اقا رضا جواب سوال منم بدید.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا رضا جواب سوال منم بدید.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز جمعه مشهد بودم، وضعیت نسل سوم نسبت به قبل خیلی بهتر شده، از ده کیلومتری مشهد بطور خودکار گوشی میره رو حالت تری جی و تو کل شهر هم پایدار هست، حتی تو این کوچه پس کوچه های اطراف حرم و مسافرخونه ها، و طبقات زیر زمین پایدار میمونه، ولی وضعیت نت پایدار نیست، یهو میبینی سرعت تا پونصد و ششصد هم میره بعد کم میشه، حتی گاهی میاد به زیر بیست میرسه و چند دقیقه زیر صد ولی بعد دوباره بالا میره، تا ساعت نه شب تقریبا سرعت خوبه، ولی از نه به بعد تا ساعت سه شب سرعت افت زیادی داره و به بعد بهترین نت رو داره، من تو سه ساعت ۴ گیگ دانلود داشتم، که با توجه به سرعت سه، چهار کیلوبایتی شهر خودمون حتی همون بیست، سی کیلوبایتشم عالی بود، ولی قبول دارم که هر چقدر سرعت بالاتر بشه، آدم حریص تر میشه و بازم سرعت بیشتری میخواد
ضمنا از تربت حیدریه که عبور میکردم، سایتی که تجهیز باشه ندیدم، و تو جست و جوی دستی هم نسل سه ایرانسل پیدا نشد، با این حساب حالا حالا ها استان خراسان باید منتظر بمونه
آقا رضا متروی تهران کی تحت پوشش نسل ۳قرار میگیره؟
بفرما دوست عزیز
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز لطفا چندتا از این عکس ها رو به پست اول اضافه کنید بشه راحت ارجاع داد
![]()
مترو نیاز به پنل های جدید دارد تا اواسط تابستان کار میبرد.
همرا اول در قم نصف ونیمه عمل کرده ولی وضعیت بد نیست. انشالله به سرعت خوب خواهیم رسید.
سلام . دلیلش نوع راک و rru است. اکثر rru های رایتل در قدیم zteبود که واقعا برد خوبی داشت ولی مال ایرانسل هوواوی از نوع متوسط است. حرف شما کاملا صحیح است.
اضاف شده به پست شماره 3 صفحه اول اضافه شد
سلام این نوع سایت مشاع است مشترک بین ایرانسل و همراه اول. همراه اول 2gاست ولی وایمکس ایرانسل 6 فرکانسه است قابلیت 4g/lteدارد.
پوشش همراه اول شهرستانهای استان تهران کی کامل میشه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)