تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1222 از 3347 اولاول ... 22272211221172121212181219122012211222122312241225122612321272132217222222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,211 به 12,220 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من بسته چند کاربره 5 گیگ 20 هزارتومان رو 5 روز پیش زدم ولی بهم 1 گیگ بیشتر نداد پیگیری ها هم فعلا جواب نداده کسی این اتفاق واسش افتاده؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من بسته چند کاربره 5 گیگ 20 هزارتومان رو 5 روز پیش زدم ولی بهم 1 گیگ بیشتر نداد پیگیری ها هم فعلا جواب نداده کسی این اتفاق واسش افتاده؟
    شما اگر از مشکل پیش آمده اطمینان داری فقط کاری که می کنی الان سریع برو سایت 195 شکایت کن. ایرانسل به شما 1ریال هم بر نمی گردونه مگر اینکه شکایت کنی ازش.

3. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما اگر از مشکل پیش آمده اطمینان داری فقط کاری که می کنی الان سریع برو سایت 195 شکایت کن. ایرانسل به شما 1ریال هم بر نمی گردونه مگر اینکه شکایت کنی ازش.
    شکایت کردم تو 195 و بعد چند ساعت تماس گرفتن گفتش سیستم اون موقع کد استعلام اشتباه نشون میداده ولی ترافیک 5 گیگ بوده گفت شما استفاده کردی 5 گیگ رو. چون بسته شبانه دارم نتونستم خودم با کنترل حساب گوشی دقیق حساب کنم . من که تسلیم شدم شاید من اشتباه کردم و 5 گیگ رو تو روز استفاده کردم.بعد کلی بسته اینترنتی خریدن احساس میکنم سرم کلاه رفته
    خوب شرکت دوباره زنگ زد من بسته شبانه داشتم ولی بسته چند کاربره اولویت اول هستش پس حتی تو شب که استفاده کردم از بسته چند کاربره کم شده تا موقعی که صفر شده
    دوستان حواسشون باشه بسته چند کاربرو رو با شبانه نزنن که مثل من سرشون کلاه نره
    Last edited by tntkgb; 19-04-2015 at 11:02.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام آقا رضا عزیز.خسته نباشید میشه بگی سایت 4G ایرانسل چند تا راک و rru داره م ببینم تشخیص بدم عکس بگیرم بزارم.تا حالا کسی نزاشته تو انجمن

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام آقا رضا عزیز.خسته نباشید میشه بگی سایت 4G ایرانسل چند تا راک و rru داره م ببینم تشخیص بدم عکس بگیرم بزارم.تا حالا کسی نزاشته تو انجمن
    دوست عزیز بیشتر از تعداد پست های شما دوستان عکس از دکل نسل ۳ و ۴ ایرانسل تو انجمن گذاشتن شما اگه یکم می گشتی میدیدی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آرش جان میتونی بگی کدوم صفحس برم دوباره یه نگاه بندازم

8. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شبکه ملی لازمه هر کشوری است. در ترکیه حدود 10 سال است که اکثر سایتها در داخل پشتیبانی میشود. سیستم صوت وتصویر داخل این شبکه است. این شبکه در اکثر کشورها وجود دارد. سرعت بالاو توجیه اقتصادی و امن بودن شبکه در صورت حملات سایبری از ویژگی این شبکه است. من هم موافقم عده ای از این فیلتر شکن ها پول های هنگفتی به نام مصلحت به جیب زدند.
    با سلام

دوست عزیز من هم محسناتش رو قبول دارم و میدونم به چه کاری میاد (خودم هم مسئول شبکه بوده ام در دانشگاه و ...) ولی متاسفانه 99% مطمئنم که هدف اول این شبکه انواع و اقسام محدودیت و فیل-تر و امثالهم هست تا اون مسائل دیگه! یعنی اینطوری بگم که اگر با هزینه 10 برابر که تا الان کرده اند میتونستند فیلتر-ینگ کامل رو مثلا 3 سال پیش راه بیندازند کرده بودند و بی خیال حتی پهنای باند داخل و مسائل اون میشدند و شاید یک 20 سال دیگه مسائل مربوط به اونرو کاری براش میکردند.

10. 3 کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

فکر کنم این همون حسین کریمی هست با یه یوزر دیگه اومده مدیرا چک کننو لطفا
    دقیقا منم همچین فکری کردم ))

آقا ما اگه نخوایم سایتای داخلی با سرعت نور بازشن بجاش سایتای خارجی مثل نور باز شن باید چکار کنیم ؟

جواب : مهاجرت از این خراب شده .

12. 7 کاربر از vahooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا منم همچین فکری کردم ))

آقا ما اگه نخوایم سایتای داخلی با سرعت نور بازشن بجاش سایتای خارجی مثل نور باز شن باید چکار کنیم ؟

جواب : مهاجرت از این خراب شده .
    کریمی کریمی به شهر خود خوش آمدی

14. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام

دوست عزیز من هم محسناتش رو قبول دارم و میدونم به چه کاری میاد (خودم هم مسئول شبکه بوده ام در دانشگاه و ...) ولی متاسفانه 99% مطمئنم که هدف اول این شبکه انواع و اقسام محدودیت و فیل-تر و امثالهم هست تا اون مسائل دیگه! یعنی اینطوری بگم که اگر با هزینه 10 برابر که تا الان کرده اند میتونستند فیلتر-ینگ کامل رو مثلا 3 سال پیش راه بیندازند کرده بودند و بی خیال حتی پهنای باند داخل و مسائل اون میشدند و شاید یک 20 سال دیگه مسائل مربوط به اونرو کاری براش میکردند.
    واسه شبکه ملی اطلاعات مگه نیاز ب سرور نداره؟
    خب شرکت های بزرگ فیسبوک و گوگل سرور هاشون رو در مناطقی ک سردسیر هست میزارن یا برای برقش از انرژی خورشیدی استفاده میکنن ایران میخواد این قضایا رو چیکار کنه؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •