تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1224 از 3745 اولاول ... 22472411241174121412201221122212231224122512261227122812341274132417242224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,231 به 12,240 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوبیش اینه حداقل pocket loss نداره

شاید لحظه ای باشه
    یا همیشه اینقدر پایینه؟
    نه
    امروز اینجوری شده

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرعت افتضاح اسیاتک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

جایی ننوشته که سرعت شبانه محدود است ؟!
    وقتی تو قرارداد ذکر میشه شبانه از ساعت 1تا9صبح رایگانه و میان 1 ساعت ازش کم میکنن و سرعت محدود به 1مگ میکنن هر جور حساب کنی اسمش دزدی ه
    ما که مجبورشون نکردیم شبانه رایگان بدن ؟! که میان از سرعتش کم میکنن

کاملا مشخصه مخابرات داره چوب لای چرخ isp ها میکنه
    تمام isp ها الان مشکل دارن

بله دقیقا نوشته ممکن هست بعضی ساعت افت سرعت پیدا کنه یا ضریب اشتراک سرویس کمتر بشه چون پهنای اختصاصی خرید نکردید .

دوست گرامی! جو منفی را خود شرکت ایجاد کرده . به این کار آنها در عرف تمام جوامع کلاهبرداری می گویند ! می شوند همان گندم نمای جو فروش ! اگرغیر اینست چرا ازهمان ابتدا نمیگویند که ساعات رایگان سرعت را نصف میکنیم تا مشتری از ابتدا بتواند تصمیم بگیرد ! من و بسیاری افراد دیگر پهنای باند 2 مگ را برای چک کردن ایمیل و خواندن چندتا وبلاگ که نمی خریم !! من روی دانلودهای شبانه حساب باز کردم و با وعده و قول نماینده شرکت ( که حداقل 4.5 گیگ دانلود شبانه نصیبم می شود ) اکانت سایتهای فایل شیرینگ خریدم ، فیلم آموزشی ، کتاب و دی وی دی های درسی خارجی خریدم و ...

من مطمئنم که این قرارداد را بتازگی تنظیم کرده اند چون فهمیده اند مشتریان شاکی شده اند و مسلماً دنبال حقشان می روند .

اما به فرض هم که در این مجادله ببرند ،
    در نهایت خودشان بازنده اند ! چرا که مشتریانشان را از دست می دهند ! شما فکر میکنید من قراردادم را تمدید میکنم !؟ پستهای قبلی را بخوانید . چند نفر از اعضای این انجمن از آسیاتک راضی هستند ؟ چند نفر درخواست تخلیه کرده و به جاهای دیگر رفته اند ؟ فکر می کنید اگر کسی از من و سایر مشترکین فعلی این شرکت مشورت بخواهد ، چه جوابی به او می دهیم ؟ می دانید بدنام شدن یک شرکت یعنی چه ؟

فرض کنیم مشتریان جدید وضعیت فعلی را دیده اند و شنیده اند و قرارداد جدید را قبول کرده اند ، حرفی نیست که ایشان حق اعتراضی نداشته باشند ! اما اخلاق حرفه ای می گوید اگر پایبند قرارداد قبلی هستی باید آنرا ادا کنی حتی اگر ضررکنی !

دوست من ببنید شما وقتی ماهانه خردید کردید هر ماه با تمدید خط خودتون قرارداد برای شما جدید می شه یعنی طبق قرارداد جدید خرید می کنید من قرارداد حوندم هر موقع می خرم دقیق می خونم یک سال پیش من اومدم آسیاتک همین بود قبلش رو نمی دونم ولی همین قرارداد با همین ها حدود 4 سال پیش از پارس آنلاین هم داشتم دقیقا اشاره کرده بود هر لحظه می تونه خدمات رایگان رو قطع کنه .

بنده هم طرفدار آسیاتک نیستم این مورد اشاره کنم از 4 شرکت همزمان دارم استفاده می کنم همه این مشکلات رو داره .

پهنای باند مستقیم با ارز در ارتباط هست باور کنید یا نکنید همه این مشکلات بر می گرده به وضعیت اقتصادی کشور و گرون شدن ارز هر زمانی شرکت ها دستشون باز بشه مثل کل دینا پهنای باند رو خودشون وارد کنن خودشون قیمت گزاری کنن مطمین باشید وضعیت اینترنت اینطوری نخواهد بود کیفیت ها چند برابر می شه دولت ایران فروش اینترنت رو یک تجارت می دونه و بخشی از در آمد دولت از این راه هست ولی در خارج زیر ساخت اینترنت و پیشرفت اون رو آغاری برای تجارت می دونن تا به این منوال هست از پیشرفت اینترنت در ایران خبری نیست .
    Last edited by Mr saeed; 21-06-2013 at 17:24.

4. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shinooda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سرعت دانلود از 85 تا 110 متغییر هستش.

6. این کاربر از shinooda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه POLAAB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من مبخوام نامحدود بگیرم چی بگبرم که خوب باشه نوسان سرعت دانلود ندلشته باشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

چیش رو نمی دونم . ولی تو ایران همچین سرویسی که تو می خواییم نداریم . تاریخ این ملت با بدبختی و سختی نوشته شده

8. این کاربر از POLAAB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من مبخوام نامحدود بگیرم چی بگبرم که خوب باشه نوسان سرعت دانلود ندلشته باشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
    ازهرجا می خوای بگیر . از آسیاتک نگیر که افتضاحه روزبروز هم بدتر میشه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست من ببنید شما وقتی ماهانه خردید کردید هر ماه با تمدید خط خودتون قرارداد برای شما جدید می شه یعنی طبق قرارداد جدید خرید می کنید من قرارداد حوندم هر موقع می خرم دقیق می خونم یک سال پیش من اومدم آسیاتک همین بود قبلش رو نمی دونم ولی همین قرارداد با همین ها حدود 4 سال پیش از پارس آنلاین هم داشتم دقیقا اشاره کرده بود هر لحظه می تونه خدمات رایگان رو قطع کنه .

بنده هم طرفدار آسیاتک نیستم این مورد اشاره کنم از 4 شرکت همزمان دارم استفاده می کنم همه این مشکلات رو داره .

پهنای باند مستقیم با ارز در ارتباط هست باور کنید یا نکنید همه این مشکلات بر می گرده به وضعیت اقتصادی کشور و گرون شدن ارز هر زمانی شرکت ها دستشون باز بشه مثل کل دینا پهنای باند رو خودشون وارد کنن خودشون قیمت گزاری کنن مطمین باشید وضعیت اینترنت اینطوری نخواهد بود کیفیت ها چند برابر می شه دولت ایران فروش اینترنت رو یک تجارت می دونه و بخشی از در آمد دولت از این راه هست ولی در خارج زیر ساخت اینترنت و پیشرفت اون رو آغاری برای تجارت می دونن تا به این منوال هست از پیشرفت اینترنت در ایران خبری نیست .
    نماینده محترم آسیاتک ! مکرراً عرض کردم که من قرارداد یکساله بستم . توی قراردادم هم هیچ حرفی از ساعات رایگان نیست !

اینطور نیست که همه کم فروشی می کنند . بر خلاف آسیاتک بعضی از شرکتها شرافت و اعتبارشان را نفروخته اند ! مثلاً همیارنت که اتفاقاً من یک قرارداد یکساله هم با آنها دارم دقیقاً سرعت شبانه اش همان است که باید باشد ( بجز مدت کوتاهی که اینترنت کل کشور مشکل داشت). توی قرارداد آنها هم هیچ حرفی از حق و حقوق ساعات رایگان نبود !

11. این کاربر از kaveh2nd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

نماینده محترم آسیاتک ! مکرراً عرض کردم که من قرارداد یکساله بستم . توی قراردادم هم هیچ حرفی از ساعات رایگان نیست !

اینطور نیست که همه کم فروشی می کنند . بر خلاف آسیاتک بعضی از شرکتها شرافت و اعتبارشان را نفروخته اند ! مثلاً همیارنت که اتفاقاً من یک قرارداد یکساله هم با آنها دارم دقیقاً سرعت شبانه اش همان است که باید باشد ( بجز مدت کوتاهی که اینترنت کل کشور مشکل داشت). توی قرارداد آنها هم هیچ حرفی از حق و حقوق ساعات رایگان نبود !
    قرار داد یک ساله شمارو نمیدونم
    ولی من که هر ماه تمدید می کنم قرار داد هم آپدیت میشه پارسال که سروس 2 مگ گرفتم ضریب اشتراک 1 به 1 نوشته بود (یکی از دلایل گرفتم اشتراک همین بود) ولی اگه الان به سایت مراجعه کنی خبری از ضریب اشتراک ها نیست !!!
    کلا با این قراردادی که نوشتن کاری از دستمون بر نمیاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

نماینده ؟! برادر من خودم هم دل خوشی از آسیاتک ندارم به کسی هم پیشنهاد نمی کنم آسیاتک رو , من وضعیت اینترنت کشور توضیح دادم شما داری باز حرفت رو می زنی یک هارد 70 هزار تومانی شده 250 هزار تومان حالا ببین اینترنت گرون شده ؟ نخیر ! پس باید کیفیت بیاد پایین این طبیعی هست یعنی شما به جای ترابایت قبلی باید 250 گیگ بگرید .

در مورد همیار نت هم شما با آسیاتک با 500 هزار پورت فعال مقایسه نکنید با شرکت بزرگی مثل پارس آنلاین مقایسه کنید می بنیدد وضعیت اونها هم بهتر از آسیاتک نیست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من از بیگانگان هرگز ننالم که هر چه کرد با من آسیاتک کرد
    اینم از انتخابات ، ببینم دیگه چه بهونه ای واسه کاهش سرعت شب دارند

15. 2 کاربر از مهدی صفایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •