تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1224 از 2365 اولاول ... 22472411241174121412201221122212231224122512261227122812341274132417242224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,231 به 12,240 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر تموم نشده باشه
    میتونید از حمید اقا بپرسید
    (اگر هم دوستتون میره که بره نمایندکی نت الکترونیک که ادرسش هم تو نت هست)

الان زنگ زدم بهشون گفت تموم کردیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اول یه توضیح بدم که اگه میخواید ساب ببندید دیگه کواک نیازی ندارید
    کامپ به نسبت کواکسیال کیفیت و شفافیت صدای بیشتری داره ولی بیس زیادی نداره!کواک بیس داره ولی کیفیت زیادی نسبت به کامپ نداره!
    شما با این بودجه دو راه داری:
    یه جفت کواک با یه جفت کامپ
    یا
    یه ساب با یه جفت کامپ
    ساب رو میتونید mx12plus audio systemیا 3013kenwoodو..... با باکس میشه 330 حدودا
    کامپ هم از برند الپاین و mtx میتونید بگیرید ولی پیشنهاد من mx165 audio system(واقعا gladen و audio system برند های خوش صدایی هستند) قیمت 350
    الباقی هم به عهده دوستان

ممنون بابت راهنماییتون

بله کامپ خیلی خوش صداتره ولی خوب یه کامپ خوب با یک باکس خیلی گرون تر در میاد ... ولی یه سوال می مونه یعنی یه کامپ ارزون با یه باکس از یه کواک خوب سر تره ؟

3. 2 کاربر از NISHXAND بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

الان زنگ زدم بهشون گفت تموم کردیم
    عجب!
    پش باید صبر کنید تا دوباره بیاد
    خود من 50 روز منتظرش بودم
    اگر هم از جای دیگه گیر بیارید به قیمت بالاتری بتون میدن......

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییتون

بله کامپ خیلی خوش صداتره ولی خوب یه کامپ خوب با یک باکس خیلی گرون تر در میاد ... ولی یه سوال می مونه یعنی یه کامپ ارزون با یه باکس از یه کواک خوب سر تره ؟
    خواهش میکنم
    بستگی داره
    ولی مثلا اگه اون کواک co609باشه دیگه نه.....
    برای هدیونیت میتونید از:
    Pioneer DEH-7450SD 525t

Kenwood KDC-x7016 412t

Kenwood KDC-8016BT 545t

شما میتونید یکی از این هدیونیت ها با یه امپ 5500پایونر و یهco609بگیرید
    که با نصب و سیم کشی میشه 1350 ولی چیز خوبی ازش در میاد
    Last edited by hoseinsps; 10-09-2013 at 16:04.

6. 4 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

14

خواهش میکنم
    بستگی داره
    ولی مثلا اگه اون کواک co609باشه دیگه نه.....
    برای هدیونیت میتونید از:
    Pioneer DEH-7450SD 525t

Kenwood KDC-x7016 412t

Kenwood KDC-8016BT 545t

شما میتونید یکی از این هدیونیت ها با یه امپ 5500پایونر و یهco609بگیرید
    که با نصب و سیم کشی میشه 1350 ولی چیز خوبی ازش در میاد
    طبق تعریف های دوستان همه 8019 تایید کردن می خوام تو مرحله اول پخشو بخرم چون هنوز در مورد باند دو به شکم که یک کواک ببندم یا کامپ و باکس
    کواک 690 هرتز یا 693 اینفینیتی یا1073 حتی 609 ... معلوم نیست کدوم بهتره خودمم امکلنش نیست بلند شم برم اینور اونور صداشون و بشنوم

فکر کنم کامپ خوبم تا 700 تومن برسه ( اگه اشتباه می کنم بگید )
    حالا به نظر شما یه کامپ خوب با باکس چی میشه بست + قیمت حدودی ( شاید صبر کردم بیشتر خرج کردم )

دوستان دیگه هم اگه پیشنهادی بدن خوشحال میشم

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ... نظرتون در مورد آمپ 4 کانال
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9800 چیه؟ یکی از دوستام داره ماشینشو فروخته میخوام ازش بردارم ..چقدر می ارزه؟
    سلام خدمت همه دوستان و عزیزان و اردت ویژه خدمت سروان قدیمی PT
    کلا این محصولات چین خیلی قابل اعتماد نیستند و بشخصه به کسی پیشنهاد نمی کنم اما موردی هست که سالاها بدون مشکل داره کار میکنه. حالا ابن 9800 مشخصاتش چی هست؟؟

در مورد mb خدمتتون بگم که به گفته یکی از دوستان که البته رشتشون هم الکترونیکه "" محصولات MB کپی در جه یک یه برند چینی یا اروپایی هست و برد پیشرفته ای داره"" ایشون خودش از این آمپ استفاده کرده بود و راضی بود.
    البته بطور کلی در نظر داشته باشید: برندهایی این چنینی که تو WEB هیچ سرنخی ازش پیدا نیست خیلی مورد اعتماد نیست هر چند در این مورد خاص بنظرم Mb بهتر از مارشال و تیک و... از این دست محصولات جواب داده.
    نکته بعد اینه که طبق فرمایش ایشون جریان های کلیپ شده فقط در جریان های خیلی بالا در این آمپ بوجود میاد که باید حتما از درایو های با تحمل پیک بالا برای این آمپ ها استفاده کرد تا برای درایوها مکشلی پیش نیاد.

طبق تعریف های دوستان همه 8019 تایید کردن می خوام تو مرحله اول پخشو بخرم چون هنوز در مورد باند دو به شکم که یک کواک ببندم یا کامپ و باکس
    کواک 690 هرتز یا 693 اینفینیتی یا1073 حتی 609 ... معلوم نیست کدوم بهتره خودمم امکلنش نیست بلند شم برم اینور اونور صداشون و بشنوم

فکر کنم کامپ خوبم تا 700 تومن برسه ( اگه اشتباه می کنم بگید )
    حالا به نظر شما یه کامپ خوب با باکس چی میشه بست + قیمت حدودی ( شاید صبر کردم بیشتر خرج کردم )

دوستان دیگه هم اگه پیشنهادی بدن خوشحال میشم
    اصولا کسانی میرن دنبال کامپ که دنبال سیستم نسبتا حرفه ای هستند. هر چند با توجه به کاهش کیفیت بعضی محصولات و خصوصا کواک ها در بازار امروز ایران، تهیه یه کواک با کیفیت کمتر از یه کامپ خوب هزینه نمی بره
    در هر صورت اگه بدنبال یه صدای معمولی و خوب هستید کواک جوابگوی شما خواهد بود. اگه صدای خیلی شفاف و بیشتر کیفیتی مد نظرتون هست بهتره از کامپ استفاده کنید. در صورتی که تفاوت صدای این کواک و کامپ رو تا بحال تجربه نکردید حتما توصیه میکنم وقت بذارید و صدای هر دو رو گوش کنید که با خیال راحت انتخاب کنید. شاید صدای کامپ با توجه به سلیقتون بکارتون نیاد یا بلعکس. موفق باشید.

9. 6 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام
    با توجه به کم شدن 1073 و افزایش قیمتش در سایت همسایه یکی از دوستان به جای 1073 و یه آمپ دو کانال قوی ، موارد زیر رو پیشنهاد داده :

MTX-RT604=========387T
    MTX-T6C693============300T
    MTX-T6C402==========137T

نظر دوستان در این مورد چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تصمیم و گرفتم

فقط از دوستان می خوام یه باند کواک با امپ حدود 700تومن ( یکم بالا پایین ) پیشنهاد بدن واقعا بین این همه باند با برند های مختلف نمیشه بهترین و تشخیص داد !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تصمیم و گرفتم

فقط از دوستان می خوام یه باند کواک با امپ حدود 700تومن ( یکم بالا پایین ) پیشنهاد بدن واقعا بین این همه باند با برند های مختلف نمیشه بهترین و تشخیص داد !!!
    با اجازه اساتید:
    یه جفت کواکسیال hertz hcx 690 =====380 toman حدودا
    یه امپ jvc 8004 =======380 toman حدودا
    یا:
    یه جفت باند vibe که هم نقش کامپ داره هم کواک هم سابووفر من خودم هم 690 هم vibe دارم رو طاقچه راضیم.حدوده 450...البته اگه سری قدیمشو که انگلیسی بود پیدا کنی خوبه جدیداش چینیه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه امپ SOUNDSTREAM-REF2-640 حدوده 370
    بازم بخوای یا هست....اساتید میان میگن از اقا حمیدم میتونی راهنماییه تخصصی تر بگیری...
    Last edited by peeyymmaann; 10-09-2013 at 22:09.

13. این کاربر از peeyymmaann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

[QUOTE=pahama1;7869347]سلام خدمت همه دوستان و عزیزان و اردت ویژه خدمت سروان قدیمی PT
    کلا این محصولات چین خیلی قابل اعتماد نیستند و بشخصه به کسی پیشنهاد نمی کنم اما موردی هست که سالاها بدون مشکل داره کار میکنه. حالا ابن 9800 مشخصاتش چی هست؟؟

در مورد mb خدمتتون بگم که به گفته یکی از دوستان که البته رشتشون هم الکترونیکه "" محصولات MB کپی در جه یک یه برند چینی یا اروپایی هست و برد پیشرفته ای داره"" ایشون خودش از این آمپ استفاده کرده بود و راضی بود.
    البته بطور کلی در نظر داشته باشید: برندهایی این چنینی که تو WEB هیچ سرنخی ازش پیدا نیست خیلی مورد اعتماد نیست هر چند در این مورد خاص بنظرم Mb بهتر از مارشال و تیک و... از این دست محصولات جواب داده.
    نکته بعد اینه که طبق فرمایش ایشون جریان های کلیپ شده فقط در جریان های خیلی بالا در این آمپ بوجود میاد که باید حتما از درایو های با تحمل پیک بالا برای این آمپ ها استفاده کرد تا برای درایوها مکشلی پیش نیاد.

من کلا سر رشته ای مثه شما در مورد سیستم ندارم حتی معنی این جمله آخرتون که در مورد کلیپ و درایو بود رو نفهمیدم الان آمپلی پیشمه فقط میدونم 4 کاناله و 1800 وات .. اگه میشه عکس بفرستم که بگید از زوایای مختلف بفرستم چون گویا پیچ تنظیمات زیاد داره که من سر در نمیارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •