این ایرانسل بسته های نا محدود شبانه را برداشته؟ نا محدود هفتگی و ماهانه؟ با چه کدی فعال میشه؟
این ایرانسل بسته های نا محدود شبانه را برداشته؟ نا محدود هفتگی و ماهانه؟ با چه کدی فعال میشه؟
سلام دوستان
سرعت شما در طول روز چند هست ؟
من شیراز منطقه پاییز هستم قبلا سرعت 250 بود که بعد از چند روز کلا قطع شد حالا که وصل شده سرعت به زور به 20 میرسه
ولی این قضیه تو تهران هم هست که به گفته چند پیمانکار که در حال نصب BTS بودند و باهاشون صحبت کردم،تجهیزات 3G برای ایرانسل در تهران برای اریکسون و برای رایتل هواوی هست.یعنی منظور شما اینه که کیفیت تجهیزات هواوی چینی از اریکسون بهتره؟
تایید میشه چندین سایت رایتل که از نزدیک مشاهده کردم تجهیزاتش هواووی بوده
عرضه سیم کارت 4G همراه اول در تهران
در حال حاضر دفتر امور مشترکان اصلی همراه اول در خیابان ونک اقدام به توزیع سیمکارت 4G همراه اول میکند.
بنابر گفته متصدی تعویض سیمکارت در دفتر امور مشترکان، شبکه LTE این اپراتور هماکنون در منطقه کردستان و میدان ونک (محدوده ساختمان اصلی شرکت) به صورت آزمایشی فعال شده است و شبکه LTE در 21 شهر آماده بهرهبرداری شده است.
پیش تر مدیرعامل همراه اول گفته بود: LTE این اپراتور در 21 شهر به صورت Hotspot در بخشهای پر مصرف راهاندازی شده اما تمرکز روی توسعه و راه اندازی 3G است.
اپراتور اول تلفن همراه توسعه شبکه را در سکوت خبری پیش میبرد و اعلام رسمی درباره چگونگی برنامه توسعه شبکه در مناطق ندارد. همچنان که دریافت مجوز نهایی ارائه خدمات 3G و 4G از سوی این اپراتور نیز بدون انعکاس خبری بود.
منبع: فارس
Last edited by and-roid2; 19-04-2015 at 16:31.
چقدر مسخره! حداقل نکرده بیاد سیم کارت 2پانچ ارایه کنه که استاندارد هم باشه!
شاید یکی نانو لازم داشته باشه برای گوشی یکی هم سیم معمولی!
اینم که وضع شبکش هنوز که هنوزه پوشش نسل سومش هم بسیار ناقص تر از اون چیزیه که فکرشو بکنی!
ایرانسل که کلاهبرداری کرد و اون موقع از نفرات اول ده هزار تومان گرفت برای تعویض سیمکارت . نفرات بعدی رایگان تعویض کردن!!!همراه اول کسی اطلاع داره پول میگیره یا نه ؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
مگه گوشی های LTE سیم معمولی هم میخورن؟؟
مودم LTE بله سیم معمولی میخوره!
اون رایگانه هم مالید کلاً... ایرانسل هم الان بخوای تعویض کنی الان 8تومن میگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)