نمایندگی منطقه ما که نامحدودها بود ولی باز این سرویس 2 مگی که شما میگی رو نداشت.
نمایندگی منطقه ما که نامحدودها بود ولی باز این سرویس 2 مگی که شما میگی رو نداشت.
من با سرویس 256 شب حدود 800 مگ تا 1 گیگ دانلودمی کنم(بین ساعت 1تا6 صبح)
این باگ ساعت که می گید چیه؟
پست اول همین تاپیک رو بخون![]()
سلام
من میخوام سرویس نامحدود CRA 256 از پارس انلاین با ضریب اشتراک 1 به 10 بگیرم و من موندم اگه این بین 10 نفر تقسیم میشه پس دیگه از دیل اپ هم باید سرعتش کمتر باشه و ایا کسی از این سرویس استفاده کرده(در ضمن من در شیراز هستم در مرکز فیاضبخش)
سلام
دوست عزیز اشتراک به معنای تقسیم نیست ولی چیزی که هست اینه که این سرویس ها غیر قانونی هست یعنی خط رو محدود میکنن به حداقل سرعت یعنی یجورایی تقسیم میکنن که نباید اینطور باشه
همین سرویس های محدود هم اشتراکی هستن و خط هیچ کس اختصاصی نیست... شمام نگیری بهتره چون بشدت مزخرفه و کاری نمیشه کرد چون سقف سرعت رو جوری میبندن که نشه اعتراض کرد مثلا 256 رو میبندن رو 4 5 کیلوبایت...
سلام
سرعت دانلود شبانه سرویسهای 512،256 پارس آنلاین با سرویس 128 فرق داره؟
سلام
این روز ها سرعت واقعا خرابه.یه زمانی شب با 195 دانلود می کردیم. الان شده 20.
![]()
به عبارتی روزانه فرقی نداره ، فرقش توی شبانستسرعت دانلود شبانه سرویسهای 512،256 پارس آنلاین با سرویس 128 فرق داره؟
دوستان یکی میتونه بگه که سرعت دانلود روزانه ی سرویس نامحدود 512 یا 256 در حالت عادی در بدترین حالت و بهترین حالت چه طوره؟؟؟
ای تف تو روح دزد :| شبانه هم چند روزه به کلی نفله شده... دیگه به پول برقش ارزش نداره... پی سی رو خاموش میکنم تا صبح از صدای قار قار فن هم راحتم
512 سمنان :
![]()
سلام شاید تا اخر پاییز بیام از پارس انلاین بگیرم دیگه واقعا از شاتل خسته شدم
میخواستم بدونم کیفیت سرویسهای نامحدود چطوره؟ بخصوص 512
و اینکه از این قانونهای مسخره که حق دانلود زیاد نداریم و..... هم تو این پارس انلاین وجود داره؟ و چطوریه کلا ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)