تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1223 از 1404 اولاول ... 223723112311731213121912201221122212231224122512261227123312731323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,221 به 12,230 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من می خوام یک PSP بخرم با مشخصات زیر:

بازی های کپی رو اجرا کنه.
    شارژ زیادی داشته باشه.

لطفا،مدل قیمت + عکس رو اگر میشه بزارید.
    مرسی
    Last edited by alirezaer; 20-03-2010 at 15:23. دليل: اشتباه تایپی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من می خوام یک PSP بخرم با مشخصات زیر:

بازی های کپی رو اجرا کنه.
    شارژ زیادی داشته باشه.

لطفا،مدل قیمت + عکس رو اگر میشه بزارید.
    مرسی
    از قدیم گفتن:
    تمامی مسائل در رابطه با Psp (فقط در اینجا) ! ( پست اول حتما خوانده شود !

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

1:ممنونم دوست من ! ... یه سوال ایا این پلاگین ها روی هر فریموری نصب میشه اخه پرسیدم گفتن هر فریموری یه سری پلاگین داره یعنی باید پلاگین مربوط به اون فریمور رو نصب بکنم یهنی منی که 5.03 دارم مثلا به پسوند فریمور باید دقت بکنم یا نه خود 5.03 ؟

2: بازی که برای مثال وقتی برای پی اس پی گو برای دانلود میاد توی پی اس ان از توی نت نمیشه هیچ جوری دانلود کرد ؟ ... یعنی اون هایی که گو دارن باید چه کنن بازی فقط توی PSN قرار میگیره چه جوری توی نت قرارش میدن؟

3: و اینکه رزولوشن بازی ها تو پی اس پی چی هست ؟ ...
    یه توضیح کاملی بدید ممنون میشم ! ... سال نو هم مبارک ...
    Last edited by a.z.p.z; 20-03-2010 at 19:39.

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

1:ممنونم دوست من ! ... یه سوال ایا این پلاگین ها روی هر فریموری نصب میشه اخه پرسیدم گفتن هر فریموری یه سری پلاگین داره یعنی باید پلاگین مربوط به اون فریمور رو نصب بکنم یهنی منی که 5.03 دارم مثلا به پسوند فریمور باید دقت بکنم یا نه خود 5.03 ؟

2: بازی که برای مثال وقتی برای پی اس پی گو برای دانلود میاد توی پی اس ان از توی نت نمیشه هیچ جوری دانلود کرد ؟ ... یعنی اون هایی که گو دارن باید چه کنن بازی فقط توی PSN قرار میگیره چه جوری توی نت قرارش میدن؟

3: و اینکه رزولوشن بازی ها تو پی اس پی چی هست ؟ ...
    یه توضیح کاملی بدید ممنون میشم ! ... سال نو هم مبارک ...
    اکتر پلاگین ها روی همه ی فریمورها نصب میشوند شما از این بابت نگرانی نداشته باش

ببینید go هنوز حک نشده پس میتونه به راحتی به psn وصل بشه و بازی هارو از طریق اینترنت وایرلسی که داره دانلود کنه هزینه ی بازی هارو هم از طریق مستر کارت یا ویزا کارت میشه پرداخت کرد

272 * 480

تا سال بعد خداحافظ

5. 2 کاربر از wonderful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام سال 89 مبارک اینم از اولین پست این سال من و این تاپیک خودم افتتاح کردم ! ....
    اما سوالات !
    1: نمیشه هیچ جوری این رزولوشن رو تغییر داد توی بازی ها و .. .؟
    2: داستان پچ کردن بازی ها چی هست که بچه ها میگن ؟ ... برای چیه و اموزشش کجا هست ؟ ...

3: بعد اینکه میخواستم بدونم این بازی هایی که هست ظاهرا برای هر فریموری فرق داره ؟ ...
    یعنی برای دانلود مثلا زده فریمور GEN-B ... ولی فریمور من اون نباشه باید چه کنم باید پچ بکنم ؟ ...
    یعنی این پسوندهای فریمور فرق بکنه فقط ! ... حالا اگه خود فریمور هم فرق بکنه چی ؟ ...

سوال بعدی که مربوط به همین هست اینه که چرا بازی هایی که برا دانلود میان برا یه فریمور هستند یعنی پسوندشون فرق میکنه برای فریمور و ... مگه چه فرقی میکنه ؟ ...

خیلی ممنونم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام سال 89 مبارک اینم از اولین پست این سال من و این تاپیک خودم افتتاح کردم ! ....
    اما سوالات !
    1: نمیشه هیچ جوری این رزولوشن رو تغییر داد توی بازی ها و .. .؟
    2: داستان پچ کردن بازی ها چی هست که بچه ها میگن ؟ ... برای چیه و اموزشش کجا هست ؟ ...

3: بعد اینکه میخواستم بدونم این بازی هایی که هست ظاهرا برای هر فریموری فرق داره ؟ ...
    یعنی برای دانلود مثلا زده فریمور GEN-B ... ولی فریمور من اون نباشه باید چه کنم باید پچ بکنم ؟ ...
    یعنی این پسوندهای فریمور فرق بکنه فقط ! ... حالا اگه خود فریمور هم فرق بکنه چی ؟ ...

سوال بعدی که مربوط به همین هست اینه که چرا بازی هایی که برا دانلود میان برا یه فریمور هستند یعنی پسوندشون فرق میکنه برای فریمور و ... مگه چه فرقی میکنه ؟ ...

خیلی ممنونم.

داره خودمونی میشه alyx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    gorgan

پيش فرض

سلام...سال نوی شما هم مبارک
    1-خیر...این یه مسئله سخت افزاریه نه نرم افزاری!!!هم باید ال سی دی رزولیشنش بیشتر بشه و هم سیستم عامل اونو ساپورت کن...
    2-بازی هایی که فریمور 5.5 و بالاتر میخوان باید پچ بشن تا بشه روی فریمور 5.03 اجراشون کرد...توضیحاتش مفصله.به قسمت آموزش رجوع کن.البته با فریمور های جدید مثل 5.03gen-c و 5.5gen-d نیاز به پچ هم نیست

3-بله به همین دلیل باید همیشه آخرین نسخه فریمور رو داشته باشی تا بتونی بازیهای جدید رو اجرا کنی
    البته بازیهایی که فریمور پایینتر میخوان هم با فریمورهای بالاتر اجرا میشن

4-اینایی که میگی پسوند فایل نیست...معرف حداقل فریمور مورد نیازه

9. 2 کاربر از alyx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

مشکل از umd driver هست...عوضش کن بذار روی یه مد دیگه(یادم نیست m33 driver بود یا sonynp...) هر کدوم بود اون یکی رو بذار درست میشه
    احتمالا مشکل از نسخه بازیه
    روی m33 , sony NP9660 , OE isofs امتحان شد , جواب نداد .
    کسی این بازی رو اجرا کرده ( persona ) ؟

11. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام...سال نوی شما هم مبارک
    1-خیر...این یه مسئله سخت افزاریه نه نرم افزاری!!!هم باید ال سی دی رزولیشنش بیشتر بشه و هم سیستم عامل اونو ساپورت کن...
    2-بازی هایی که فریمور 5.5 و بالاتر میخوان باید پچ بشن تا بشه روی فریمور 5.03 اجراشون کرد...توضیحاتش مفصله.به قسمت آموزش رجوع کن.البته با فریمور های جدید مثل 5.03gen-c و 5.5gen-d نیاز به پچ هم نیست

3-بله به همین دلیل باید همیشه آخرین نسخه فریمور رو داشته باشی تا بتونی بازیهای جدید رو اجرا کنی
    البته بازیهایی که فریمور پایینتر میخوان هم با فریمورهای بالاتر اجرا میشن

4-اینایی که میگی پسوند فایل نیست...معرف حداقل فریمور مورد نیازه

|ممنونم حالا مثلا اگه اخرش gen-b زده بود برای بازی ولی برای من gen-b نبود مشکلی به وجود میاد ؟ ...
    یه توضیحی بدی ممنون میشم بعد این پچ کردن رو من جایی ندیدم اگه لینکی اموزشی چیزی هست بهم بدی ممنون میشم ! ...

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

اگه برای شما کپی خور دائم است به 5.50gen-d و اگه کپی خور موقته به 5.03gen-c اپدیت کن همه چی درست میشه ( همه ی بازی ها اجرا میشن)

14. این کاربر از wonderful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •