تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1224 از 2605 اولاول ... 22472411241174121412201221122212231224122512261227122812341274132417242224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,231 به 12,240 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از دوستان ترخدا یکی به من بگه چیکار کنم به خدا دیونه شدم سره این مشکل
    اینطوری نیست که ما تایم اوت نداشته باشیم ولی کمتر از شماست.
    بنظر من مشکل شما از سمت مرکز مخابراتی تون هست. و در این موارد معمولا کاری از دست شما ساخته نیست.
    اگر همسایه بالاییتون هم نت مخابرات داره همین کار ها روی پی سی اونم انجام بدید و نتیجه رو مقایسه کنید.
    اگر مشکل نداشت یعنی رانژه شما توی مرکز خرابه در خواست تعویض رانژه و پورت DSLAM بدید البته من بعید میدونم آنها براتون تعویض رو انجام بدم.
    اگرهم همسایتون مشکل داشت که یعنی روتر مخابرات مشکل داره که انهم تا کامل از کارنیوفتد تعوض نمیکنند.

2. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من حدود 5-6 ماه هر چند دقیقه 20تا 30 ثانیه تایم اوت دارم و یا پینگ خیلی میره بالا ، نمیدونم چیکار کنم ، بعضیا میگفتن مشکل UDP اما برای همه این مشکل رفع شد اما مال من اصلا ربطی به این نداره و هم سرور داخلی و هم سرور خارجی تایم اوت میده.
    اینم یه عکس :

مودمم رو جدید خریدم و هیچ فرقی نکرده ! خط هم تا 4 مگ میکشه ، دیگه نمیدونم چیکار کنم. خرابی هم زدم مخابرات فایده ای نداشته.
    لطفا یکی راهنمایی کنه این مشکل منو نابود کرده.
    شما باید چند تا پینگ همزمان داشته باشی تا متوجه بشی ارتباط دقیقا از کجا دچار مشکل میشه.
    این آی پی که داری پینگش می کنی DNS مخابراته پینگ دوم رو روی ip مودم بزار و سومی رو روی 127.0.0.1 .
    وقتی loss یا latancy شروع شد یه شات بنداز بزار اینجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سایت مخابرات هرکاری میکنم نمیتونم خرابی ثبت کنم ! همش صفحه رفرش میشه و کد پیگیری نمیده.
    برای همه همینطوریه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با خطی که روش سرویس دارید زنگ بزنید به 2020

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از رفیقام یه مشکل عجیب با مخابرات پیدا کرده رو حالت بریج اینترنتش وصل میشه اما pppoe وصل نمیشه چراغ اینترنت روشن میشه اما رسیو نداره
    برید تو تنظیمات مودمش و مطمئن بشید NAT فعاله

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان امروز روی قبض تلفن مبلغ 37 تومن برا سرویس 512 اومده . ارزون کردن؟ سرویس نامحدود هم هست!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

اینترنت از دیروز قطع شده ! چراغ قرمز شده. با ایرانسل اومدم الان .اینترنت که وصل شه عکسی که گفتید رو میزارم تا کمکم کنید این مشکل رو حل کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

شما باید چند تا پینگ همزمان داشته باشی تا متوجه بشی ارتباط دقیقا از کجا دچار مشکل میشه.
    این آی پی که داری پینگش می کنی DNS مخابراته پینگ دوم رو روی ip مودم بزار و سومی رو روی 127.0.0.1 .
    وقتی loss یا latancy شروع شد یه شات بنداز بزار اینجا
    بالاخره دلشون سوخت اینترنت رو بعد 1 روز وصل کردن.
    میلاد جان اینم اسکرین از چیزایی که گفتی :

پس به نتیجه میرسیم مودم هیچ مشکلی نداره اما مشکل کجاست خدا میدونه
    دوستان یاری بدید به کمک همتون احتیاج دارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

اینطوری نیست که ما تایم اوت نداشته باشیم ولی کمتر از شماست.
    بنظر من مشکل شما از سمت مرکز مخابراتی تون هست. و در این موارد معمولا کاری از دست شما ساخته نیست.
    اگر همسایه بالاییتون هم نت مخابرات داره همین کار ها روی پی سی اونم انجام بدید و نتیجه رو مقایسه کنید.
    اگر مشکل نداشت یعنی رانژه شما توی مرکز خرابه در خواست تعویض رانژه و پورت DSLAM بدید البته من بعید میدونم آنها براتون تعویض رو انجام بدم.
    اگرهم همسایتون مشکل داشت که یعنی روتر مخابرات مشکل داره که انهم تا کامل از کارنیوفتد تعوض نمیکنند.
    من وقتی این خط تلفن رو گرفتم حدود 3-4 هفته اول خیلی خوب بود حتی پینگم میشه گفت عالی بود ولی یدفعه به این مشکل بر خوردم !
    قبل از این خط بنده توی مغازم چندین ماه قبل یه خط مثل همین داشتم که به این مشکل دچار شد اما کلا 1-2 هفته اینطوری بود و بعد درست شد.
    اینطور که فهمیدم همه این مشکل رو ندارن و خیلی کم تو منطقه شاید کسی مشکل منو داشته باشه.
    به نظرتون الان چیکار کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

دوستان من پارسال 256 نامحدود داشتم مخابرات .. چون خونه رو دادیم اجاره رفتیم مخابرات و گفتیم قطع کنن
    امروز خودمون برگشتیم دوباره رفتم گفتم من مشترک بودم پارسال و اینا همون سرویسمو میخام خانمه هم فرمو داد امضا کردم و تمام
    حالا من سرویسم حجمی هست یا نامحدوده ؟ مگه نمیگفتن جدید فقط حجمی میگیره ؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من پارسال 256 نامحدود داشتم مخابرات .. چون خونه رو دادیم اجاره رفتیم مخابرات و گفتیم قطع کنن
    امروز خودمون برگشتیم دوباره رفتم گفتم من مشترک بودم پارسال و اینا همون سرویسمو میخام خانمه هم فرمو داد امضا کردم و تمام
    حالا من سرویسم حجمی هست یا نامحدوده ؟ مگه نمیگفتن جدید فقط حجمی میگیره ؟
    توی برگه قراردادی که بهت داده زده نوع سرویستو ولی سرویس نامحدود هست هنوز و حذف نشده

12. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •