یه سوال قیمت ساب که کیفیت خوبی داشته باشه چنده می خواهم دو تا ساب بخرم ودو تا باند خربزه ای البته دست دوم و دو تا آمپ به نظرتون چه قدر باید هزینه کنم وماشینم هم سمنده بیس هم برام خیلی مهمه ؟
یه سوال قیمت ساب که کیفیت خوبی داشته باشه چنده می خواهم دو تا ساب بخرم ودو تا باند خربزه ای البته دست دوم و دو تا آمپ به نظرتون چه قدر باید هزینه کنم وماشینم هم سمنده بیس هم برام خیلی مهمه ؟
پخش فابریک L90 با دو تا باند عقب (40 وات RMS) و باند فابریک جلو، جوابگو هست ؟
اگر نه ... خرید یک پخش قویتر بدون آمپلی جواب میده؟
پخش فلش خور با قیمت مناسب و باند معرفی کنید.
این باند پایونییر TS-A6964S چطوره ؟
پیشنهاد دوستان چیه ؟
Last edited by ARASH66; 10-09-2013 at 14:02.
سلام دوستان
من چند وقته دارم تحقیق می کنم در مورد سیستم
یه چیزایی فهمیدمیه چیزاییم نفهمیدم
!!! نتوستم به جمع بندی کامل برسم ، برای همین گفتم خودم یه اکانت بسازم سوآل کنم شاید تونستم به چیزی که مد نظرم هست برسم ...
![]()
من نمی خوام سیستم بازی کنم فقط می خوام 2 (شاید 4)عدد باند یه آمپ و یه پخش ببندم رو ماشینم ( ال 90 ) هزینه هم حداکثر 1200000 ( و برای باندو آمپ تا 750000 یا 800000 ) حالا اگه یکم بالا پایین هم اشکال نداره .
کلن بین کواک و کامپوننتم گیج و ویجم !!!
من انتظاره کلیم از باندم یک حالت متوسط یا خوب به صورت کلی هست ( مثلا کیفیت متوسط ، قدرت متوسط ، بیس متوسط و ... حالا اگه خوبم بود قبول می کنم)
امیدوارم جواباتون کمکم بکنه![]()
ممنون. خیر قصد ارتقا ندارم.
مدل deh-155 چه مزیتی (برای من) نسبت به بقیه داره به نظزتون؟
این سه 14450 155 1550 مدل همگی خروجی برای ارتقا دارن؟
--------------------------------------------------------------------------------
در حقیقت دنبال یک ضبط ساده از یه برند خوب میگردم.(اگر برند های خوب همچین چیزی تولید می کنن)
Last edited by xperia990; 10-09-2013 at 12:43.
ممنون از شما دوست عزیز و دوستان دیگه که بهم اطلاعات دادند ... لطفا بگین از کدا 8019 گیر بیارم ؟ چون شهرستانم و هیچ شماره ای از نمایندگی کنوود ندارم
سلام.به نظر من پخشهاي سري پائين كن وود رو هم مثل U456 يا U356 هم يه بررسي بكنم.
عرض ادب دارم و خيلي متشكرم از محبتتون.
در ارتباط با كلاس آمپليفايرها قبلا بحث شده ولي چشم من كوتاه توضيح ميدم خدمتتون.
آمپليفايرهاي كلاس A/B از نظر طراحي و نوع متريال مصرفي با كلاس D متفاوت هستن.كيفيت صدا تو كلاسA/B بالاتر هست.منتها Efficiency تو اين آمپليفايرها نسبت به كلاس D پائينتره.بيشتر از آنها داغ ميكنه و قدرت هاي خروجي عموما كمتر از كلاس D هاست.
كلاس D برق كمتري مصرف ميكنه.كارائي بالاتري داره ولي از نظر SQ نسبت به كلاس A/B پائينتره.
چه تخصصي گلم؟!
ببين اگر آمپليفايرتون مثلا دو كانال يا چهار كانال هست كراس اوورش رو روي حالت فول رنج قرار بديد.اگر مونو و مخصوص ساب ووفر هست خاموش كنيد.
كجاش تخصصي بود.
حدود 415 تومن
از 250 به بالا.
ولي اكيدا توصيه ميكنم ساب رو همراه با اسپيكرهاي بيضي يا همون 9*6 يا 10*7 نصب نكنيد.چون باعث كاهش و افت كيفيت صدا خواهد شد.
البته ماشينتون سمنده و جزو ماشينهاي بد استيج براي نصب و صدا گرفتن.
خواهش ميكنم سعيد جان. من در خدمتتون هستم.چشم
سلام به همه ... نظرتون در مورد آمپ 4 کانال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9800 چیه؟ یکی از دوستام داره ماشینشو فروخته میخوام ازش بردارم ..چقدر می ارزه؟
آقا پیمان سلام و تشکر ..لطفا بگو از کجا 8019 گیر بیارم؟ دوستم فردا تهرانه بگم بره بخره
اگر تموم نشده باشهنوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید از حمید اقا بپرسید
(اگر هم دوستتون میره که بره نمایندکی نت الکترونیک که ادرسش هم تو نت هست)
سلام
اول یه توضیح بدم که اگه میخواید ساب ببندید دیگه کواک نیازی ندارید
کامپ به نسبت کواکسیال کیفیت و شفافیت صدای بیشتری داره ولی بیس زیادی نداره!کواک بیس داره ولی کیفیت زیادی نسبت به کامپ نداره!
شما با این بودجه دو راه داری:
یه جفت کواک با یه جفت کامپ
یا
یه ساب با یه جفت کامپ
ساب رو میتونید mx12plus audio systemیا 3013kenwoodو..... با باکس میشه 330 حدودا
کامپ هم از برند الپاین و mtx میتونید بگیرید ولی پیشنهاد من mx165 audio system(واقعا gladen و audio system برند های خوش صدایی هستند) قیمت 350
الباقی هم به عهده دوستان
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)