تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1225 از 1320 اولاول ... 22572511251175121512211222122312241225122612271228122912351275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,241 به 12,250 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اتفاقا دقیقا با حقوق اونجا حساب کردم و بالا گفتم ایران کلا فاکتور بگیرید از این قضیه گفتم اینترنت در امریکا نسبت به بقیه دنیا (ایران رو فاکتور بگیرید جز دنیا حساب نکنید باز هم میگم ) گرونه کشورهای اروپایی و آسیای شرقی اینترنت به نسبت ارزونتری دارن وگر نه ایران رو که اصلا نباید جز این آمار ها حساب کرد

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
    البته درستش اینه که بگی اینترنت در امریکا نسبت به برخی کشورها مثل کره جنوبی یا... قیمتش گرونتر هست که البته اینم بستگی داره اینترنت سیمکارت یا خانگی باشه از کدام شرکت باشه سرعت اینترنتش چقدر باشه این سرویس فقط اینترنت تنها باشه یا با مکالمه نامحدود یا اشتراک شبکه های تلوزیونی و... باشه
    اما در کل این بحث مثل اخبار و تحلیل های صدا و سیما خودمون هست که وقتی بحث گرونی چیزی در کشور مطرح میشه سریع میره سراغ گزارشهای کذایی از قیمت آن چیز در سایر کشورها مخصوصا امریکا و اروپایی که ذهن مردم را منحرف کنه

2. 5 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Thesaeedtk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

البته درستش اینه که بگی اینترنت در امریکا نسبت به برخی کشورها مثل کره جنوبی یا... قیمتش گرونتر هست که البته اینم بستگی داره اینترنت سیمکارت یا خانگی باشه از کدام شرکت باشه سرعت اینترنتش چقدر باشه این سرویس فقط اینترنت تنها باشه یا با مکالمه نامحدود یا اشتراک شبکه های تلوزیونی و... باشه
    اما در کل این بحث مثل اخبار و تحلیل های صدا و سیما خودمون هست که وقتی بحث گرونی چیزی در کشور مطرح میشه سریع میره سراغ گزارشهای کذایی از قیمت آن چیز در سایر کشورها مخصوصا امریکا و اروپایی که ذهن مردم را منحرف کنه
    دقیقا من احساس میکنم این بحث باید بسته بشه چونکه من دقیقا صحبتم در مورد مقایسه اینترنت امریکا با کشورهای دیگه به غیر از ایران بود این هم با صحبت با چندتا از دوستان در امریکا که خودشون میگن اینترنت در امریکا که یک کشور پیشرفته باید ارزونتر باشه در واقع اینجوری میگن ارزون نیست وحالا دوستان نمیدونم چرا ایران قاطی ماجرا میکنن چون ایران از هیچ نظری قابلیت مقایسه با بقیه دنیا رو متسفانه نداره من خودم به از تمام سرویس ها اینترنتی ایران ناراضی ام ما اینجا داریم بین بدتریها انتخاب میکنیم حالا من نمیدونم چه دلیلی داره که عده ای اینجوری فکر کردن که من دارم از اینترنت ایران طرفداری میکنم کاش اولین صحبت من رو در اینباره میخوندید بعد فکر میکردید و نتیجه گیری میکردید

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

4. 3 کاربر از Thesaeedtk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چرا اینقدر سرعت رو سریع محدود می کنه بسته های نامحدود؟ قبلا این شکلی نبود الان باید هر نیم ساعت یه بار گوشی رو عوض کنم که سرعت برگرده به حالت اصلی؟؟؟!!! تازه بازم سرعت خیلی کمه به نسبت قبل. قبلا تا 11 مگ سرعت داشتم الان نهایت 8 مگ

6. 2 کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا این بسته های همراه اول کجا هستند؟
    هر چی نگاه میکنم فقط مخصوص مشترکین جدیده که

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

8. این کاربر از irmacfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان بسته شبانه گرفتم هر کاری کردم 4g انتن نمیگیره با مودم هستش.ولی سیمکارت دیگه میزارم مشکلی نداره.می خواستم بدونم مگه همراه اول میتونه مثلا یه سیمکارتی رو دسترسی به 4g محدود کنه.(فقط3gمی تونم دانلود کنم).

10. این کاربر از iman.1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

13 غیرفعال کردن اینترنت آزاد ممکن شد

با توجه به هزینه‌های بالای استفاده از اینترنت آزاد در مقایسه با بسته‌های اینترنتی، مشترکان می‌توانند مصرف اینترنت با تعرفه آزاد را غیرفعال کنند.

به گزارش ایسنا، در سیم‌کارت دایمی، هزینه هر گیگابایت اینترنت آزاد حدود ۴۲ هزار تومان و در سیم‌کارت اعتباری هر گیگابایت اینترنت آزاد حدود ۶۳ هزار تومان محاسبه می‌شود، در صورتی‌که در بسته‌های اینترنتی هزینه هر گیگابایت حدود ۳۰۰۰ تومان است، در این صورت اگر مشترکی بسته اینترنتی خریداری نکند و به صورت آزاد از اینترنت همراه خود استفاده کند، در هزینه‌های سیم‌کارتش اختلاف قیمت بسیاری به وجود می‌آید.

در این راستا و به نقل از رگولاتوری، پیمان قره‌داغی -مدیرکل دفتر حفاظت از حقوق مصرف‌کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- اظهار کرد: بعد از شکایت‌های متوالی کاربران از اپراتورهای تلفن همراه، رگولاتوری امکانی را فراهم کرده است تا مشترکان این اپراتورها بتوانند مصرف اینترنت با تعرفه آزاد را غیرفعال کنند.

وی در مورد نحوه غیرفعال کردن مصرف اینترنت آزاد گفت: مشترکان همراه اول با شماره‌گیری کد دستوری #۱۱۳*۱۰۰* و مشترکان ایرانسل با شماره‌گیری کد دستوری #۳*۲*۳*۵۵۵* می‌توانند پس از اتمام بسته اینترنت، امکان مصرف اینترنت به صورت آزاد را غیرفعال کنند.

مدیرکل دفتر حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری افزود: از آنجا که یکی از مشکلات همیشگی کاربران تلفن‌های همراه که گاهی بار مالی زیادی برای آنها تحمیل می‌کند؛ قطع نشدن اینترنت همراه بعد از تمام شدن بسته‌های اینترنتی و مصرف اینترنت به نرخ آزاد است، رگولاتوری با هدف شفاف‌سازی، مدیریت هزینه‌ها و جلوگیری از مصرف اینترنت با تعرفه آزاد برای کاربران، اپراتورها را ملزم کرده است این کدهای دستوری را ایجاد کنند.

لینک کوتاه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آقا این بسته های همراه اول کجا هستند؟
    هر چی نگاه میکنم فقط مخصوص مشترکین جدیده که

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

بخاطر اینکه اپراتورها بدون مجوز قیمت بالا بردن و 2 میلیارد جریمه شدن - حالا اومدن حذف کردن بسته های بلند مدت - فعلا باید منتظر بود که نتیجه دعواشون چی میشه

سلام دوستان بسته شبانه گرفتم هر کاری کردم 4g انتن نمیگیره با مودم هستش.ولی سیمکارت دیگه میزارم مشکلی نداره.می خواستم بدونم مگه همراه اول میتونه مثلا یه سیمکارتی رو دسترسی به 4g محدود کنه.(فقط3gمی تونم دانلود کنم).
    اگه زیاد دانلود کردی احتمال داره محدود کرده باشن حتی این محدودیت شامل بقیه سیم های بنام هم بشه - غیر این تماس بگیر با همراه اول اونا هم احتمالا اگه نتونن حل کنن میگن حضوری بری مراکز همراه اول تست کنن
    Last edited by Dr Nima; 22-07-2020 at 10:17.

14. 4 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

13 شیطنت در فروش بسته‌های بلندمدت، فریب جدید اپراتور‌ها در ارائه اینترنت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سود اپراتور‌ها از بسته‌های اینترنت آنقدر دلچسب و قابل توجه است که تهدید جریمه دو میلیارد تومانی هم نتوانست مانع از اجرای سیاست‌های آن‌ها برای تغییرات بسته‎‌های اینترنتی شود.

اینترنت در زندگی امروزی به یک کالای ضروری تبدیل شده است. از تماس تصویری و خرید آنلاین گرفته تا آموزش آنلاین و دورکاری دیگر جزئی از برنامه روزمره خانوار‌ها شده است. حتی با خبر شدن از اطلاعیه‌ها و دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا، تست سلامت، خرید سیم‌کارت، اعطای وام، سهام عدالت، کمک هزینه معیشتی، دریافت کد بورسی، ثبت‌نام در سجام، کار‌های بانکی و اغلب روزمرگی‌های زندگی مردم کل دنیا به بستری گره خورده است به نام اینترنت.

دنیای‌اقتصاد در ادامه نوشت: در ابتدای راه، زمانی که تب کرونا داغ بود و قرنطینه خانگی و در خانه ماندن‌ها خیلی شدیدتر از امروز بود، اپراتور‌ها و کسب ‎و کار‌ها ی اینترنتی برنامه‎ های مختلفی برای نگه داشتن شهروندان در خانه داشتند. اما با آغاز موج دوم شیوع دوم کرونا دیگر خبری از این برنامه ‎ها نیست و در این میان، اما اپراتور‌ها کار عجیبی انجام دادند. شبانه، بسته‌های بلندمدت خود را حذف کردند و با تعریف بسته‌های گران قیمت کوتاه‌مدت، عملا قشر متوسط و ضعیف جامعه را نشانه رفتند؛ قشری که این روز‌ها همه چیزش به اینترنت وابسته است و اتفاقا کسب و کارش هم رونقی ندارد که برای دریافت ۲ گیگ اینترنت یک ماهه که چند روز بیشتر دوام نمی‌آورد، مبلغ ۱۷ هزار تومان پرداخت کند.

گرانی یک‌شبه اینترنت، بدون اعلام قبلی، بدون برگزاری جلسه و بدون دریافت تاییدیه از رگولاتوری جزو عجیب‌ترین کار‌هایی بود که از اپراتور‌ها سر زد. به نظر می‎رسد، سود اپراتور‌ها از بسته‌های اینترنت آنقدر دلچسب و قابل توجه است که تهدید جریمه دو میلیارد تومانی هم نتوانست مانع از اجرای سیاست‎ های آن‌ها برای تغییرات بسته‎ های اینترنتی شود. به هر حال، این روز‌ها که به لطف کرونا مصرف اینترنت در بین شهروندان بیش از گذشته شده، فرصت خوبی برای اپراتور‌ها شده تا کاربران را مجبور به پذیرش هرگونه تغییراتی کنند.

در همین مدت که انواع کمپین‎ های همدلی برای حمایت از کسب‎ و کار‌ها و شهروندان برای گذراندن دوران سخت کرونا راه ‎اندازی شده، ایرانسل و همراه اول در کنار گران کردن بسته‎ های اینترنتی، اقدام به تغییراتی در برخی از بسته‎ ها کرده‎اند. طوری که بسته‎ های پرکاربرد و محبوب در بین کاربران مانند بعضی بسته‌ های بلندمدت، به شکل کامل حذف شده‎اند.

به عبارتی، بسته ‌های بلندمدت مانند شش ماهه و یک‌ساله که عمدتا از حجم اینترنت بالایی برخوردار بودند حذف شده یا مقدار حجم ارائه شده در آن‌ها کاهش نسبی داشته است. به نظر می ‎رسد این دو اپراتور از هرگونه ابزار اعم از نوع بسته، دوره استفاده بسته، حجم آن و در نهایت قیمت آن استفاده کرده‎ اند تا بتوانند درآمدشان را افزایش دهند.

در این راستا، پیمان قره‌داغی، مدیرکل دفتر حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری، اواسط تیر ماه در گفت‎وگو با «ایسنا»، اعلام کرد: بعضی از بسته‌ های پرمصرف از برخی درگاه‌ها حذف شده است. البته این اقدام که از سوی اپراتور‌های غالب و بدون کسب تاییدیه سازمان انجام شده، تخلف است و به همین خاطر به اپراتور‌ها اخطار دادیم که بسته‌ ها دوباره هم در پرتال و هم اپلیکیشن اپراتور‌ها قرار گیرد. اپراتور‌ها برای ارائه تعرفه‌های قبلی از رگولاتوری تاییدیه گرفته بودند و نباید تعرفه‌ های مورد تایید سازمان را حذف می‌کردند.

به اعتقاد وی، اپراتور‌ها می‌توانستند این تعرفه‌ ها را از ابتدا تعریف نکنند، اما اگر تعریف کردند، باید سرویس‌شان را ادامه می‌دادند. اگر قرار باشد بسته‌ های جدیدی تعریف شود یا بعضی از بسته‌ ها از مدار خارج شود و اپراتور‌های غالب حتی اگر بخواهند کمتر از سقف، تعرفه بدهند هم باید از سازمان تاییدیه بگیرند که دراین مورد رگولاتوری تاییدیه‌ای برای حذف بسته‌ ها نداشتیم. سقف تعرفه اپراتور‌ها هم تا ۴۲ هزار تومان به ازای هر گیگابایت اینترنت برای سیم ‌کارت‌ های دائمی و ۶۳ هزار تومان برای سیم ‌کارت‌ های اعتباری است و اگر بخواهند بالاتر از سقف تعرفه بدهند هم برخورد می‌شود.

ه هر حال، تهدید سازمان رگولاتوری هم تاثیرگذار نبود تا اپراتور‌ها از این تخلف دست بکشند یا از موضع خود عقب‌نشینی کنند. به گفته معاون وزیر ارتباطات، در گفتگو با «ایرنا»، به دلیل برنگشتن تعرفه اینترنت به حالت اولیه از سوی اپراتور‌ها و تداوم تخلفی که صورت گرفته است، صبح روز شنبه جریمه دو میلیارد تومانی به دو اپراتور ایرانسل و همراه اول ابلاغ شد. جریمه نقدی قدم اول برای برخورد با تخلف صورت گرفته است و در صورت استمرار این مساله، قطعا روال‌های دیگر را در پیش خواهیم گرفت. تعلیق، کاهش مدت اعتبار پروانه و مواردی از این دست، مصوبه‌های قانونی است که می‌توان با استناد به آن‌ها تخلفات را پیگیری کرد.

وی افزود: از جزئیات اقدامات صورت گرفته در دادگستری با خبر نیستم، اما روال‌های قانونی پیگیری خواهد شد.

فروش بسته‌های بلندمدت ایرانسل و همراه اول همچنان در هاله‌ای از ابهام

باشگاه خبرنگاران جوان نیز در همین باره نوشته است: نقش بی‌بدیل اینترنت را در زندگی مردم با سبک زندگی جدیدی که در پیش گرفته‌اند نمی‌توان انکار کرد، زیرا لزوم و ضرورت استفاده از فناوری و وسایل ارتباط جمعی موضوعی گریزناپذیر برای انسان امروزی است.

در این برهه حساس و به ویژه پس از شیوع ویروس کرونا در ایران و قرنطینه خانگی مردم، زمانی را که افراد صرف دید و بازدیدها، حضور در اجتماع، کار کردن در محیط بیرون از خانه و خرید کردن می‌کردند کمتر شد و مردم به دنبال راهی برای پر کردن زمان خالی خود شدند؛ بهترین گزینه تلفن همراه هوشمند و استفاده از محتوا‌های مختلف اینترنت بود. به علاوه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و سوق یافتن آموزش جامعه آماری بزرگی از مردم یعنی دانش‌آموزان و دانشجویان به سمت آموزش مجازی، نیاز مبرم جامعه به اینترنت را افزایش داد.

آمار و ارقام مقایسه‌ای که از دوران قبل و بعد از قرنطینه توسط سازمان‌های خدمات‌رسان اینترنت در کشور ارائه شد، از این موضوع خبر می‌داد که مصرف اینترنت پس از اعلام قرنطینه خانگی از سوی دولت، با افزایش چشمگیری رو به رو بوده است.
    این امر تا جایی اهمیت یافت که در ایام نوروز سال جاری، محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تشویق مردم به ماندن در خانه و جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس منحوس در کشور، بسته‌های رایگاه ۱۰۰ گیگابایتی را به صورت بسته‌های هدیه برای اینترنت‌های ثابت خانگی فعال کرد.

تغییر در بسته‌های اینترنتی، شگرد عجیب اپراتورها برای سودآوری بیشتر

اپراتور‌های تلفن همراه نیز در این شرایط توانستند سود خوبی را از فروش بسته‌های اینترنتی کسب کنند، اما پس از مدتی وضعیت ارائه اینترنت از سوی اپراتور‌ها با تغییراتی رو به رو شد؛ درست زمانی که موج شیوع ویروس کرونا در کشور شدت گرفت و روزانه بر تعداد قربانیان و مبتلایان ایرانی به این ویروس افزوده می‌شد و نیاز بود برنامه‌هایی تدوین و اجرا شود که مردم را به ماندن در خانه و رعایت اقدامات پیشگیرانه دعوت کند، فروش بسته‌های اینترنتی از سوی اپراتور‌ها با تغییرات عمده‌ای مواجه شد.

اپراتور‌ها در حرکتی، بدون دریافت مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تغییراتی در قیمت، مدت زمان و حجم بسته‌های خود ایجاد کردند. پس از پیگیری‌های صورت گرفته از سوی خبرنگاران باشگاه خبرنگاران جوان برای دریافت چرایی و چیستی این تغییرات، اپراتور‌ها پاسخگو نبودند و یا اعمال تغییرات در فروش بسته‌های اینترنتی را انکار کردند.

وقتی رگولاتوری در مقابل اپراتورهای متخلف دست به جریمه می‌شود

حسین فلاح جوشقانی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور پس از این اقدام اپراتورها، با انتشار توئیتی در حساب کاربری خود، تغییرات به وجود آمده در فروش بسته‌های اینترنتی را تخلفی از سوی اپراتور‌ها خواند و به آن‌ها تذکر داد تا بسته‌ها را به حالت قبلی برگردانند.

اپراتور‌ها نیز مذاکره با رگولاتوری را آغاز و سعی کردند این سازمان را برای اقدام جدیدشان متقاعد کنند تا اینکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به اپراتور‌ها هشدار داد اگر بسته‌های اینترنت را به حالت اولیه تغییر ندهند و تخلفشان را جبران نکنند جریمه سنگینی در انتظارشان خواهد بود. به دنبال این هشدار، روز گذشته رگولاتوری جریمه‌ای ۲ میلیارد تومانی را برای اپراتور‌های متخلف ابلاغ کرد.

اپراتور‌ها با این تهدید سازمان تنظیم مقررات مجبور به عقب‌نشینی شدند، اما در مقابل، طی اقدامی بسته‌های بلندمدت بیش از ۳۰ روزه اینترنت را از دسترس مشترکان خود خارج کردند که این موضوع نیز مردم را با مشکلاتی مواجه کرد. در حال حاضر بسته‌های موجود برای خرید مقرون به صرفه نیست و کسی حاضر نیست برای خرید حجم کمی از اینترنت همراه پول زیادی را بپردازد.

بسته‌های اینترنت بلندمدت از فهرست فروش اپراتورها حذف شد!

اپراتور ایرانسل خرید بسته‌های بیش از ۳۰ روزه از طریق اپلیکیشن «ایرانسل من» و کد‌های دستوری قابل استفاده را مسدود کرده و خرید بسته‌های ۶۰، ۹۰ و یا ۳۶۵ روزه فقط از طریق سایت این اپراتور برای مشترکان قابل دسترسی است.

همراه اول نیز مدعی است که امکان خرید بسته‌های بلندمدت از طریق سایت این اپراتور برای مشترکان فراهم است، اما علاوه بر اینکه خرید بسته‌های بلندمدت از طریق کد‌های دستوری و اپلیکیشن «همراه من» مسدود شده است، در سایت رسمی همراه اول نیز بسته‌های بیش از ۳۰ روز وجود ندارد و همین بسته‌های ۳۰ روزه نیز دارای محدودیت زمان استفاده و یا مخصوص مشترکان جدید این اپراتور هستند.

در مدتی که بسته‌های اینترنت همراه اپراتور‌های ایرانسل و همراه اول دچار تغییرات عمده شده است، بسیاری از مردم از روی ناچاری این بسته‌ها را خریداری و برای امورشان استفاده کرده‌اند. در صورت بازگشت بسته‌ها به حالت اولیه، مشترکانی که این مدت بسته‌های ارائه شده را خریداری کرده‌اند متضرر شده‌اند و باید چاره‌ای نیز برای این افراد اندیشیده شود. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این باره اعلام کرد هنوز تصمیم قاطعی برای چگونگی بازگرداندن پول مردم گرفته نشده است.

با وجود فشار‌های زیادی که در طی اعمال این تغییرات متوجه اپراتور‌های متخلف بوده است، هنوز هم بسته‌های اینترنتی مناسبی برای خرید در دسترس مردم قرار نگرفته و فعالسازی این بسته‌ها با توجه به اوضاع نابسامان اقتصادی خانواده‌ها، با سختی‌هایی رو به رو است.

امید است با تصمیمات عادلانه سازمان تنظیم مقررات و اعمال قانون، جلوی تخلف اپراتور‌های تلفن همراه گرفته شود و به فشار اقتصادی که مردم در این شرایط سخت متحمل شده‌اند دامن زده نشود.
    Last edited by Dr Nima; 22-07-2020 at 10:18.

16. 3 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

افسار حکومت در هم تنیده شده، خر تو خر و بی نظمی ثمره جهل و بی کفایتی مقامدارن هست.

18. 3 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

بسته های یکساله همراه اول چی شدن ؟ الان بستم تموم شد خواستم برم جدید رو بگیرم دیدم کلا یک ماهه بیشتر در کار نیست *1#

20. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •