دوباره ریدن تو نت بیشرفا
فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk
دوباره ریدن تو نت بیشرفا
فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk
دوستان من از مخابرات سرویس گرفتم...خطم هم رانژه شده و سرویسم راه افتاده...ولی وقتی مودم رو روشن میکنم چراغdsl روشن نمیشه...چیکار کنم؟ مشکل از کجاس؟ از بابت متصل بودن کابل ها هم اطمینان دارم.
سلام
شما یه زنگ بزن 2020 مطمئن شوید خط رانژه شده.(پشتیبانی)(الان user & password در اختیار دارید؟)
بعد همه تلفن ها و اسپیلترها را از مسیر بردار و مستقیم وصل کنید به مودم.
یک بار هم مودم را ریست نمایید.
تلفن رو بردارین و خط آزاد بشه اگه دی اس ال آزاد شد پس مشکل داخلیه ولی اگر نشد رانژه نشده
به خدا اگه دانلود مخابرات نبود یه لجظه تحملش نمی کردم. همهه public DNS ها رو بستن و اگه با ف+ی لترشکن نباشه اصلا سایت وا نمی کنه. مجبور شدم از DNS خود مخابرات استفاده کنم اما الان تو کمال حیرت دیدم سایتای خارجی اصلا وا نمیشه و فقط سایتای داخلی باز میشه .انگار اینترانت شده.هر چند مطمئنا تا فردا خوب میشه اما این اذیت کردناشون داره دییوونم می کنه .با اون DNS ریدمانشون اومدن همه public DNS ها رو بستن.حتی گوگل
مشترکین تلفن ثابت استان مازندران همکد می شوند
حسب تصمیم شرکت مخابرات ایران
از ساعت 22 مورخه 93/04/11 (روز چهارشنبه) کد استان مازندران به 011 و شماره تلفنهای مشترکین ثابت از 7 رقم به 8 رقم تغییر می یابد. و برای شماره گیری در داخل استان نیاز به گرفتن کد شهرستان نبوده و از خارج استان باید با کد 011 اقدام به شماره گیری نمایند
ضمنا پس از همکدی هزینه های مکالمات داخل استان به صورت شهری و به ازای هر دقیقه 30 ریال و مکالمات با خارج استان به ازای هر دقیقه 330 ریال محاسبه خواهد شد.
روابط عمومی شرکت مخابرات استان مازندران
با نت مخابرات میتونین از تورنت دانلود کنین؟ من چند بار سعی کردم نشد.
نه سرعتش خیلی پایینه.باید از سرویس های مستقیم کننده تورنت استفاده کنی.من هم همین کارو می کنم.
الان که شماره ها عوض میشه روی اینترنت ما هم تاثیری داره ؟؟؟ یعنی تنظیمات باید دست بزنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)