بله میتونید
قیمت هم :
مموردی 512 مگابایت xbox 360 اورجینال 35 هزار تومان
بله میتونید
قیمت هم :
مموردی 512 مگابایت xbox 360 اورجینال 35 هزار تومان
ممنون از راهنماييهاتون ......واقعا مشكلاتمون يكي يكي حل شد....نخیر فکر کردیم یحتمل از کنسول هستش کلی اپدیت و نمی دونم فورمت از این جور کارا کردیم درست نشد
هاردش هم هاردهای نیستش...درسته درسته برای اینکه من وقتی اون هارد رو روی کنسول خودم امتحان میکنم کار میکنه و درسته.
ولی روی کنسول ایشون میندازه بیرون از بازی.
هارد رو با ضرر برگردونديم بهترين راه حل براي كساني كه از اين به بعد با اين مشكل گريبان گير هستند.
آقا اینجا رو یه نگاه بندازین
XboxMediaPlayer is a free open source (GPL) multimedia player for the Xboxâ„¢ from Microsoft. Currently the XboxMediaPlayer can be used to play and view most video/audio/picture formats such as MPEG/MPG, VOB, AVI, OGM, DivX, XVID, MP3, OGG, JPG, GIF and more direct from a CD/DVD in the DVD-ROM or of the Xboxâ„¢ build-in hard disk drive, it can also play files over a network (LAN) from a PC via an "XStream Server" application or from a Windows (SMB) share. It has playlist + slideshow functions, and ability to funcion as a full replacement Xboxâ„¢ dashboard. These and more features enables the Xboxâ„¢ running XboxMediaPlayer (also known as "Xbox Media Player", "XBMP" & "XBPLAYER") to fully function as a multi-media jukebox. Note! On the 21 of April 2004 XBMP was officially discontinued, (and fully replaced by XboxMediaCenter)!, XBMP being discontinued means that its no longer supported/developed (use XboxMediaCenter)! Current Release: v2.4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فقط روی XBOX هایی اجرا میشوند که قابلیت اجرای HomeBrew را داشته باشند ، یعنی فقط و فقط سری اول و اونهایی که -- سخت افزاری شده اند .
به درد ماها نمیخورد
ولی این :
تحت لایسنس مایکروسافت هست و میتونید ازش استفاده بکنید حتی در دستگاه های دستکاری نشده !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تم ایکس باکسو از کجا می شه پیدا کرد و چه جوری می شه ریخت؟
باید از شبکه Xbox Live بگیری
یک سری ( البته خیلی کم و بیشتر قدیمی ها ) به صورت Free هستن
و بقیه باید point بدی بخری و همونجا دانلود کنی
که حجمشون هم بین 2 تا 4 مگ هست
خداییش که خوش دست ترین و راحترین controller تاریخ لقب برا زنده ایه براش حتی نسبت به پدر خودش
![]()
البته طراحیش شدیدا متاثر از دسته سگا دریم کست هستش :
ولی خوبه موافقم ، البته مال Playstation هم من خیلی باهاش راحت هستم .
سلام دوستان.خوبيد؟؟من پلي استيشن 2 دارم ميخواستم ارتقا بدم.
خواستم بدونم قيمت بازي هاي xbox360 چنده؟؟؟
و قيمت بازي هاي پلي استيشن 3 چنده؟(البته اينجا جاي 3 نيست)
ممنون ميشم جواب بديد.
البته ارتقا برای اون یکی platform ( نما ) هست
اینجا میشه تعویض نسل
بازی های 360 چون کپی خور شده بسته به جایی هست که ازش میخری
اگه بتونی خودت دانلود کنی خرجش یک Dvd 9 هست با 1000 تومان فوقش
اما اماده از بیرون بخوای بخری باز بسته به مارک dvd خام و چاپ روی دیسم و کیفیت قاب و cover و این مسایل از 1800 هم شروع میشه تا 3500 که اخرشه هست یعنی رو verbatim
اما یک چیز خوب و استاندارد و high quality در میاد دونه ای 2900 یا 3000 تومان
در مورد PS3 هم چون بازی هاش اصل هست قیمتش 60 دلاره که باید حالا میگیم با سود و ... اینجا دیگه بدن 65 یا 70
که در مورد بعضی بازی ها و بعضی فروشنده های صادقه
البته یادم نمیره MGS4 که اومد دوستم همون صبحش رفت گرفت 140
بازی های قدیمی تر رو ارزونتر هم میتونی پیدا کنی مثلا 18 یا 20
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)