نمیشه کاریش کرد که تو XP هم کار کنه
نمیشه کاریش کرد که تو XP هم کار کنه
فکر نکنم.من خودم هم همین مشکل رو داشتم.بعد روی 7 نصب کردم.حل شد.
سلام بر و بچ
من يك دل 1564 دارم
ميخواستم فقط دو بازي روش نصب كنم
call of duty 6 و ساكر 2010
هيچ كدوم نصب نشد
اما ساكر 2009 به راحتي نصب شد
به نظر شما علما مشكل از كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تو رو خدا كمك كنين
دارم از خماري بازي ميميرم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
از بچه های p30world بیشتر انتظار داشتمدوستان یعنی تا حالا کسی این بازی رو بصورت آنلاین انجام نداده؟؟؟
فقط میخوام بدونم cd key رو باید کجا وارد کنم...همین!![]()
salam man win gereftam va nasb kardam ama fifa mikham biyaram yek sahfe siyah miyad va sari mipare biron ama to win ghabli dorost ejra mishod hala che kar konam?????
Last edited by selcuksahin; 24-06-2010 at 13:00.
سلام
من در اجرای بازی resident evil 5 مشکل دارم
بعد از نصب کامل بازی وقتی روی آیکون بازی در دسکتاپ کلیک می کنم یک صفحه باز میشه با این عنوان(( resident evil 5 launcher)) که دو تا گزینه داره ((run resident evil 5 directx9 version)) و گزینه بعدی هم همینه منتها ورژن 10 اما گزینه دوم غیر فعاله با وجود اینکه من directx رو از توی DVD بازی نصب کردم(نمی دونم مهمه یا نه) و وقتی هم روی گزینه اول کلیک می کنم یه صفحه باز میشه و این ارور میاد((eror06:unsupported pixel shader version detected. 2.0)) البته من این فایل رو پیدا کردم یه فایلی هست با این نام shaderlog.slg
ممنون میشم اگه سریع منو راهنمایی کنین.
دوست عزیز این پیغام میگه که کارت گرافیک شما نمیتونه این بازی رو اجرا کنه .
مشخصات سیستمتو میزاری ؟
---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
دوست عزیز طبق قوانین باید فارسی تایپ کنین .
مشخصات سیستمون رو بنویسید .
ویندوز قبلی چی بود ؟ ویندوز جدید چیه ؟
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
دوست عزیز با این نسخه ی کپی بازی هایی که تو ایران وجود داره شما نمیتونی آنلاین بازی کنی .
باید نسخه ی اصلی بازی رو تهیه کنی که سریال نامبر معتبر داشته باشه .
این پیغام میگه سریال نامبر شما معتبر نیست .
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
دوست عزیز مشخصات لپتاپ رو میزارین ؟
گرافیک ، رم ، CPU
خیلی ممنون دوست عزیز...باز خوبه لا اقل یکی جواب داد...ولی اگه دقت کنین سوال من این نبوددوست عزیز با این نسخه ی کپی بازی هایی که تو ایران وجود داره شما نمیتونی آنلاین بازی کنی .
باید نسخه ی اصلی بازی رو تهیه کنی که سریال نامبر معتبر داشته باشه .
این پیغام میگه سریال نامبر شما معتبر نیست .
اصلا شما فکر کنید بازی من اورجیناله...این cd key ل...ی رو باید کجا وارد کنم؟؟؟![]()
وقتی win XP داشتم بعضی وقتها بعد از نصب بازی وقتی میخواستم اجراش کنم سیستم پیغام میداد که فلان فایل DLL روی سیسیتم نیست! خوب میرفتم دانلود میکردم و با کپی کردنش در شاخه system32 مشکل حل میشد.
الان win 7 دارم که 64 بیت هست ... عملیات بالا رو انجام دادم ولی درست نشد!
نیاز به راهنمایی دارم.
این بازی Stronghold Crusader Extreme چرا وسطش یهو میپره بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)