ظهر جمعه: پینگ خوب و بدون تایم اوت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظهر جمعه: پینگ خوب و بدون تایم اوت.
ده روز دیگه سرویسم تموم میشه درخواست جمع اوری میدم .هر وقت که مودم رو روشن میکنی که ده دقیقه باید بمونی تا وصل بشه از اون طرف پینگش خوب نیست وسط اتک کلش اف کلن ی دفعه میپره زنگ هم که میزنی پشتیبانی سرعتت رو کم میکنن من مخابرات داشتم به خدا از های وب خیلی خیلی بهتر بود اینم پینگ امروزم
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
Last edited by wolf76; 22-01-2016 at 13:09.
دوباره برگشت مسیر Telia یعنی ثبات و پایداری های وب تو حلقم
ولی من هنوز رو مسیر سابق هستم . پینگم با این آی پی زیر 110 هست !!!!!!!!
وضعیت پینگ امروز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
های وب همین الان سرور داخلییش خوبه خارجی که کلا میپکه خطمم رو 12 مگ دانلود و 1 مگ آپلود بسته شده
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=149ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=141ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=140ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=41
======================================
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=135ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=135ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=126ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=128ms TTL=48
مسیر هم تلیا است
Last edited by amin1374; 22-01-2016 at 19:36.
دوباره مسیر عوض شد و پینگ عالی معلوم نیست اینا چه میکنن![]()
هنوز خرابه خراب و ساعت 2.30 ظهر اختلال داره صفحه نصفه باز میشه![]()
خوشحال من که همش 3 روز ادامه داشت و باز سرعت و پینگ به وضع سابق برگشت
از همین سرور 800k سرعتم بود ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب پس از 3 روز دوباره وضع اینترنت بهم ریخت و متاسفانه تو این چند ماهی که من عضو های وب بودم چیزی جز دروغ تحویلم ندادن من حدود 1 ماه بود زنگ میزدم میگفت مشترک گرامی با عرض
پوزش سرویس شما دچار اختلال است و ...بعد اخر که با اپراتورش حرف زدم گفت مرکز مخابراتی فقط شما دچار مشکله بقیه کاربرا مشکلی ندارند ولی من بعد تو اینستاگرامشون
و همین فروما مشاهده کردم همه این مشکلو دارند بعد یه بار دیگه زنگ زدم مشکلو انداختن گردن زیر ساخت
بعد گویا شرکت زیرساخت بهشون گیر داد چون دیگه تو تلفن گویاشون قسمت ما در حال پیگیری از شرکت زیر ساخت هستیم را حذف کردند و بدون شک کم فروشی هم میکنند
چون من چندین بار فشفشه 15 گیگو با چند سیستم تست کردم 13.7 گیگ دانلود داد و این یعنی کم فروشی متاسفانه با این که خیلی ادعای الهی بودن تو مملکت هست یک نهاد نیست
که با این شرکت برخورد کنه من سوالی که از مدیران های وب دارم ایا باندی به پهنای ایران نباید تلگرامو باز کنه ؟یا با سرعت 8 مگ باید بین 30 تا 47 ثانیه صبر کنیم تا یه پیج لود بشه
دوستانی که قصد دارید های وب بخرید گول فشفشه ها یا تبلیغات این شرکت رو هم نخورید چون وضعش واقعا خرابه و تا جاییم که میتونید حقیقت راجع به این شرکتو نشر کنید که هم کاربرای دیگه گول نخورن
هم اینکه شاید مسئولینش به خودشون اومدند به نظر من در حال حاظر مخابرات در مقابل های وب حکم هاوایی رو داره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)