این چن روزی خطا داغونه برا تغییر خطوط و شماره ها
این چن روزی خطا داغونه برا تغییر خطوط و شماره ها
من الان میخوام به یه نفر مثلا اداره زنگ بزنم فقط باید شماره چهار رقم آخر رو بگیرم تو مازندران یا باید پیش شماره رو هم بگیرمم؟؟الان پیش شماره مازندران چنده؟؟
از موبایل اگه زنگ بزنین پیش شماره تو تمام استان 011 باید اول بشه و بعد شماره جدید.اما اگه با تلفن ثابت بدون کد فقط شماره جدید باید بگیری
خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلیل کمفروشی پهنای باند
مخابرات باید به مردم ۱۰ استان خسارت پرداخت کند
خبرگزاری تسنیم: معاون نظارت رگولاتوری از تخلف در فروش پهنای باند بیش از حد مجاز از سوی شرکت مخابرات ایران در ۱۰ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، فارس، کردستان، گیلان و مازندران خبر داد.
... در این ده استان فروش پهنای باند اینترنت شرکت مخابرات ایران بیش از حد مجاز بوده ...
... شرکتهای مخابرات استانی موظفند ضمن ارتقاء پهنای باند و کیفیت سرویس ارائه شده، خسارت ایجاد شده برای مشترکین فعلی را مطابق توافقنامه سطح خدمات (SLA) پرداخت کنند...
... در استانهای نام برده شده، به متقاضیان توصیه میشود ... از خدمات سایر دارندگان پروانه در این استانها استفاده کنند...
اگه یک کدوم از اینها انجام شد !![]()
پهنای باتد مخابرات خیلی وقته کم اومده![]()
وای اینایی که شیلتر شکن ندارن باید بمیرن بنده خدا ها !!!
این یعنی چی ؟؟؟
هر ماه ی بهونه برا خراب کاریهاشون دارن
امروز هم گفتن روتر دارن تعویض میکنن
من موندم این روتر نباید اینقدر هم کوچیک باشه مثل اینکه دارن کارتن نیم کیلویی بامیا تعویض میکنن
بله میان زر مفت هم میزنن که باید درست بشه
دیگه کی میخواد درست بشه عمرمون تمام شد دیگه
ظاهرا ای پی 2 مشکل پیدا کرده و استها باز نمیشن
ولی ای پی 5 سالمه
خاک تو گوره مسعولین مخابرات
از اینجا شماره جدید رو ببین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل pdf همکدی تمامی مراکز مخابراتی استان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من وارد پنل کاربریم نمی تونم بشم می گه یوزر پس اشتباه هست
2020 هم جواب نمی دن
می تونید کمکم کنید؟
الان یوزر رو همون شماره قبلی هست؟
منم همین مشکل رو دارم نه با شماره قبل و نه با شماره جدید، هیچکدوم جواب نمیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)