک هم باشه به روزش کن...
دوستان من CRYSIS WARHEAD رو روی لپتاپ 64 بیت نصب کردم کامل نصب میشه ولی هر چی روی ایکون بازی کلیک می کنم هیچ واکنشی نمی ده!!!
مگیم شما کرک 64 بیت رو ریختی که...
البته مشخصات کامل لپ تاپت رو هم بده...
آقا کپی شد ولی بازم همون ارور Steam رو میده...
بعد بیس سال اومدیم یه بازی نصب کنیم اونم اینطوری شد !
سلام من بازی COMMAND&CONQUER GENERALS یا GENERALS 3 را گرفتم اما هنگام اجرای saveایران میپرد بیرون این پیغام را می دهد: you have encountered a serious error. Serious errors does can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that ِِ not meet the minimum specifications for the game. Please visit the forums atfor suggested courses of action or consult your manual for technical support contact informationکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی هم می خوای save روسیه را اجرا کنی یک پیغام این شکلی می دهد:Error loading game G:\Documents and Settings\jalal\My Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\Save\00000004.sav:
یک عدد DVD است. در داخلش کرک نیست. در داخل راهنما گفته اول بازی را نصب کنید بعد نصب ویدئو رو بعد هم نقشه هایش را در بعضی دیگر از جاهای بازی همین پیغام را میدهد.
این هم مشخصات سیستمم:
کارت گرافیکم: NVIDIA GE force 7300SE/7200GS
1024MB RAM
INTEL(R) Pentium(R) 4 CPU 3.40GHz 2 CPUs
شاید این پست کمکت کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
agha sharmande keyboardam ghatie!
alan y chize dg rikhtam doros shod
ama moghe vorud b bazi mipare birun
rahi barash nadarid?
سلام به حاجي مديراي سايت . من واسه اجراي بازي AirHauler نياز به كمك فوري دارم . اصلا سر درنميارم كه واسه چي اجرا نميشه . تو رو خدا كمككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك ككككككك !!! خواهشا كامل توضيح بدين
سلام من resident evil 5 رو نصب کردم ولی منوش چینیه
باید پچی چیزی بزنم یا میشه زبان رو تغییر داد لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)