سلام!داش سعید!
.gif)
برای دومین بار در این قسمت پست میدهیم!چون سیعدو جایی گیر نمیاریم ستاره سهیل شده گزشته روهم که فراموش کرده یه سر کوچیکم به ما نمی زنه!
1-سعید جون داداش چه خبر
.gif)
2-کم پیدایی چرا؟؟
3-اون رفیقت که واسش وبلاگ زده بودی چی شد؟
4-از بچه های قدیم مربی گریمون کسی رو می بینی؟
5-اهله خدا پیغمبر هستی؟اگر هستی در چه حد؟
6-ساکر 8 بازی می کنی؟
7-تو هتریک"سایت مربی گری" عضو هستی؟
8-چی شده خودت رو صندلی نشستی پیسنهاد کسی بوده؟؟
گرم یاداوری یا نه من از یادت نمی کاهم!
و خوشحال شدیم سعید جان.
.gif)
موفق باشی.
.gif)
به به به. داش حامد گل.gif)
.gif)
عزيز همش چپ و راست تيكه بار ما بكن. دمت گرم. اگه خواستي اين دوتا ادرس ميتوني گيرم بياري
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آيديمم كه فكر كنم داشته باشي.gif)
ما هميشه ياد شماييم داش حامد. اين حرفا چيه. راستش خودمم نميدونستم كجا ميتونم گيرت بيارم.gif)
1-سلامتي شما چه خبر عزيز؟
2-خب فعاليتم تو پي سي منحصر ميشه به همين تاپيك. وبلاگمون همه وقت نتي من رو پر كرده
3-هستيم در كنار هم. خوش و خرم.......gif)
.gif)
چيز خاصي قرار نبود بشه. من زندگيمم پاش ميدم
4-نه. سينا اومد توي يه انجمن توي ليگ فانتزيش ثبت نام كرد 7-8 ماه پيش كه ول كرد رفت. آيدين هم گه گاهي اس ام اس ميده. از بقيه خبر ندارم
5-من هميشه ارادت خاصي به معصومين داشتم. راستش مدتيه كه از فرايض دينيم دور شدم و خيلي شرمنده خودمم. ايشالا به راه راست هدايت بشم
6-نه. گرافيكم نميخوره. مال خواهرم يكم مدلش بالاتره تازه تو اون با دنگ و فنگ مياد. چند وقت پيش يه سيستم خدا واسه يكي از رفقا بستم. همه چيزش بالا بود. ساكر08 نصب كردم و يه 5-6 ساعتي باهاش بازي كردم. تازه داشتم ميفهميدم بازي فوتبال كامپيوتري يني چي....... خيلي خدا بود...... چه كنيم ديگه. هنوز سرم به WE9 گرمه
7- يه بار عضو شدم. ولي چون موقع كنكورم بود و وقت زيادي ميطلبيد ادامه اش ندادم. بعدم ديگه موقعيتي پيش نيومد برم سراغش
8-اولا كه كسي تو نوبت نبود و صندلي خالي مونده بود. يكي از دوستان پيشنهاد بنده رو داد و بقيه هم استقبال كردند و زوركي نشستيم.
حرامم باد اگر من جان به جاي دوست بگزينم