دوستان من می خوام یک PSP بخرم با مشخصات زیر:
بازی های کپی رو اجرا کنه.
شارژ زیادی داشته باشه.
لطفا،مدل قیمت + عکس رو اگر میشه بزارید.
مرسی
دوستان من می خوام یک PSP بخرم با مشخصات زیر:
بازی های کپی رو اجرا کنه.
شارژ زیادی داشته باشه.
لطفا،مدل قیمت + عکس رو اگر میشه بزارید.
مرسی
Last edited by alirezaer; 20-03-2010 at 15:23. دليل: اشتباه تایپی
از قدیم گفتن:
تمامی مسائل در رابطه با Psp (فقط در اینجا) ! ( پست اول حتما خوانده شود !
1:ممنونم دوست من ! ... یه سوال ایا این پلاگین ها روی هر فریموری نصب میشه اخه پرسیدم گفتن هر فریموری یه سری پلاگین داره یعنی باید پلاگین مربوط به اون فریمور رو نصب بکنم یهنی منی که 5.03 دارم مثلا به پسوند فریمور باید دقت بکنم یا نه خود 5.03 ؟
2: بازی که برای مثال وقتی برای پی اس پی گو برای دانلود میاد توی پی اس ان از توی نت نمیشه هیچ جوری دانلود کرد ؟ ... یعنی اون هایی که گو دارن باید چه کنن بازی فقط توی PSN قرار میگیره چه جوری توی نت قرارش میدن؟
3: و اینکه رزولوشن بازی ها تو پی اس پی چی هست ؟ ...
یه توضیح کاملی بدید ممنون میشم ! ...سال نو هم مبارک ...
Last edited by a.z.p.z; 20-03-2010 at 19:39.
اکتر پلاگین ها روی همه ی فریمورها نصب میشوند شما از این بابت نگرانی نداشته باش
ببینید go هنوز حک نشده پس میتونه به راحتی به psn وصل بشه و بازی هارو از طریق اینترنت وایرلسی که داره دانلود کنه هزینه ی بازی هارو هم از طریق مستر کارت یا ویزا کارت میشه پرداخت کرد
272 * 480
تا سال بعد خداحافظ
سلام سال 89 مبارک اینم از اولین پست این سال من و این تاپیک خودم افتتاح کردم !....
اما سوالات !![]()
1: نمیشه هیچ جوری این رزولوشن رو تغییر داد توی بازی ها و .. .؟
2: داستان پچ کردن بازی ها چی هست که بچه ها میگن ؟ ... برای چیه و اموزشش کجا هست ؟ ...
3: بعد اینکه میخواستم بدونم این بازی هایی که هست ظاهرا برای هر فریموری فرق داره ؟ ...
یعنی برای دانلود مثلا زده فریمور GEN-B ... ولی فریمور من اون نباشه باید چه کنم باید پچ بکنم ؟ ...
یعنی این پسوندهای فریمور فرق بکنه فقط ! ... حالا اگه خود فریمور هم فرق بکنه چی ؟ ...
سوال بعدی که مربوط به همین هست اینه که چرا بازی هایی که برا دانلود میان برا یه فریمور هستند یعنی پسوندشون فرق میکنه برای فریمور و ... مگه چه فرقی میکنه ؟ ...
خیلی ممنونم.
سلام سال 89 مبارک اینم از اولین پست این سال من و این تاپیک خودم افتتاح کردم !....
اما سوالات !
1: نمیشه هیچ جوری این رزولوشن رو تغییر داد توی بازی ها و .. .؟
2: داستان پچ کردن بازی ها چی هست که بچه ها میگن ؟ ... برای چیه و اموزشش کجا هست ؟ ...
3: بعد اینکه میخواستم بدونم این بازی هایی که هست ظاهرا برای هر فریموری فرق داره ؟ ...
یعنی برای دانلود مثلا زده فریمور GEN-B ... ولی فریمور من اون نباشه باید چه کنم باید پچ بکنم ؟ ...
یعنی این پسوندهای فریمور فرق بکنه فقط ! ... حالا اگه خود فریمور هم فرق بکنه چی ؟ ...
سوال بعدی که مربوط به همین هست اینه که چرا بازی هایی که برا دانلود میان برا یه فریمور هستند یعنی پسوندشون فرق میکنه برای فریمور و ... مگه چه فرقی میکنه ؟ ...
خیلی ممنونم.
سلام...سال نوی شما هم مبارک
1-خیر...این یه مسئله سخت افزاریه نه نرم افزاری!!!هم باید ال سی دی رزولیشنش بیشتر بشه و هم سیستم عامل اونو ساپورت کن...
2-بازی هایی که فریمور 5.5 و بالاتر میخوان باید پچ بشن تا بشه روی فریمور 5.03 اجراشون کرد...توضیحاتش مفصله.به قسمت آموزش رجوع کن.البته با فریمور های جدید مثل 5.03gen-c و 5.5gen-d نیاز به پچ هم نیست
3-بله به همین دلیل باید همیشه آخرین نسخه فریمور رو داشته باشی تا بتونی بازیهای جدید رو اجرا کنی
البته بازیهایی که فریمور پایینتر میخوان هم با فریمورهای بالاتر اجرا میشن
4-اینایی که میگی پسوند فایل نیست...معرف حداقل فریمور مورد نیازه
احتمالا مشکل از نسخه بازیه
روی m33 , sony NP9660 , OE isofs امتحان شد , جواب نداد .
کسی این بازی رو اجرا کرده ( persona ) ؟
|ممنونم حالا مثلا اگه اخرش gen-b زده بود برای بازی ولی برای من gen-b نبود مشکلی به وجود میاد ؟ ...
یه توضیحی بدی ممنون میشم بعد این پچ کردن رو من جایی ندیدم اگه لینکی اموزشی چیزی هست بهم بدی ممنون میشم ! ...
اگه برای شما کپی خور دائم است به 5.50gen-d و اگه کپی خور موقته به 5.03gen-c اپدیت کن همه چی درست میشه ( همه ی بازی ها اجرا میشن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)