دقیقا همین طور هستش ! وگرنه جز اذیت دن خودت هیچ فایده ای نخواد داشت به شایعات دوران خدمت گوش دادن ! سعی کنید تو اموزش سرتون به کار خودتون باشه و به کار کسی کار نداشته باشید و بیخیالی طی کنید تا خدمت بهتون سخت نگذره![]()
دقیقا همین طور هستش ! وگرنه جز اذیت دن خودت هیچ فایده ای نخواد داشت به شایعات دوران خدمت گوش دادن ! سعی کنید تو اموزش سرتون به کار خودتون باشه و به کار کسی کار نداشته باشید و بیخیالی طی کنید تا خدمت بهتون سخت نگذره![]()
ما پایین ستاد نیرو بودیم اداره بهداشت
کارت من دیروز اومد ، مال شما هم باید همین روزا بیاد
2 ماه گذشت ....
دیروز امریه ها رو دادن ... بدترین روز یک سرباز همونروزیه که امریه ها رو میدن چون با دوستایی که پیدا کردی بای بای میکنی اونم با وجودت گریه میکنی ...
از پدافند مشهد افتادم به بوشهر ....
بوشهر
بوشهر
یعنی 30 ساعت تو اتوبوس
یعنی میشه یه روز بیام بگم یادش بخیر
ادم به سربازی بره قدر خونه .رو میدونه
تا میگذرد غمی نیست ...
![]()
حقوق سرباز صفر دو ماه 57 تومان ....
ولی بری ازت 5700000000 میلیون میلیون کار میکشن که کمر ادم خم بشه .....![]()
تنها خبر خوبی که می تونم بدم نوع مرخصی هایی است که به گمونم جدیدا بر اساس فاصله تا منزل بهتون میدن
دوست عزیز نگران نباش می گذره ! شما خودت اهل کجایی ؟ با چه مدرکی رفتی ؟
البته تا جایی که خاطرم هست پارسال هر کی دفترچه میفرستاد بی برو برگرد نیرو انتظامی میفتاد
ولی امسال از هر کی میپرسی کجا افتادی میگه 01 ارتش تهران
به نظر میاد دوره های تیر - شهریور و آبان و دی اکثرا ارتش بودند
بالاخره نیرو انتظامی سرباز بیشتر از همه واسش کاربردیه و به زودی باید جذب سرباز رو ببره بالا وگرنه سرچهارراهها خالی میشن
منم شنبه بعد 18 روز مرخصیباید برم خدمت.
البته اونقد که به دوستان تو مرخصی خوش میگذره به من نگذشت.اخه فاصله خونه ما تا محل خدمت با ماشین 7دقیقه.
فرمانده یگان روز پنجم مرخصیم لغو مرخصیم کرده بود.گفته بود "من با این آقا کار داشتم کی مرخصی داده بگین هرجا هست بیاد سر خدمتش". منم نرفتم تا بسوزه
![]()
شنبه بعد صبحگاه دیدن داره
دوستان چرا بعضی پادگانها روز اول آموزشی سربازا به سربازا مرخصی میدن و فرصت دارن برای تهیه وسائل؟
اینطوری که من فهمیدم فقط برخی اینطوری هستن. درسته؟؟؟
مالک اشتر اراک چطوریه؟
دوست عزی زبه جز بعضی پادگان ها که وضعیت استقرارشون جوری هستش که مثلا بیرون شهر یا همچین جاهایی هستش معمولا سرباز ها رو نگه میدارند و همون جا باید کار های مربوط به لباس ها رو انجام بدید
البته این امر به فرماندهی پادگان هم مربوط میشه و میبینی یه جا فرماندهی خوبی داره و همون اول 1 هفته می فرستن بری و لی یه جا از همون روز اول کار رو شروع میکنند
البته بازم بستگی به خودت داره اگه زرنگ باشی و حتی نذارن برید همون روز اول می تونید یه جورایی 3-4 روز مرخصی ردیف کنید فقط باید زرنگ باشید .![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)