کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم تست جامع و کامل
![]()
سرویسم تموم شد دینامیت گرفتم
* 8:30 شب ( تایم اوج شلوغی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* واقعا خوب شده امیدوارم حداقل 2 3 ماهی همین جوری بمونه
Last edited by k1ozil; 21-01-2016 at 20:46.
های وب در ساعات شلوغ اوضاع خوبی نداره پینگ به 600-700 میرسه یکی دوهفته همش تایم اوت بودش لینک ثابته چراغ اینترنت روشن ولی دیتایی وجود نداره اینترنت قطعه هر وقت زنگ زدم گفتن از زیر ساخته سایت 195 شکایت کردم یکی دوهفتست اوضاعش بیش از حد خرابه
دوستان تا میتونید استفاده کنید از این پینگ و سرعت دانلود
پینگ من تا همین صبح 120 بود با سرورهای اروپا (من بازی انلاین میکنم برام پینگ مهمه) الان با همون سرور شده 450 با 8% پکت لاست
tracert هم گرفتم همچنان همون ارمنستانه
دوستان امروز کلا پینگها اومده پایین انگار های وب یک دستی به سرورا و ... کشیده؟
اره فک کنم پهنای باند خریده
اه اه چه وضع سرعت و پینگه ! داغون سرعت زیر 1 کیلو پینگ بالا 1000 ! نصف آی پی ها کلا تایم اوته.
(خطاب به کاربران تایپک : یخورده آینده نگر باشید بد نیست)
تست سرعت 1 مگ![]()
سلام ببین دوست عزیز اکثر پشتیبانی ها همچنین های وب فقط همین کارها بلدن تا بگی مشکل داری ریت خط میارن پایین البته کار دیگه ازشون ساخته نیست و در سیستمی کار میکنن که قانونی نداره که مثلا مشکلات مشترک کاربرا جمع کنن و فرداش گزارش کنن به سرپرست و مدیر اون هم به مالک های وب گزارش بده و اقای مالک هم دلسوزانه مشکل مردم حل کنه. در نتیجه شما هر وقت مشکل پیدا کردی تماس نگیری بهتره چون جوابها تکراری مثلا ایا بیسیم یا فکس و.. دارید ایا از سر خط تست گرفته اید؟ مشکل از طرف زیر ساخت یا مرکز مخابرات میباشد، یا اینکه خط پایین تر میبندن و تستهایی که به شما میگن بگیرید یا داخلیه یا با دانلود منیجر فلان فایل دانلود کنید... اصلا نمیدونن پینگ به ریت خط ربطی نداره اگر لینک برقرار باشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)