اره, مشکلی ندارهمن اولین بار هست میخوام از سایت اندیشه ADSL رو ارتقا بدم،پولش رو میتونم با کارت شتاب بانک ملی واریز کنم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اره, مشکلی ندارهمن اولین بار هست میخوام از سایت اندیشه ADSL رو ارتقا بدم،پولش رو میتونم با کارت شتاب بانک ملی واریز کنم؟
سلام دوستان 2تا سوال دارم:
1. من حدود 7 ماه است از اندیشه سبز خزر سرویس میگیرم. با سرعت 128 و دانلود نا محدود. ولی الان حدود 2ماه است که اینترنتم هیچ سایتی رو باز نمیکنه. حتی سایت های مجاز. مثلا خود همین سایت پی سی ورلد رو باز نمیکنه. سایت های اندکی رو باز میکنه مثل سایت های دولتی که سرورشون داخل ایران هست. مثل خود سایت پیوند ها. یاهو و جی میل و ... رو اصلا باز نمیکنه. حتما باید با وی پی ان بیام. و وقتی هم که با وی پی ان میام علاوه بر اینکه سایت هارو باز میکنه ، تازه سرعتم رو هم زیاد میکنه. ولی من از تمام کسان و دوستام که از اندیشه سرویس داشتن پرسیدم و هیچ مشکلی نداشتن.
2. من با سرعت 128 و دانلود نا محدود از اندیشه سرویس دارم. ولی سرعت دانلودم با اینترنت دانلود منیجر از 30 کیلوبایت بالا تر نمیره. ولی چند تا از دوستام که با همین سرعت و دانلود نا محدود از اندیشه سبز خزر سرویس دارن سرعتشون با اینترنت دانلود منیجر همیشه بین 100 تا 250 کیلوبایت هست. باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟ منتظرم. مرسی
برای گرفتن جواب سوال اولت پیشنهاد می کنم با پشتیبانی اندیشه تماس بگیری. بعدشم اینکه سرعت 128 نامحدود اندیشه هیچوقت از 30 بالاتر نمیره، جدیدا هم که شب ها سرعتش میاد رو 15. اون رفیق هات هم فکر کنم 128 حجمی دارن!
دوستان چراسایت دامون نت نمیاد.چجوری میشه آنلاین ADSL تو شارژ کنی(ISP:دامون نت)
دوستان کسی وایمکس تو رشت داره؟سرعتش چطوره؟مشکلاتی هم داره؟
سلام دوستان من یه سری حرفا شنیدم میخوام بدونم شما نظرتون چیه؟
من از یه دوستی شنیدم که تو تهران از مخابرات نت داره و 256 تعرفشه و دانلودش محدوده و سرعت دانلودش شبو روز 450 هستش(با 14 تومن) واسه من خیلی عجیبه یعنی اینهمه مخابرات پهنای باند میده بهشون؟
میخوام بدونم به نظرتون درست هستش؟
سرعت مخابرات رشت چجوریه؟
راستی من 1mb اندیشه دارم و سرعتم 300 میرسه و شبا هم میشه استانداردش که همون 128 کیلوبایته هیچ جا نیست از این بیشتر سرعت داشته باشه؟
من کی گقتم یه ماه واستادم بعد گفتم؟
آقا من از همون روز اول زنگ زدم بهشون گیر دادم اینهمه زنگ و رفت و آمد شد این که میبینی
الان با اندیشه اومدم تا الان یه جیکم ندارم![]()
سلام.
الان بهترین سرویس نامحدود رو کدوم شرکت و به چه قیمتی میده؟ (ازین مشکلات نامه از دانشگاه هم نداشتیه باشه... )
من رودسر هستم..............دو سرویس از اندیشه داشتم که امروز یکیشو جمع کردمو از مخابرات سرویس گرفتم ( 256 نامحدود 13100 تومن)....فردا فعال میشه......پرسیدم از مسئولش ظاهرا از پارس آنلاین ساپورت میشن!یکی دو جا چک کردم از دوستان داشتن ، بد نبود ، سرعت رو 27 ، 30 ، 37 متغیر بود!......اون یکی سرویس رو فعلا نگه داشتم تا ببینم این بدرد بخور هست یا نه!
البته فعلا خط مخابرات خلوته.امیدوارم به مرز انفجار نرسه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)