تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1225 از 2365 اولاول ... 22572511251175121512211222122312241225122612271228122912351275132517252225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,241 به 12,250 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان و عزیزان و اردت ویژه خدمت سروان قدیمی PT
    کلا این محصولات چین خیلی قابل اعتماد نیستند و بشخصه به کسی پیشنهاد نمی کنم اما موردی هست که سالاها بدون مشکل داره کار میکنه. حالا ابن 9800 مشخصاتش چی هست؟؟

در مورد mb خدمتتون بگم که به گفته یکی از دوستان که البته رشتشون هم الکترونیکه "" محصولات MB کپی در جه یک یه برند چینی یا اروپایی هست و برد پیشرفته ای داره"" ایشون خودش از این آمپ استفاده کرده بود و راضی بود.
    البته بطور کلی در نظر داشته باشید: برندهایی این چنینی که تو WEB هیچ سرنخی ازش پیدا نیست خیلی مورد اعتماد نیست هر چند در این مورد خاص بنظرم Mb بهتر از مارشال و تیک و... از این دست محصولات جواب داده.
    نکته بعد اینه که طبق فرمایش ایشون جریان های کلیپ شده فقط در جریان های خیلی بالا در این آمپ بوجود میاد که باید حتما از درایو های با تحمل پیک بالا برای این آمپ ها استفاده کرد تا برای درایوها مکشلی پیش نیاد.

اصولا کسانی میرن دنبال کامپ که دنبال سیستم نسبتا حرفه ای هستند. هر چند با توجه به کاهش کیفیت بعضی محصولات و خصوصا کواک ها در بازار امروز ایران، تهیه یه کواک با کیفیت کمتر از یه کامپ خوب هزینه نمی بره
    در هر صورت اگه بدنبال یه صدای معمولی و خوب هستید کواک جوابگوی شما خواهد بود. اگه صدای خیلی شفاف و بیشتر کیفیتی مد نظرتون هست بهتره از کامپ استفاده کنید. در صورتی که تفاوت صدای این کواک و کامپ رو تا بحال تجربه نکردید حتما توصیه میکنم وقت بذارید و صدای هر دو رو گوش کنید که با خیال راحت انتخاب کنید. شاید صدای کامپ با توجه به سلیقتون بکارتون نیاد یا بلعکس. موفق باشید.
    من کلا سر رشته ای مثه شما در مورد سیستم ندارم حتی معنی این جمله آخرتون که در مورد کلیپ و درایو بود رو نفهمیدم الان آمپلی پیشمه فقط میدونم 4 کاناله و 1800 وات .. اگه میشه عکس بفرستم که بگید از زوایای مختلف بفرستم چون گویا پیچ تنظیمات زیاد داره که من سر در نمیارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام آقا پیمان باید حتما 6 تا یه مدل باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من کلا سر رشته ای مثه شما در مورد سیستم ندارم حتی معنی این جمله آخرتون که در مورد کلیپ و درایو بود رو نفهمیدم الان آمپلی پیشمه فقط میدونم 4 کاناله و 1800 وات .. اگه میشه عکس بفرستم که بگید از زوایای مختلف بفرستم چون گویا پیچ تنظیمات زیاد داره که من سر در نمیارم
    دوست عزیز عکس نمیخواد فقط برند آمپت چیه؟ احتمال نود درصد چینیه که نبندی بهتره چون به همه جا اسیب میزنه شاید کوتاه مدت معلوم نباشه ولی توی مدت طولانی داغون میکنه

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز عکس نمیخواد فقط برند آمپت چیه؟ احتمال نود درصد چینیه که نبندی بهتره چون به همه جا اسیب میزنه شاید کوتاه مدت معلوم نباشه ولی توی مدت طولانی داغون میکنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9800 چهار کاناله 1800 وات ....چینی که چینیه .اما به گفته اساتید که گفتن نسبت به بقیه چینیها بهتره ...و بهم امیدواری دادن
    Last edited by hamidreza nazarian; 11-09-2013 at 00:16.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام.

یه پخش خودرو با کیفیت صدای خوب واسه 206 بهم معرفی کنید. که :

1- خیلی خوشگل باشه

2- نوشته های صفحش خوانا باشه. الآن روی یه ماشین دیگم پایونیر صفحه OEL دارم. اصلاً نوشته هاش معلوم نیست و خیلی هم ریزه.

3- USB یا کارت SD خور باشه. عمراً CD روش نمیزارم.

4- بعداً شاید یه ساب گرفتم. تخصص ندارم اما اگه نیاز به خروجی مخصوص داره، پخش اونو داشته باشه.

با تشکر
    Last edited by poonel; 11-09-2013 at 01:47.

6. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

با درود فراوان خدمت اساتید بعد از سالها آرزو بالاخره من هم صاحب ماشین (پراید 111)شدم
    از بد روزگار پخش نداره :cry:

همراه ماشین باندهای فابریک هست لطفا راهنمایی بفرمایید با 400-500 تومان بهترین خرید برای بنده چیست شفافیت نسبت به حجم صدا برایم اولویت دارد
    ترجیح میدهم هدیونیتم سی دی خور نباشد البته اگر در قیمت تاثیر دارد آیا نیاز هست باند هم تهیه کنم ؟

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

با درود فراوان خدمت اساتید بعد از سالها آرزو بالاخره من هم صاحب ماشین (پراید 111)شدم
    از بد روزگار پخش نداره :cry:

همراه ماشین باندهای فابریک هست لطفا راهنمایی بفرمایید با 400-500 تومان بهترین خرید برای بنده چیست شفافیت نسبت به حجم صدا برایم اولویت دارد
    ترجیح میدهم هدیونیتم سی دی خور نباشد البته اگر در قیمت تاثیر دارد آیا نیاز هست باند هم تهیه کنم ؟
    سلام ماشین مبارکه
    اقا دیگه هر کی میاد میگه هدیونیییییت تا 500 تومن میگیم کنوود 7016 و تا 600 تومن کنوود 8019 و تا 1 تومن پایونر80prs
    یکی بیاد مارو از این یه نواختی در بیاره........
    .............
    اگه حجم صدا مد نظرتونه بیخیاله فابریکیاااا...
    در اینده ارتقا بدید.

مخلص

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9800 چهار کاناله 1800 وات ....چینی که چینیه .اما به گفته اساتید که گفتن نسبت به بقیه چینیها بهتره ...و بهم امیدواری دادن
    اهان عذر میخوام ندیدم که پستای قبل مدلش رو گفتید
    والا اگه پول دارید که بهتره عوضش کنید اگرم پول ندارید که انگار اساتید میگند از لحاظ کارایی کمی بهتر از بقیه چینی هاست که فعلا استفاده کنید ولی باید عوضش بکنید توی دوره های بعدی خریدتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اهان عذر میخوام ندیدم که پستای قبل مدلش رو گفتید
    والا اگه پول دارید که بهتره عوضش کنید اگرم پول ندارید که انگار اساتید میگند از لحاظ کارایی کمی بهتر از بقیه چینی هاست که فعلا استفاده کنید ولی باید عوضش بکنید توی دوره های بعدی خریدتون

ممنون بابت راهنماییتون .. اما من زیاد صدای بلند گوش نمیدم .. راستش از قبل یه آمپلی کنوود 2 کانال 250 وات داشتم که نصاب گفت ضعیفه و نبستم ..من فقط 2 تا باند 718 دارم و بس ... اگه به نظر شما کنوود جواب میده که همونو ببندم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اجازه اساتید:
    یه جفت کواکسیال hertz hcx 690 =====380 toman حدودا
    یه امپ jvc 8004 =======380 toman حدودا
    یا:
    یه جفت باند vibe که هم نقش کامپ داره هم کواک هم سابووفر من خودم هم 690 هم vibe دارم رو طاقچه راضیم.حدوده 450...البته اگه سری قدیمشو که انگلیسی بود پیدا کنی خوبه جدیداش چینیه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه امپ SOUNDSTREAM-REF2-640 حدوده 370
    بازم بخوای یا هست....اساتید میان میگن از اقا حمیدم میتونی راهنماییه تخصصی تر بگیری...

ممنون از راهنماییتون

واقعیت یکی دیگه از دوستانم 690 هرتز با آمپ 8004 پیشنهاد دادن !!!

فکر کنم تو این حدودا بهتر از این گیرم نیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •