خواهش می کنم دوست عزیز
من اصلا ناراحت نشدم به هر حال داریم بحث می کنیم و مشکلی نیست
شما به بازی Heavy Rain اشاره کردید . این بازی مطمئنا یک شاهکاره و شکی درش نیست
اما همیشه هنر این نیست که یک بازی با سبک جدید بیاد . در اصل هنر واقعی اینه که یک بازی با سبک های FPS - TPS - Action Adventure و ... از لحاظ فاکتور های مختلف مثل گیم پلی - گرافیک - صدا گذاری - داستان و ... اون قدر خوب عمل کنه و خوب ساخته بشه که در نزد همه تبدیل به یک شاهکار بشه
کاری که سال گذشته Uncharted 2 انجام داد . کاری که چند وقت پیش Gears of War 2 انجام داد.البته سبک های جدید مشکلاتی هم دارن اینکه معمولا سلیقه ای ظاهر میشن چیزی که در Heavy Rain هم شاهد بودیم با توجه به نمره هایی که بازی گرفت.اما بازی مثل Uncharted 2 با وجود سبک Action Adventure بهترین بازی سال 2009 انتخاب میشه و اگر اشتباه نکنم چیزی حدود 120 جایزه دریافت میکنه!
البته ما اگر یک نگاه اجمالی به بازی Alan Wake داشته باشیم( که بازم تاکید می کنم که یک شاهکاره) می بینیم سبک بازی وحشت یا Horror نیست و حتی سازندگان بازی گفتن که با سبک وحشت بازی مثل Resident Evil مخالفن و سبک Alan Wake در اصل روانشناسانه هست و این یعنی اینکه این بازی از علم روانشناسی استفاده کرده و این یک سبک جدیده.این یعنی اینکه شما در این بازی چیزی فراتر از ترس رو تجربه می کنید و هیجان بازی فوق العاده خواهد بود
اما بحث بعدی ما درباره ی Splinter Cell Convection بود.جالبه بدونید سری بازی های Sc اصولا تعلق به مایکروسافت و Xbox دارن و رقیب درجه ی 1 سری بازی های Metal Gear Solid هستن.تجربه نشون داده معمولا زمانی که بازی MGs به صورت مولتی پلتفرم عرضه شده از این Splinter Cell هم برای PS2 عرضه شده.پس به راحتی می تونیم نتیجه بگیریم با توجه به عرضه نشدن MGS 4 بر روی پلتفرم های مایکروسافت SC : C هم روی PS3 عرضه نخواهد شد و رقیب سرسخت MGS 4 خواهد بود
درباره ی مدل های مختلف Xbox 360 هم باید بگم که وسایلی که روشه فقط یک سری بهانس برای جذب مشتری . چیزی که مهمه خود کنسوله و قابلیت هایی که داره چه الیت چه آرکید و چه سوپر الیت . یکی از کار های خوبی که مایکروسافت مثلا در پک COD MW2 انجام داده بود این بود که کلید های جهت نما یا همون گیم پد دسته رو از هم جدا کرده بود.مطمئنا بزرگترین ایرادی که به دسته های 360 وراد بود همین بود که برای افرادی که تازی کنسول رو خریدن کمی آزار دهندس و در بازی های Fighting و Sport کمی اذیت می کرد البته بعد از مدتی عادت می کردید.خوب به هر حال این هم تغییر جزئی ولی مهمی بوده
درباهره ی اون جمله ی شما که گفتید نمی خواید از PS3 تعریف کنید باید بگم دوست من چه اشکالی داره که شما از یک کنسول مثل PS3 تعریف کنید ؟ مطمئنا ما همه ی ما گیمر ها می دونیم که هر پلتفرمی مزیت های خاص خودشو داره و در هر حال قابل احترامه .
به نظر من امسال MS واقعا برای 360 بازها چیزی کم نذاشته و وقتی که بازی های اختصاصی این کنسول منتشر شدن امیدوارم نهایت لذت رو از اونا ببرید
موفق باشید
سلام
به نظر من هارد برای Xbox 360 واقعا ضروریه
بعضی از مزیت های هارد
1-سرعت لود بازی ها پایین میاد
2-عمر لنز دستگاه بشتر میشه
3-وقتی که دیسک در هارد درایو کنسول نچرخه خودش باعث میشه که کنسول کمتر داغ بشه
4-سرعت لود تکستچر ها کم میشه
واقعا موارد 1و4 در بازی مثل GTA بیداد میکنه و وقتی بازی روی هارد نصب نباشه بسیار آزار دهندس
به نظر من جدا از عمر کنسول برای راحتی خودتون هم که شده حتما یک هارد تهیه کنید
درباره ی تمیز کردن هم به نظر من بذارید حدودا 1 سال بشه و بعد کنسول رو تمیز کنید . البته الان هم می تونید این کار رو انجام بدید ولی با توجه به اینکه این کار اهمیت بسیار زیادی نداره برای تمیز کردن داخل کنسول وعده های یک ساله پیشنهاد میشه مگر در مواردی خاص مثلا اگر در استان های جنوبی زندگی می کنید که گرد و خاکک در هوا زیاده در وعده های کوتاه تر توصیه میشه .

.gif)

.gif)

.gif)

.gif)