تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1225 از 3745 اولاول ... 22572511251175121512211222122312241225122612271228122912351275132517252225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,241 به 12,250 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من از بیگانگان هرگز ننالم که هر چه کرد با من آسیاتک کرد
    اینم از انتخابات ، ببینم دیگه چه بهونه ای واسه کاهش سرعت شب دارند
    بهونه که ندارن
    پر رو شدن

تو این هفته جرو بخثام باهاشون شدت میگیره....

2. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

فعلا که من روزانه شدم 512 شبانه هم 256 بعدش پول 2 مگ دادم اسمشم اینه رو 6 مگ بسته شده . خوب مگه دیوانه ام اینقدر پول بدم این سرعت و پینگ و داشته باشم به محض اتمام سرویس جمع اوری میکنم مگر اینکه معجزه قرن بشه و تک لینک حداقل سرعت از سرور خارجی 250 بده و پینگ 150 تا 200 و شبانه هم سرعت همان 250 و سرور داخلی هم همان 600 تا 700

4. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فعلا که من روزانه شدم 512 شبانه هم 256 بعدش پول 2 مگ دادم اسمشم اینه رو 6 مگ بسته شده . خوب مگه دیوانه ام اینقدر پول بدم این سرعت و پینگ و داشته باشم به محض اتمام سرویس جمع اوری میکنم مگر اینکه معجزه قرن بشه و تک لینک حداقل سرعت از سرور خارجی 250 بده و پینگ 150 تا 200 و شبانه هم سرعت همان 250 و سرور داخلی هم همان 600 تا 700
    512?
    شوخی میکنی؟

زنگ بزن برات درست کنن!!!!

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان

من از اسیاتک سرویس میگیرم امروز هیچ سایت خارجی برای من باز نمیشه حتی پی سی ورلد هم با هیتلر شکن اومدم اخه چرا؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان

من از اسیاتک سرویس میگیرم امروز هیچ سایت خارجی برای من باز نمیشه حتی پی سی ورلد هم با هیتلر شکن اومدم اخه چرا؟
    برو داخل تنظیمات dns این ip ها رو قرار بده احتمالا درست بشه:

8. 4 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برو داخل تنظیمات dns این ip ها رو قرار بده احتمالا درست بشه:
    ممنون مشکل حل شد..

10. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

نماینده ؟! برادر من خودم هم دل خوشی از آسیاتک ندارم به کسی هم پیشنهاد نمی کنم آسیاتک رو , من وضعیت اینترنت کشور توضیح دادم شما داری باز حرفت رو می زنی یک هارد 70 هزار تومانی شده 250 هزار تومان حالا ببین اینترنت گرون شده ؟ نخیر ! پس باید کیفیت بیاد پایین این طبیعی هست یعنی شما به جای ترابایت قبلی باید 250 گیگ بگرید .

در مورد همیار نت هم شما با آسیاتک با 500 هزار پورت فعال مقایسه نکنید با شرکت بزرگی مثل پارس آنلاین مقایسه کنید می بنیدد وضعیت اونها هم بهتر از آسیاتک نیست .
    دوست عزیز من هم وضعیت اینترنت کشور رو می دونم ! اما قیاس شما را قبول ندارم !!

قیمت هر واحد STM-1 برای شرکت زیرساخت در مبادی ورودی کشور حدود 6000 دلار آب می خورد (معادل 155.5 Mbit/s) . تا انجا که من خبر دارم برای هر STM-1 حدود 5000 دلار هم هزینه (ف . ی .ل ت ری ن گ) می کنند ! . قبل از گرانفروشی دلار توسط دولت محترم ، هر واحد را حدود 37 میلیون تومان به شرکتهای PAP داخلی می فروختند ! ( همینجا ببینید انحصار واردات اینترنت چه سود هنگفتی به جیب برادران عزیز می رساند !! ) اما اکنون هر واحد را 55 میلیون می فروشند ! یعنی کمتر از 50 درصد گرانتر شده است که به نسبت قیمت ارز و طلا و حتی تورم واقعی کشور ،خیلی کمتر از حد مورد انتظار بوده !

توجه : پهنای باند تا قبل از ورود به شرکتهای داخلی ، محدودیت ترافیک ندارد . یعنی هر مگ پهنای باند ( Kbit/s 1024 = 128 KByte/s) در ماه حدود 324 گیگابایت ترافیک دارد ! ! !

در مورد نماینده خطاب کردن شما عذرخواهی می کنم . قصد جسارت نبود ! اما طرفداری شما از شرکت این شائبه بمن دست داد که واقعاً ار اعضای آنها هستید .

اگر در مورد شرکتها اطلاعات دقیقی دارید ممنون میشیم که با ما در میان بذارید . مثلا اینکه هرکدام چندتا پورت دارند . کدوم شرکت مادر محسوب میشه و ....
    Last edited by kaveh2nd; 22-06-2013 at 18:53.

12. 2 کاربر از kaveh2nd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

قیمت هر واحد STM-1 برای شرکت زیرساخت در مبادی ورودی کشور حدود 6000 دلار آب می خورد (معادل 155.5 Mbit/s) . تا انجا که من خبر دارم برای هر STM-1 حدود 5000 دلار هم هزینه (ف . ی .ل ت ری ن گ) می کنند ! . قبل از گرانفروشی دلار توسط دولت محترم ، هر واحد را حدود 37 میلیون تومان به شرکتهای PAP داخلی می فروختند ! ( همینجا ببینید انحصار واردات اینترنت چه سود هنگفتی به جیب برادران عزیز می رساند !! ) اما اکنون هر واحد را 55 میلیون می فروشند ! یعنی کمتر از 50 درصد گرانتر شده است که به نسبت قیمت ارز و طلا و حتی تورم واقعی کشور ،خیلی کمتر از حد مورد انتظار بوده !

توجه : پهنای باند تا قبل از ورود به شرکتهای داخلی ، محدودیت ترافیک ندارد . یعنی هر مگ پهنای باند ( Kbit/s 1024 = 128 KByte/s) در ماه حدود 324 گیگابایت ترافیک دارد ! ! !

در مورد نماینده خطاب کردن شما عذرخواهی می کنم . قصد جسارت نبود ! اما طرفداری شما از شرکت این شائبه بمن دست داد که واقعاً ار اعضای آنها هستید .

اگر در مورد شرکتها اطلاعات دقیقی دارید ممنون میشیم که با ما در میان بذارید . مثلا اینکه هرکدام چندتا پورت دارند . کدوم شرکت مادر محسوب میشه و ....
    همون اولش هم قبل از اینکه دلار گرون بشه قیمت اینترنت بالا بود
    در همین وضعیت فعلی هم نمیتونند زیاد قیمتارو بالا ببرن چون خودشون میدونن گرون دارن میدن

تا انجا که من خبر دارم برای هر STM-1 حدود 5000 دلار هم هزینه (ف . ی .ل ت ری ن گ) می کنند !
    فکر کنم پول اینشم باید از جیب ما داده بشه

به نظرم از علت هایی که شرکت ها سرویس حجمی ارایه میدن بخاطر اینه تا کاربر کمتر مصرف بکنه و بتونن به تعداد بیشتری اینترنت بفروشن و STM-1 کمتری بخرند! درست میگم؟

14. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hammy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این عدد رقما رو از کجا اوردید!؟!؟!؟!؟! (تقریبا همش با عدد رقمهایی که من اطلاع دارم متفاوت است!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

همون اولش هم قبل از اینکه دلار گرون بشه قیمت اینترنت بالا بود
    در همین وضعیت فعلی هم نمیتونند زیاد قیمتارو بالا ببرن چون خودشون میدونن گرون دارن میدن

فکر کنم پول اینشم باید از جیب ما داده بشه

به نظرم از علت هایی که شرکت ها سرویس حجمی ارایه میدن بخاطر اینه تا کاربر کمتر مصرف بکنه و بتونن به تعداد بیشتری اینترنت بفروشن و STM-1 کمتری بخرند! درست میگم؟
    دقیقاً همینطوره . هزینه محدود کردنمان از جیب خودمان میره

بله . هر گیگ رو 5000 تومن می فروشند . پیدا کنید سود را (یا پرتقال فروش ! )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •