من 2 ماه پیش داشتم، حدود 13.500 قیمتش بود. سرعت دانلودش زیر 10 کیلو بود.
من 2 ماه پیش داشتم، حدود 13.500 قیمتش بود. سرعت دانلودش زیر 10 کیلو بود.
دوستان کمک کنید لطفا...من سرویسم یکی دو ماهی هست که تموم شده.الان که میرم تو پنل یه سرویس جدید بخرم،وقتی یه سرویس رو انتخاب میکنم از تو لیست قیمتش رو برام نمیاره...یعنی تو قسمت جمع کل هیچی نمینویسه و نمیشه پرداخت کرد...چیکار کنم؟ مشکل از کجاس؟
1 مگ : 210
2 مگ : 280-300
دوستان سلام
من یه اینترنت سه ماهه 12 گیگ 128 مخابرات ساری دارم که دیگه داره کم کم تموم میشه
الان دوتا سوال دارم (من خیلی وقت نیست مودم گرفتم وارد نیستم)
1-من حدود هشتاد نود تومن دارم و نیاز مبرم به خرید آموزش های گرافیکی مثل مکس و اینا دارم
می تونمم برم بخرم اما بصورت پکیج هست که نصفشون بکارم نمیاد!(پولام حروم میشه اونطوری)
الان من اگه بخوام فقط دانلود داشته باشم (هر آموزش مثلا دو گیگ هست) چه اینترنتی بخرم ؟
2-زمان این سه ماهه ای که الان دارم تا 22 تیر ماه هست حالا من باید تا اون موقع صبر کنم یا همین که گیگم تموم شد میتونم دوباره تعرفه جدید بخرم؟
با تشکر
سلام.
سوال اولتون رو شاید درست متوجه نشده باشم. برداشت من اینه که: «شما میخوائید اینترنتی داشته باشید که بتونید باهاش زیاد دانلود کنید.»
برای این کار سرویس 6 ماهه یا 1 ساله بگیرید. چون از ساعت 1 تا 7 صبح دانلودش رایگانه و از ترافیکتون کم نمیکنه (سرعت دانلودش حدودا برابر سرعت دانلود در روزه). ترافیک نامحدود (999GB) نگیرید، چون سرعت دانلودش زیر 10 هست.
اما اینکه چه سرعتی بگیرید؟: من حساب کردم با سرویس 128 و فرض سرعت دانلود 40، کلاً هر شب میتونید حدود 850 مگابایت دانلود شبانۀ رایگان داشته باشید.
سوال دومتون: وقتی ترافیکتون تموم شد، هم میتونید ترافیک اضافه بخرید، و هم میتونید سرویس جدیدی بگیرید تا جایگزین سرویس فعلیتون بشه. خرید ترافیک اضافه کاری نداره. اما اگه بخوائید سرویس جدید بگیرید: به قسمت خرید سرویس برید و سرویس مورد نظر رو بخرید. در واقع سرویس جدید رو رزرو میکنید. بعدش به قسمت «سوابق» برید و انتهای اون صفحه، در قسمت «سرویس رزرو»، سرویسی که تازه خریدین موجوده و کافیه جایگزینش کنین.
Last edited by ایرانی.; 21-06-2014 at 15:15.
آها عالی بود دوست من فهمیدم
اره دانلود 128 هم بین 40 تا 50 در نوسان هست و من تا الان فقط درایور کارت گرافیک و باهاش دانلود کردم!
پس الان شما میگین من تا صد تومن 6 ماهه 1 مگ بگیرم و شبانه دانلود داشته باشم درسته؟(1 مگ مثلا یک فایل 1گیگی رو چند ساعته میزنه؟)
اونوقت من هر شب مثلا یک گیگ دانلود کنم (از ساعت 1 تا 7) متوجه نمیشن که خط منو محدود کنن؟ من شنیدم مثلا 30 گیگ دانلود کردی کندش میکنن!
بعد اینکه من متوجه میشم دقیقا وقتی ساعت از یک شب رد میشه ناگهان سرعت دانلود میاد روی 8!...چرا؟
برای بقیه سرویس ها هم همینطوری میشه؟
سرویس 128، 6 ماهه با ترافیک 24 GB میشه= 71.000
سرویس 1 مگ، 6 ماهه با ترافیک 24 GB میشه= 134.000
(قیمتها تو پنل هست؛ «انتخاب مرحله ای پروفایل» رو انتخاب کن)
سرویس 1 مگ، سرعت دانلودش حدود 220 هست. که دانلود یک فایل با حجم 1 گیگ، حدود 1 ساعت و 20 دقیقه طول میکشه.
در مورد محدودیت مقدار دانلود شبانه اطلاع ندارم. بهتره تو یه پست دیگه، این سوال رو دوباره بپرسی.
من خودم 128، 1 ماهه دارم. سرعت دانلودش بعد از یک شب تغییر چندانی نمیکنه.
Last edited by ایرانی.; 21-06-2014 at 15:15.
نه هیچگونه محدودیتی واسه مقدار حجم دانلود نداری من خودم با سرویس 2 مگ خودم هر ماه بالای 130 گیگ دانلود دارم الان 3 سالی هم هست که
از مخابرات اینترنت میگیرم و دانلود هم خیلی زیاد میکنم ولی هیچوقت زنگ نزدن چرا انقدر دانلود میکنی البته کسایی که فیلم خاک بر سری دانلود میکنن
بهشون زنگ میزنن و اخطار میدن!
چرا بدون قند شکن هیچ سایتی باز نمیکنه این مخابرات؟
آقا تشکر
خب من با صد تومن می تونم شیش ماهه 1 مگ بگیرمبا 12 گیگ حجم
و یا یکم بیشتر بزارم روش و 2 مگ شیش ماهه بگیرم که 113 تومنه (اینم 12 گیگ البته)
الان شیش ماهه مخابرات اجازه داره شبانه دانلود رایگان کنه؟
Last edited by hes25; 24-06-2014 at 00:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)