حق با شماست . هیچوقت به من نگفتن ویندوز عوض کن شاید شگرد جدید این هفته بهشون گفتن :-D . ایمیل هم بزن
حق با شماست . هیچوقت به من نگفتن ویندوز عوض کن شاید شگرد جدید این هفته بهشون گفتن :-D . ایمیل هم بزن
سلام دوستان.
یکی از بچهها وایمکس میخواد،تو کرج هیچ نمایندگی ای مودمش رو نداره،تهران هم به همه نمایندگی ها رنگ زد کسی نداشت و همه 3g و 4g پیشنهاد میدادن،ولی اینا خوب آنتن نمیدن تو منطقشون! وایمکس قرار جمع بشه؟
احتمالا خود ایرانسل دیگه مودم بازار نمیده .آره تقریبا میخواد برداشته بشه و lte.wimax جایگزین بشه و مودماشم گرونه اگه بیاد . به خدا منو که کلافه کرده وایمکس اگه adsl بگیره خوبه که اگرم هم پوشش نداره و پولش برسه اینترنت وایرلس بگیره
اینترنتی از خود سایت ایرانسل ثبت نام کنید براتون مودم رو میفرستن
الان وضعیت سمت شهرک راه آهن افتضاحه سرعت دان از ۶۰ به ۱۲ تا ۲۰ رسیده این پیام هم بعد ده دقیقه تلاش گذاشتم!!!!!
دوستان میخوام یه مطلبی را بگم :
من نمیدونم این شایعه از کجا اومده که میگید وایمکس LTE قرار هست بیاد و مودم هاش گرونتر هست و فلان .
من سرچ کردم در گوگل ، حتی یک خبر هم درین باره ندیدم !
خب الان چند تا سوال مطرح میشه :
1- ایرانسل همین الان تعرفه های 6 ماهه و یکساله را داره ، اگر کسی الان تعرفه بلند مدت انتخاب کنه ( که صد درصد هستند کسانی که اینکار را میکنند ) اونوقت با اومدن LTE ، تکلیف این دوستان چی میشه ؟
دو تا جواب میشه داد :
الف : سرعت اینترنت بالاتری روی LTE ارائه میشه ولی کسانی که مودم های کنونی را هم دارند میتونن تعرفه بگیرند اما سرعتشون کمتره ، مثل موبایلی که 3G را ساپورت نمیکنه و با همون GPRS وصل میشه به نت ! یعنی سرعت بالاترم میتونه داشته باشه اما به دلیل نبود وسیله ی به روز ( یعنی موبایل 3G ساپورت ) از سرعت کمتری میتونه استفاده کنه .
ب : با مودم هایی که الان داریم نمیتونه وصل بشه به نت !
ج : نمیدونم شما بگید !
2- اگر با مودم هایی که الان داریم نتونیم به اینترنت وصل بشیم ، تکلیف این مودم هایی که داریم چی میشه ؟
به شخصه 1 سال قبل 200 دادم برای این مودم ، واقعا زورم میاد دوباره پول مودم بخوام بدم .
دو تا جواب میشه داد :
الف : مودم هایی که الان داریم را از ما برمیدارند و با گرفتن مبلغی مودم جدید به ما میدن !
که چون اینجا ایران هست ، حقوق مشتری برابر با کشک هست و جیب سوراخ آقایون مهم بوده ، پس بعید میدونم .
ب : مودم را باید بندازیم سطل زباله و دوباره پول بالای مودم بدیم !
واقعا اگر این شایعه حقیقت داشته باشه و قرار بر این باشه دوباره ماهارو مجبور کنن به خریدن مودم باید از الان پیگیری کنیم و گرنه ...
من در این دوسال که اول مبین نت داشتم و بعدا ایرانسل ، نردیک 1.5 تومن پول مودم و اینترنت دادم ، واقعا اگر قرار بر این باشه دوباره پول مودم بدم زنگ میزنم هر چی عقده و بدبختی ازین مملکت بی صاحب دارم سر ایرانسل در میارم .
الان طرح دو مگ 6 ماهه من فردا تموم میشه و 512 سه ماهه را انتخاب کردم ، هنوز پولش را نریختم .
موندم باید چه کار کنم !
دوستانی که زنگ میزنید ایرانسل ، آیا درین باره چیزی پرسیدین ؟
الان با خوندن پیام دوستمون که نوشته مودم برای فروش نبوده ، این فرضیه به حقیقت نزدیک به نظر میاد .
الان سوالم از شما دوستان وایمکسی اینه :
اگر بگن مودمت را بنداز دور بیا 400 تومن بده یک مودم دیگه بخر ، چکار میکنن ؟
بله کاملا درسته . هنوز خبر رسمی درباره مودم های وایمکس ال تی ای منتشر نشده. من و شما حدود یکساله که مودم خریدیم .تکلیف اونهایی که ماه پیش مودم خریدن چی میشه یا ایرانسل همین الان هم میفروشه و طرح های بلند مدتش هم فعاله این نشون میده فعلا وایمکس با وضعیت کنونی فعاله و نمیتونه پانصد هزار مشترک رو سر در گم کنه بدون هیچ اطلاع رسانی قبلی . به نظر من فعلا تغییری نخواهیم دید
سلام
امروز 8 اردیبهشت از شماره 02632285747 تماس گرفتن گفتن من از ایرانسل هستم و همچنین گفتن مودم وایمکس من (ایستاده Wix-fbr 105)رو به قیمت 70 هزار تومن میخرن و با تخفیف یک مودم 4G با سیمکارت به قیمت 235 هزار تومان میدن (مودم اصلی 400 تومنه) و گفتن آدرس بده تا تحویل بدیم
نمی دونم شاید ایرانسل از تصمیمی کهدر نظر داشت تا مودم LTE بده عقب نشینی کرده باشه.
فکر کنم این تصمیم شخصیه نماینده است. اگه به من پیشنهاد بشه من که قبول نمیکنم چون دانلود شبانه برام مهمه و هر شب بین یک و نیم تا دو گیگ دانلود دارم با وایمکس با اینترنت همراه که نمیشه دانلود کرد
سلاممن مودم جیبی ایرانسل دارم.از این قدیمیها.سرعتش 1024 و با دانلود مشکلی ندارم.فقط الان حدود 10 روزه سرعت باز شدن صفحه های وب به تمام معنا افتضاح شده.صفحه گوگل که قبلا 1 ثانیه باز میشد.الان شاید 10 ثانیه.تازه ابن خوبه.بعضی سایتها تا 1 دقیقه.یاد dial up که چند سال پیش داشتم میافتم!!!!تهران هستم و سمت آزادیحالا میخواستم بدونم برای همه اینطوره؟؟زنگ هم زدم گفتن از طرف ما مشکلی نیست.جاشو تغییر بده با مرورگر عوض کن.ولی انگار که نه انگارمیمونه اینترنت مدام قطع وصل بشه.چی کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)