سلام
این مسیر telia دست از سر ما بر نمی داره،سرعت و پینگ هر دو ترکیده![]()
سلام
سلام
من پارسال زنگ زدم پشتیبانی یه کاری کردن پینگم اومد پایین کانتر رو مثل هلو بازی میکنم.
فقط زنگ زدی گیر بده
دوستان مخابرات نامحدودشو که حدف نکرده؟
256 نامحدود همون 12.5 هست؟
گیمر داریم اینجا؟
بچــه ها عزیــز یه ســوال
برای تغییر سرعت از چه طریقی باید اقدام کنم؟ به جــز سایتش
2020 زنگ بزنم میشه؟ اگه میشــه چه قدر طول میکشه عوض بشـه؟
ممنون از راهنمایی تون![]()
گیمر داریم ، جان؟![]()
دوستان سلام..من تازه 2 مگ مخابرات گرفتم ( 4روزه) ...نامحدود... خداییش خیلی راضیم ثانیه ای 246 کیلوبایت میگیره و ساعتی حدود 1 گیگ و روزی حدود 22 گیگ
خلاصه ماهی 500 گیگ ..دیروز یه بازی گرفتم 9 گیگ تو 10 ساعت ....
خیلی راضیم خلاصه پینگشم معرکست با اروپا 120 همیشه تو سرورهای خارج راحت بازی میکنم تو ایران که هیچی پینگم در حد لن و شبکست...خیلی راضیم...
ولی در کل یه مقدار گرونه برام ماهی 80 تومن...برای همین دوست دارم یه سرویس 9 مگ پارس آنلاین بگیرم با حجم کم دیگه اینقدر دانلود نکنم از صبح تا شب ..
اینم تست همین الان 12:13 دقیقه ظهر با اروپا :
![]()
دوستان این چند روز شما مشکل قطعی نداشتید؟
من دو سه روز هست که اینترنت قطع میشه و برای وصل مجدد باید مودم رو خاموش و روشن کنم؟!!!
معمولا صبحا این اتفاق می افته
سلام من قطعی نداشتم.
شما خططتون رو چک کردین از لحاظ نویز؟ به بهترین منطقه خونه که قدرت بیشتری دارید و نویز کمتری دارید وصل کردید؟ مثلا من تو اتاقم وصل کرده بودم هر روز قطع میشد بخاطر قدرت کم و نویز بالا اما در ورودی تلفن پریز اول خونه در حا لخونه کنار در ورودی اونجا قدرتش بسیاز بالاتره و اونجا زدم و اصلا قطع نمیشه...اسپلیتر وصل کردید؟
نویزتون رو حتما از static پنل مودم چک کنید هم نویز هم قدرت
اگر SNR Margin زیر 10 دسیبل باشه فاجعست قطعی مکرر دارید...من 6 بود تو اتاقم... وصل کردم ورودی خونه شد 30 دیگه قطع نشد...مل من د رحد زمین لرزه بود فاجعه هم بدتر بود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)