سلام
من قسط خرید یک دوربین نیمه حرفه ای را دارم میخواستم نظرتون را در مورد این 3 مدل بدونم و اینکه دوربین هایی که دارای باطری قلمی هستند را `یشنهاد میکنید یا نه؟
fujifilm finepix 4000
fujifilm finepix HS20
nikon coolpix p500
سلام
من قسط خرید یک دوربین نیمه حرفه ای را دارم میخواستم نظرتون را در مورد این 3 مدل بدونم و اینکه دوربین هایی که دارای باطری قلمی هستند را `یشنهاد میکنید یا نه؟
fujifilm finepix 4000
fujifilm finepix HS20
nikon coolpix p500
سلام
بهترین راه hdmiهست ، البته اگر tv داشته باشه
اومگا یا پلانت یا دایو
بعضی مدل ها هم گرون ترند هم بهتر اما نه همه شون
کلا ارزش کنن بیشتر از بقیه هست
IXUS 310 یا IXUS 1000 دومی بهتره اما گرون تره
HS20 بهتره
کلا نه
بودجه شما چقدره ؟
آخه یکی از هم کلاسی هام دیروز یه fuji film گرفت!ازش پرسیدم چرا اینو گرفتی؟گف چون فروشنده گفته واسه کار شما canon رو باید حداقل 800 900 تومن پول بدید!!(حرفه ای خریده مدلشو نمیدونم.700تومن خریده)
حالا نگرانم که این canon که میگی بدردم میخوره یا نه؟آخه تا حالا اصلا نه تو بازار دوربین بودم و نه تو خط مشخصاتش
فروشنده بهش گفته نیمه حرفه ای بدرد کارتون نمیخوره و کیفیت خراب میشه تو زوم و نور پخش میشه تو عکس و...
حالا موندم من بی پول با این گرونی ها..
نظرت چیه دوست من؟
Last edited by salar_aziz; 02-03-2012 at 21:41.
فروشنده اونی که روی دستش مونده باشه رو پیشنهاد میکنه
حالا چی خریده ؟؟؟ اگر HS20 بوده انتخاب بدی نیست اما پولش 500 خورده ای هست
نمیدونم چی بگم شما باید بگی چی مهمه
والا بودجم تا 500 تومن هست
پس یا HS10 یا HS20 که کمی گرون تره
HS20 از باطری قلمی استفاده میکنه درست هست؟
قبل از گرون شدن دلار قصدخرید P500داشتم که قیمت 510 تومن را داشت اما در حال حاظر 710 شده!!!
آیا با یکی دو ماه صبر کردن قیمتش به حدود600 ممکن هست برسد با توجه به اینکه مدلP510 قرارهست به بازاربیاد؟
والا همونجور که گفتم از نزدیک و دور عکس میگیرم و درست نمیتونم بگم کدوم مهمتره(البته نزدیک شاید مهمتر باشه)
اصلا شما به بودجه من کار نداشته باش.اگه بیام و 400تومن بدم به این نیمه حرفه ای ها کارم راه میفته؟ یا اصلا نخرم و بیخیالش بشم؟(با اینکه خیلی لازم دارم ولی نمیخوام پول بریزم تو چاه)
شما که اینجا زحمت مشاوره رو میکشی واسه بچه ها،بچه های معماری ندیدی بیاد اینجا و از کدوم راضی باشه؟
این دوستم از جایی که فوجی رو خریده شنیده که نیمه حرفه ای زومش خراب میشه و نور پخش میشه و.. ولی مرکز فروش کنن که رفته بهش گفتن واسه کار معماری شما همون نیمه حرفه ای ها مناسبتره و کارکردن باهاش راحتتره!!
حالا من موندم چکار کنم؟
(ببخشید اینقد زحمت میدم بهت دوست من،ایشالا بتونم جبران کنم..)
ممنونم
با سلام به دوستان عزیز
به نظر اساتید کدوم می تونه انتخاب بهتری باشه
1- فوجی hs20
2- پاناسونیک لومیکس fz100
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام
می خواستم بدونم فیلمبرداری canon 600D چطوره آیا این دوربین می تونه هر دوجنبه عکس و فیلم برداری رو در سطح هندی کم های خوب پوشش بده؟
ممنون و متشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)