دوستانی که سرویس 1 مگ و 2 مگ دارن Down Stream , UP Stream این دو سرویس روی چه سرعتی بسته میشه؟؟؟
دوستانی که سرویس 1 مگ و 2 مگ دارن Down Stream , UP Stream این دو سرویس روی چه سرعتی بسته میشه؟؟؟
مخابرات تهران سرعت آپلود سرویس های نامحدود:
640 کیلو بیت برای سرویس 2 مگ.
320 کیلوبیت برای سرویس 1 مگ.
160 کیلوبیت برای سرویس 512 کیلو.
سلام دوستان شما پینگ داخلیتون خیلی نرفته بالا؟ من که با تابناک 100 - 110 میگیرم با تایم اوت. صبح اینجور نیستزنگ بزنم پشتیبانی؟
اول ممنون از شما دوست عزیز
دوم اینکه من از مخابرات تهران یک هفته است سرویس 512 گرفته ام و خط من فیبر نوری است. می خواستم بدونم تعرفه های حجمی هم سرعتشون به همین شکلی هست که گفتید؟ و بعد اینکه سرویسهای حجمی شبانه رایگان داره یا نه؟
سلام.من سه سال پیش رفتم اینترنت مخابرات بگیرم که گفتن شما خطتون pcm هست و فعلا نمیتونید باید صبر کنید شاید خطتتون از pcm دربیاد.حالا دوباره بعد از سه سال که رفتم باز همون حرف رو میزنن و منم واقعا دیگه خسته شدم از این وایمکس.جالبه میگن خط جدید هم بگیرید باز همین مشکل هست....جونم به لبم رسیده ... دارم چند برابر پول adsl برای وایمکس میدم اما چه فایده برام صرف نداره...خواهشا یکی بگه راهی نیست بتونم adsl بگیرم؟؟![]()
شما دو راه دارید یا همین وایمکس رو ادامه بدیداما نه ایرانسل یا مبین. من شنیدم وایمکس داتک کیفیتش خیلی خوبه. که با مودم ایرانسلت بهت اشتراک میدن و شبانه رایگان هم داره. دوم اینکه سرویس وایرلس استفاده کنید که شاید هزینه اولیش بالاست ولی بعدا خیلی کیفیت خوبی دریافت می کنی. یه شرکت خیلی خوب در این زمینه هست که اگه خواستید بهتون معرفی می کنم.
عجب گرفتاری شدیما.
پول حروم نداریم که بریزیم توو شکم این مال حروم خورا.
1 هفته هستش که مسیر رو عوض کردن بردن telia کلا اینترنت نداریم
سلام دوستان دو ماهی هست که با برنامه های اندروید مثل Tango و Beetalk مشکل دارم
با وایرلس که به نت وصل میشم و وارد Peopol Nearby برنامه ها که میشم یه دفعه نتم قطع میشه و بعد چند ثانیه دوباره وصل میشه!
میخواستم بدونم برای شما هم همینطوره؟
سرویسهای حجمی مخابرات تهران شبانه رایگان داره؟
تو پنل کاربری از کجا باید میزان مصرفمو ببیم؟![]()
سرویس های حجمی مخابرات تهران دانلود شبانه ندارند. در مورد سوالی هم که پرسیدید، سرعت آپلود این سرویس ها رو اطلاع ندارم، تا حالا استفاده نکردم، فقط میدونم که Burst ندارند، یعنی 128 حجمی بخری، سرعت 16 کیلوبایت رو حساب کن. 5 مگابیت بخری، همون 5 مگابیت میگیری، یک ذره اینور و اونور.
چون خودم استفاده نکردم نمیدونم میشه ریز مصرف رو دید یا نه، کسی از دوستان تهران حجمی داره؟ میتونه در مورد سرعت آپلود و ریز مصرف کمک کنه به دوستمون birang1357
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)