يه سوال: تو پادگان آموزشي كه از زير ديپلم تا دكترا سرباز ميگيره ، همه يه شرايطي دارن يا فرق هم داره؟
يه سوال: تو پادگان آموزشي كه از زير ديپلم تا دكترا سرباز ميگيره ، همه يه شرايطي دارن يا فرق هم داره؟
سلام دیگه اینطور پادگان ها کم شده اما خیلی تفاوت نداره مثل ممکنه در زمان بیدار باش یک مقدار تفاوت باشه
sent from my open source device
دوست عزیز مطمئنا که یکی نیست ! تو پادگانی اموزشی که از دیپلم تا دکترا داشته باشه معمولا میان زیر دیپلم و دیپلم ها را یکجا فوق دیپلم و لیسانس ها را یک جا و فوق لیسانس و دکترا ها را یکجا دسته بندی می کنند و بسته به مدرکشون کار برای این گروه ها اسونتر خواهد بود .
آره خداییش اینو راست میگه
حــــــــــــــــــذف شد
Last edited by mhei; 13-12-2012 at 15:53.
من با فوق ديپلم ، آموزشي افتادم نيرو انتظامي كرمان ، يكي از دوستام هم با مدرك ديپلم افتاده همونجا و ده روز زودتر از من اعزام شده
يكم داشت ژست مسخره كردن به خودش مي گرفت. منم 2 دي بايد برم.
ایشالا به سلامتی ! فقط یکم جای سختی افتادی !! من چند مدت کرمان بودم . مخص.صا اونجا نیروی انتظامیش کارش خیلی سخته به خاطر مبارزه با اشرار و ...
اگه اهل کرمان باشی که هیچ ولی اگه اهل جایی دیگه هستی حتما سعی کن بعد از اموزشی بگیری شهر خودت![]()
سلام. من 91/9/1 خدمتم تموم شد. میخواستم بدونم منی که تو ستاد نیروی ارتش بودم، چند وقته کارتم میاد دم خونه؟
ممنون درست فهمیدم
این یعنی هر کی هر چی گفت دایورت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)