تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1225 از 1291 اولاول ... 22572511251175121512211222122312241225122612271228122912351275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,241 به 12,250 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

زنگ میزنیم دوست عزیز
    اینقدر زنگ میزنیم که خسته میشیم
    وقتی جوابشون اینه که:
    ویندوزتون رو کی عوض کردین ؟
    آنتی ویروستون چیه ؟
    فایر وال دارین ؟
    ناهار قرمه سبزی خوردین ؟!!

من تابحال نزدیک 15 بار تماس داشتم برای این مشکل ولی وقتی نمیفهمن و این اراجیف رو میگن چیکارش کنم دیگه ؟
    حق با شماست . هیچوقت به من نگفتن ویندوز عوض کن شاید شگرد جدید این هفته بهشون گفتن :-D . ایمیل هم بزن

2. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان.
    یکی از بچه‌ها وایمکس میخواد،تو کرج هیچ نمایندگی ای مودمش رو نداره،تهران هم به همه نمایندگی ها رنگ زد کسی نداشت و همه 3g و 4g پیشنهاد میدادن،ولی اینا خوب آنتن نمیدن تو منطقشون! وایمکس قرار جمع بشه؟

4. این کاربر از mehdig20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان.
    یکی از بچه‌ها وایمکس میخواد،تو کرج هیچ نمایندگی ای مودمش رو نداره،تهران هم به همه نمایندگی ها رنگ زد کسی نداشت و همه 3g و 4g پیشنهاد میدادن،ولی اینا خوب آنتن نمیدن تو منطقشون! وایمکس قرار جمع بشه؟
    احتمالا خود ایرانسل دیگه مودم بازار نمیده .آره تقریبا میخواد برداشته بشه و lte.wimax جایگزین بشه و مودماشم گرونه اگه بیاد . به خدا منو که کلافه کرده وایمکس اگه adsl بگیره خوبه که اگرم هم پوشش نداره و پولش برسه اینترنت وایرلس بگیره

6. 3 کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان.
    اینترنتی از خود سایت ایرانسل ثبت نام کنید براتون مودم رو میفرستن

8. 2 کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

الان وضعیت سمت شهرک راه آهن افتضاحه سرعت دان از ۶۰ به ۱۲ تا ۲۰ رسیده این پیام هم بعد ده دقیقه تلاش گذاشتم!!!!!

10. 2 کاربر از ejbaree بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان میخوام یه مطلبی را بگم :
    من نمیدونم این شایعه از کجا اومده که میگید وایمکس LTE قرار هست بیاد و مودم هاش گرونتر هست و فلان .
    من سرچ کردم در گوگل ، حتی یک خبر هم درین باره ندیدم !
    خب الان چند تا سوال مطرح میشه :
    1- ایرانسل همین الان تعرفه های 6 ماهه و یکساله را داره ، اگر کسی الان تعرفه بلند مدت انتخاب کنه ( که صد درصد هستند کسانی که اینکار را میکنند ) اونوقت با اومدن LTE ، تکلیف این دوستان چی میشه ؟
    دو تا جواب میشه داد :
    الف : سرعت اینترنت بالاتری روی LTE ارائه میشه ولی کسانی که مودم های کنونی را هم دارند میتونن تعرفه بگیرند اما سرعتشون کمتره ، مثل موبایلی که 3G را ساپورت نمیکنه و با همون GPRS وصل میشه به نت ! یعنی سرعت بالاترم میتونه داشته باشه اما به دلیل نبود وسیله ی به روز ( یعنی موبایل 3G ساپورت ) از سرعت کمتری میتونه استفاده کنه .
    ب : با مودم هایی که الان داریم نمیتونه وصل بشه به نت !
    ج : نمیدونم شما بگید !
    2- اگر با مودم هایی که الان داریم نتونیم به اینترنت وصل بشیم ، تکلیف این مودم هایی که داریم چی میشه ؟
    به شخصه 1 سال قبل 200 دادم برای این مودم ، واقعا زورم میاد دوباره پول مودم بخوام بدم .
    دو تا جواب میشه داد :
    الف : مودم هایی که الان داریم را از ما برمیدارند و با گرفتن مبلغی مودم جدید به ما میدن !
    که چون اینجا ایران هست ، حقوق مشتری برابر با کشک هست و جیب سوراخ آقایون مهم بوده ، پس بعید میدونم .
    ب : مودم را باید بندازیم سطل زباله و دوباره پول بالای مودم بدیم !

واقعا اگر این شایعه حقیقت داشته باشه و قرار بر این باشه دوباره ماهارو مجبور کنن به خریدن مودم باید از الان پیگیری کنیم و گرنه ...

من در این دوسال که اول مبین نت داشتم و بعدا ایرانسل ، نردیک 1.5 تومن پول مودم و اینترنت دادم ، واقعا اگر قرار بر این باشه دوباره پول مودم بدم زنگ میزنم هر چی عقده و بدبختی ازین مملکت بی صاحب دارم سر ایرانسل در میارم .

الان طرح دو مگ 6 ماهه من فردا تموم میشه و 512 سه ماهه را انتخاب کردم ، هنوز پولش را نریختم .
    موندم باید چه کار کنم !

دوستانی که زنگ میزنید ایرانسل ، آیا درین باره چیزی پرسیدین ؟
    الان با خوندن پیام دوستمون که نوشته مودم برای فروش نبوده ، این فرضیه به حقیقت نزدیک به نظر میاد .

الان سوالم از شما دوستان وایمکسی اینه :

اگر بگن مودمت را بنداز دور بیا 400 تومن بده یک مودم دیگه بخر ، چکار میکنن ؟

12. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

بله کاملا درسته . هنوز خبر رسمی درباره مودم های وایمکس ال تی ای منتشر نشده. من و شما حدود یکساله که مودم خریدیم .تکلیف اونهایی که ماه پیش مودم خریدن چی میشه یا ایرانسل همین الان هم میفروشه و طرح های بلند مدتش هم فعاله این نشون میده فعلا وایمکس با وضعیت کنونی فعاله و نمیتونه پانصد هزار مشترک رو سر در گم کنه بدون هیچ اطلاع رسانی قبلی . به نظر من فعلا تغییری نخواهیم دید

14. این کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام

امروز 8 اردیبهشت از شماره 02632285747 تماس گرفتن گفتن من از ایرانسل هستم و همچنین گفتن مودم وایمکس من (ایستاده Wix-fbr 105)رو به قیمت 70 هزار تومن میخرن و با تخفیف یک مودم 4G با سیمکارت به قیمت 235 هزار تومان میدن (مودم اصلی 400 تومنه) و گفتن آدرس بده تا تحویل بدیم

نمی دونم شاید ایرانسل از تصمیمی کهدر نظر داشت تا مودم LTE بده عقب نشینی کرده باشه.

16. این کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

فکر کنم این تصمیم شخصیه نماینده است. اگه به من پیشنهاد بشه من که قبول نمیکنم چون دانلود شبانه برام مهمه و هر شب بین یک و نیم تا دو گیگ دانلود دارم با وایمکس با اینترنت همراه که نمیشه دانلود کرد

18. 2 کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلاممن مودم جیبی ایرانسل دارم.از این قدیمیها.سرعتش 1024 و با دانلود مشکلی ندارم.فقط الان حدود 10 روزه سرعت باز شدن صفحه های وب به تمام معنا افتضاح شده.صفحه گوگل که قبلا 1 ثانیه باز میشد.الان شاید 10 ثانیه.تازه ابن خوبه.بعضی سایتها تا 1 دقیقه.یاد dial up که چند سال پیش داشتم میافتم!!!!تهران هستم و سمت آزادیحالا میخواستم بدونم برای همه اینطوره؟؟زنگ هم زدم گفتن از طرف ما مشکلی نیست.جاشو تغییر بده با مرورگر عوض کن.ولی انگار که نه انگارمیمونه اینترنت مدام قطع وصل بشه.چی کار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •