سلام
دوستان من بسته چند کاربره 5 گیگ 20 هزارتومان رو 5 روز پیش زدم ولی بهم 1 گیگ بیشتر نداد پیگیری ها هم فعلا جواب نداده کسی این اتفاق واسش افتاده؟
سلام
دوستان من بسته چند کاربره 5 گیگ 20 هزارتومان رو 5 روز پیش زدم ولی بهم 1 گیگ بیشتر نداد پیگیری ها هم فعلا جواب نداده کسی این اتفاق واسش افتاده؟
شما اگر از مشکل پیش آمده اطمینان داری فقط کاری که می کنی الان سریع برو سایت 195 شکایت کن. ایرانسل به شما 1ریال هم بر نمی گردونه مگر اینکه شکایت کنی ازش.
شکایت کردم تو 195 و بعد چند ساعت تماس گرفتن گفتش سیستم اون موقع کد استعلام اشتباه نشون میداده ولی ترافیک 5 گیگ بوده گفت شما استفاده کردی 5 گیگ رو. چون بسته شبانه دارم نتونستم خودم با کنترل حساب گوشی دقیق حساب کنم . من که تسلیم شدم شاید من اشتباه کردم و 5 گیگ رو تو روز استفاده کردم.بعد کلی بسته اینترنتی خریدن احساس میکنم سرم کلاه رفته
خوب شرکت دوباره زنگ زد من بسته شبانه داشتم ولی بسته چند کاربره اولویت اول هستش پس حتی تو شب که استفاده کردم از بسته چند کاربره کم شده تا موقعی که صفر شده
دوستان حواسشون باشه بسته چند کاربرو رو با شبانه نزنن که مثل من سرشون کلاه نره![]()
Last edited by tntkgb; 19-04-2015 at 11:02.
سلام آقا رضا عزیز.خسته نباشید میشه بگی سایت 4G ایرانسل چند تا راک و rru داره م ببینم تشخیص بدم عکس بگیرم بزارم.تا حالا کسی نزاشته تو انجمن
دوست عزیز بیشتر از تعداد پست های شما دوستان عکس از دکل نسل ۳ و ۴ ایرانسل تو انجمن گذاشتن شما اگه یکم می گشتی میدیدی
آرش جان میتونی بگی کدوم صفحس برم دوباره یه نگاه بندازم
با سلام
دوست عزیز من هم محسناتش رو قبول دارم و میدونم به چه کاری میاد (خودم هم مسئول شبکه بوده ام در دانشگاه و ...) ولی متاسفانه 99% مطمئنم که هدف اول این شبکه انواع و اقسام محدودیت و فیل-تر و امثالهم هست تا اون مسائل دیگه! یعنی اینطوری بگم که اگر با هزینه 10 برابر که تا الان کرده اند میتونستند فیلتر-ینگ کامل رو مثلا 3 سال پیش راه بیندازند کرده بودند و بی خیال حتی پهنای باند داخل و مسائل اون میشدند و شاید یک 20 سال دیگه مسائل مربوط به اونرو کاری براش میکردند.
دقیقا منم همچین فکری کردم))
آقا ما اگه نخوایم سایتای داخلی با سرعت نور بازشن بجاش سایتای خارجی مثل نور باز شن باید چکار کنیم ؟
جواب : مهاجرت از این خراب شده .
کریمی کریمی به شهر خود خوش آمدی![]()
واسه شبکه ملی اطلاعات مگه نیاز ب سرور نداره؟
خب شرکت های بزرگ فیسبوک و گوگل سرور هاشون رو در مناطقی ک سردسیر هست میزارن یا برای برقش از انرژی خورشیدی استفاده میکنن ایران میخواد این قضایا رو چیکار کنه؟!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)