توره: رفتن قطبى اهميتى براى ما نداردجدايى قطبى مى تواند به سود پرسپوليس باشدواقعا تاسف داره...پنجعلى: قطبى مى دانست اخراجش مى كنند، خودش رفت
این همه زحمت بکش.....![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
توره: رفتن قطبى اهميتى براى ما نداردجدايى قطبى مى تواند به سود پرسپوليس باشدواقعا تاسف داره...پنجعلى: قطبى مى دانست اخراجش مى كنند، خودش رفت
این همه زحمت بکش.....![]()
خود قطبی هم میدونست با این تیم به هر دلیلی نتیجه نمی گیره و با اخراج مارکو و دیکارمو بهانه کافی برای رفتن داشت بدون اینکه از بابت قراردادش لطمه ای ببینه
قطبی از اول هم نباید میومد
ولی به هر حال باید احترامش حفظ شود
من اصلا با لقب افشین امپرلطور برای پیروانی حال نکردم
به نظر من رفتار خود آدم باعث حفظ احترامش میشه بعضی از رفتارها و گفتارهاش باعث شد که اون وجه ای که بعنوان یک آدم متشخص تو فصل پیش داشت از بین بره و این اواخر هم سوژه طنز مطبوعات شده بود
بحث انتخاب سرمربی جدید در پرسپولیس داغ شده است
کانون هواداران پرسپولیس : پس از استعفا افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس بحث انتخاب مربی خارجی یا ایزانی در این تیم داغ شده است.
افشین قطبی سرمربی سرخپوشان به گفته خودش به دلیل فراهم نبودن امکانات از سمت خود استعفا کرد تا بحث انتخاب سرمربی خارجی یا ایرانی میان مسئولان باشگاه پرسپولیس آغاز شود.
از یک طرف حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه معتقد است باید یک مربی خارجی نامدار را روی نیمکت پرسپولیس نشاند و هزینه هایی هم که برای آوردن آن مربی می شود مهم نیست.
اما از سوی دیگر مدیران باشگاه بر این باورند که مربیان ایرانی بهتر از مربیان خارجی می توانند برای پرسپولیس کار کنند و موثرتر باشند.
گفته می شود احتمال حضور مربی ایرانی روی نیمکت سرخپوشان بیشتر است ولی در حال حاضر افشین پیروانی سرمربی موقت است و باید تا پایان نیم فصل صبر کرد و دید آخر حرف چه کسی به کرسی می نشیند!
تقدیر مدیر عامل و هیأت مدیره پرسپولیس از کریم باقری
کانون هواداران پرسپولیس : مدیر عامل و هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس از کریم باقری کاپیتان متعصب و ارزنده پرسپولیس و تیم ملی تقدیر کرده و به وی تبریک گفتند.
تیم ملی فوتبال کشورمان شب گذشته در یک دیدار خارج از خانه و سنگین و در شرایطی که یک بر صفر از تیم ملی امارات عقب بود با گلزنی کریم باقری کاپیتان ارزشمند این باشگاه و تیم ملی از شکست گریخت.
بر همین اساس، مدیر عامل و هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس با توجه به بازیهای درخشان کریم باقری مخصوصاً در دیدار مقابل تیم ملی امارات و گلزنی وی در این بازی، از کاپیتان تیم پرسپولیس تقدیر کردند.
هدايتى: قطبى برمى گردد و تيم را قهرمان مى كند!
کانون هواداران پرسپولیس : در آستانه ديدار حساس پرسپوليس و پيكان، افشين قطبى به دلايلى كه هنوز مشخص نيست بعد از دادن استعفا، سه شنبه شب ايران را ترك كرد. حسين هدايتى عضو هيأت مديره پرسپوليس در رابطه با اين اتفاق گفت: از دليل استعفاى قطبى كاملاً بى خبرم. او در نامه اى اين دلايل را توضيح داده كه من از جزئيات آن كاملاً بى خبرم. تاكيدمان اين است كه قطبى را به تيم بازگردانيم و همچنان به عنوان اسطوره در فوتبال ايران باقى بماند. او اسم بزرگى است و نبايد به اين راحتى او را از دست بدهيم. نبايد يادمان برود اين قطبى بود كه سال گذشته پرسپوليس را قهرمان كرد.هدايتى ادامه داد: بايد در خصوص استعفايش از سرمربيگرى پرسپوليس و آينده كارى او در تيم با تمام اعضا، جلسه اى برگزار كنيم و من هم به عنوان يكى از اين نفرات اظهارنظر خواهم كرد اما مسلم است كه ما قصد داريم قطبى را به تيم برگردانيم چرا كه او به هواداران تيم قول قهرمانى داده است. عضو هيأت مديره پرسپوليس در پايان افزود: وضعيت تيم در هفته هاى اخير با درايت مسئولان به آرامش نسبى رسيده بود و حالا نمى خواهيم اين مسأله خدشه اى به هدف تيم وارد كند. اين هفته پرسپوليس ديدار حساسى مقابل پيكان دارد كه بايد با آرامش به كار خود ادامه دهد. هم اكنون پيروانى مسئوليت تيم را برعهده دارد تا زمانى كه وضعيت قطبى مشخص شود.
افشاگري سرمربي مستعفي پيش از ترك ايران
قطبي: بازيكنان پرسپوليس مقابل صباباتري غيرطبيعي بودند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تمام شاگردانم را دوست دارم؛ اما بازيكنان ما در ديدار مقابل صباباتري غيرطبيعي بودند.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در خصوص جدايي ناگهاني خود از پرسپوليس گفت: از هيچكس ناراحت نيستم و بايد از زحمتكشان و عواملي كه باعث شدند من دوباره به ايران بيايم بويژه علي آبادي و هدايتي تشكر كنم.
وي ادامه داد: بعضي از كارها در باشگاه پرسپوليس حرفهاي نبود و اين مشكل فوتبال ايران است و هيچ ربطي به فرد خاصي ندارد.
سرمربي مستعفي پرسپوليس با بيان اين مطلب كه در شش ماه اخير مسائلي را ديدم كه مرا به اين نتيجه رساند كه بايد بروم، تاكيد كرد: اگر در پرسپوليس ميماندم خواب قهرماني براي دومين بار را نيز نمي ديدم. به همين دليل شايد يكي از بهترين تصميمهاي دوران مربيگري خود را گرفتم تا كسي زير سئوال نرود.
وي يادآور شد: برخي قصد داشتند به هر طريقي به من ضربه بزنند و از طريق روزنامهها و دوستان خود عليه من موضع گيري كردند و به گونه اي مرا تحت فشار قرار دادند كه در هيچ جاي دنيا نديدم و هميشه يك علامت سئوال مقابل من بود.
قطبي با اشاره به بازي با صباباتري گفت: همه شاگردانم را از صميم قلب دوست دارم؛ اما بازيكنان ما در بازي مقابل صباباتري واقعا غيرطبيعي بودند. نمي توانم قبول كنم يك توپ از بين هفت بازيكن عبور كند و وارد دروازه شود.
وي افزود: بازيكني بنام ديكارمو به ايران آمد و هزاران حرف و حديث براي من و دستيارم ساختند و كاري كردند ماركو از ايران برود و ديكارمو نيز از فوتبال زده شده و افسرده شود.
قطبي در مورد جانشين خود تصريح كرد: شخصا پيرواني را به هيئت مديره معرفي كردم چون يك مربي بزرگ، با احساس و عاشق پيراهن پرسپوليس است.
وي در خصوص مشكلات مالياش با باشگاه پرسپوليس گفت: پرداخت حق و حقوق بازيكنانم و رفاه آنها براي من خيلي مهم بود در خصوص خودم هيچ حرفي نميزنم و همه چيز را به وكيلم واگذار كردم تا طبق قانون با مسئولان باشگاه گفت و گو كند.
سرمربي مستعفي پرسپوليس خاطرنشان كرد: در تيم ما افرادي بودند كه خيلي خوب پول خرج كردند؛ اما جواب خوبي نگرفتند كه دلايل مختلفي دارد. با نظر خودم از ايران رفتم و از تمام دوستداران و علاقهمندان پرسپوليس خواهش ميكنم مرا فراموش نكنند. هرگز دوست نداشتم فردي باشم كه در اين موقع حساس پرسپوليس را ترك كنم؛ اما قسمت اين بود كه نباشم تا خيلي از مشكلات در باشگاه سريعتر حل شود.
قطبي با توهّم رفت
انگار همه چيز از قبل برنامهريزي شده بود. «استعفاي قطبي، واكنش تصنعي هيات مديره و مديرعامل، نامه قطبي به هواداران، انتصاب پيرواني به عنوان سرمربي موقت و پرواز قطبي به دبي.» همه اينها در كمتر از يك ساعت! افشين قطبي ناگهان رفت و شايد ديگر هيچ وقت به سرزمين مادرياش بازنگردد. اين برداشتي از مرور اتفاقات رخ داده طي 2 روز گذشته است.
مربي محبوب قرمزها دوشنبه بعدازظهر استعفايش را تسليم هياتمديره كرد و تا ساعت يك بامداد چهارشنبه هم تمام اعضاي هيات مديره را بابت همان يك برگ به تكاپو انداخت. در تمام اين مدت نه بازيكنان پرسپوليس از جريان باخبر بودند و نه جامعه مطبوعات، تا اينكه همه چيز به خير گذشت!
هدايتي كه تا پاسي از نيمه شب براي راضي نگهداشتن قطبي، با او در حال مذاكره بود، قطبي را ساعت يك بامداد چهارشنبه متقاعد كرد حداقل تا نيم فصل در پرسپوليس بماند و بعد در مورد رفتنش تصميم نهايي را بگيرد.
چند ساعت بعد، درست زماني كه اعضاي هيات مديره پرسپوليس، راضي از نگه داشتن قطبي، در خوابي شيرين، شب را به صبح ميرساندند، قطبي در فرودگاه امام (ره) گذرنامهاش را از مامور گيت كنترل گرفت و با فرمان گوينده سالن مسيرش را مشخص كرد؛ خروجي 22براي مسافران پرواز دبي. قطبي به همه رو دست زد و با ترك ايران خاطري بد از خود بجا گذاشت.
او البته براي قانع كردن خودش دلايلي داشت كه همه آنها را به اعضاي هيات مديره گفته بود؛ «امنيت جاني ندارم، استيلي و دارودستهاش ميخواهند مرا بكشند، استيلي در پرسپوليس آدم دارد، برخي بازيكنان براي من بازي نميكنند، فلان روزنامههاي ورزشي به من لقب دلال دادهاند، آرامش ندارم، همسرم ترسيده و...»
اينها حرفهاي قطبي است. سرمربي پرسپوليس اينها را طي 2 روز گذشته خطاب به اعضاي هيات مديره گفته تا آنها را نسبت به رفتنش متقاعد كند، اما ظاهرا نظر هيات مديره خيلي هم برايش مهم نبوده، چون او تصميمش را گرفته بود.
قطبي قبل از ترك ايران چند كلامي هم به رسم ادب با هواداران پرسپوليس صحبت كرد و متن آن را در اختيار خبرگزاريها گذاشت: «حرفهاي زيادي در دلم بود كه نميتوانستم بازگو كنم؛ اما وقتي هواداران را ميديدم كه با چه عشق و علاقهاي در محل تمرين و بازيها حضور پيدا ميكردند، دوست داشتم بيشتر به پرسپوليس خدمت كنم. يكي از سختترين و عذابآورترين تصميم زندگيام را گرفتم و همه هواداران و مردم بدانند كه اين تصميم من فقط بهخاطر پرسپوليس بود و هيچ جنبه ديگري نداشت. اميدوارم با رفتن من خيلي از مسائل با اين باشگاه بزرگ حل شود و مسوولان بيشتر به فكر اين تيم مردمي باشند. از صميم قلب براي پرسپوليس و بازيكنانش و هيات مديره آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم آنها در 3 جام موفق باشند.»
تلاشهاي هيات مديرهداريوش مصطفوي، صبح ديروز و درست دقايقي بعد از بيدار شدن از خواب چارهاي نداشت، جز اينكه در پاسخ تماس خبرنگاران، رفتن قطبي را تاييد كند. مديرعامل پرسپوليس كه فكر نميكرد صبح چهارشنبه را اينگونه آغاز ميكند، در واكنش به اقدام قطبي گفت: تلاش ميكنيم قطبي را برگردانيم. با توجه به اينكه باشگاه به تمامي تعهدات خود در قبال سرمربي تيم عمل كرده است، انتظار داشتيم قطبي نيز بر اساس قراردادش عمل كند كه متاسفانه اين اقدام غير حرفهاي براي مسوولان باشگاه قابل درك نيست. رفتن غيرمنتظره قطبي اعضاي هيات مديره پرسپوليس را بر آن داشت تا در همان نشست اضطراري ساعت 8 صبح يك تصميم فوري بگيرند؛ انتصاب سرمربي موقت.
با تصميم اعضاي هيات مديره، افشين پيرواني موقتا هدايت پرسپوليس را به عهده خواهد داشت. يكي از اعضاي هيات مديره قرمزها در اين مورد به جامجم ميگويد: پيرواني تا 23 آذر، كه بازيهاي هفته نوزدهم برگزار خواهد شد، سرمربي خواهد بود. پرسپوليس در اين مدت 5 بازي در ليگ برتر و يك بازي در جام حذفي برگزار ميكند و پس از آن در تعطيلي 20 روزه نيم فصل، سرمربي جديد معرفي خواهد شد. البته جلسات هيات مديره با هدف انتخاب سرمربي جديد از همين امروز داير است، اما اينكه خود پيرواني سرمربي بماند يا شخصي ديگر، تصميمي است كه آن زمان اعلام خواهد شد.
اين عضو هيات مديره، امكان بازگشت حميد استيلي به پرسپوليس را كاملا رد كرد: استيلي يكي از دلايل جدايي قطبي از پرسپوليس بود و نميتواند گزينه هيات مديره براي سرمربيگري باشد.با وجود اين مصطفوي هنوز اميدوار است سرمربي تيمش را دوباره در تمرينات ببيند.
او در اين باره ميگويد: به قطبي پيشنهاد دادم كه بعد از فكر كردن، تصميم نهايياش را بگيرد و قرار شد 2 روز ديگر با او تماس بگيرم. اين ضربالاجل 48 ساعته، در ظاهر آخرين فرصت سرمربي پرسپوليس براي بازگشت است. قطبي تاكنون 70 درصد مبلغ قرارداد سال اولش را گرفته و حتي اگر نخواهد به ايران برگردد بايد به نوعي بابت 500 ميليون توماني كه از پرسپوليسيها گرفته، پاسخگوي هيات مديره باشد.
اولين تمرين بدون قطبيتمرين ديروز صبح پرسپوليس با يك ساعت تاخير و پس از آنكه اعضاي هيات مديره باشگاه 2 بار با بازيكنان گفتگو كردند شروع شد.
ديروز قرمزها بدون آنكه از رفتن قطبي ناراحت باشند در تمرين شركت كردند و زير نظر افشين پيرواني تمرين بانشاطي را برگزار كردند. اين درحالي بود كه هواداران هم مرتبا اعضاي هيات مديره و بازيكنان را تشويق ميكردند، اما خبري از حمايت آنها از افشين قطبي نبود. پس از اينكه هواداران از اعضاي هيات مديره خواستند كه به طرفشان بروند، داريوش مصطفوي در جمع آنها گفت؛ ما تمام تلاشمان را براي بازگرداندن افشين قطبي انجام خواهيم داد، اما تا موقعي كه تكليف روشن شود، پيرواني سرمربي تيم خواهد بود.
پيرواني: خوشحالم و قول قهرماني ميدهمافشين پيرواني پس از انتخاب به عنوان سرمربي موقت پرسپوليس نتوانست خوشحالياش را پنهان كند. او در جمع خبرنگاران گفت: خيلي خوشحالم كه در اين پست قرار گرفتهام، من خادم پرسپوليس هستم و بيشترين بازيها را براي اين تيم انجام دادهام و تمام مسووليتها هم به عهده من است.
پيرواني از فرط خوشحالي در همان نطق اولش كلي قول به هواداران پرسپوليس داد: خوشحالم كه اولين بازي ما با تيم صدرنشين و در خانه آنهاست. قول ميدهم كه بهترين نتايج را بگيريم.
او در ادامه گفت: به هواداران قول ميدهم 3 جام قهرماني را براي آنها كسب كنيم. اين را به حتم گفتم و بايد به آن هم عمل كنيم. تمام تلاشمان اين است كه هر 3 جام را براي هواداران كسب كنيم.
لحظاتى پيش ؛ افشين پيروانى مديرفنى پرسپوليس شد
پس از استعفاى قطبى و خروج وى از کشور، افشين پيروانى با حفظ سمت سرمربى موقت به سمت مديرفنى تيم فوتبال پرسپوليس منصوب شد.
پس از استعفاى قطبى و خروج وى از کشور، افشين پيروانى با حفظ سمت سرمربى موقت به سمت مديرفنى تيم فوتبال پرسپوليس منصوب شد.
به گزارش خبرگزارى ورزش ايران (ايپنا) افشين پيروانى که پيش از اين به عنوان سرمربى موقت پرسپوليس در بازى با تيم پيکان انتخاب شده بود، امروز به عنوان مدير فنى پرسپوليس نيز انتخاب شد.
گفتنى است اين انتصاب در حالى صورت ميگيرد که پيش از اين نيز برخى اعضاى هيات مديره از احتمال بازگشت قطبى به پرسپوليس خبر داده بودند. افشين قطبى بعد از اعلام کناره گيرى از تيم ، شب گذشته تهران را به مقصد امارات ترک کرده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)