تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1222 از 1298 اولاول ... 22272211221172121212181219122012211222122312241225122612321272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,211 به 12,220 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

زده چیزی برای شما فعال نیست!
    شما مطمئی درست ثبت نام کردی؟؟ چون وقتی شما ثبت نام میکنی مشخصات طرح ثبت نامیتون رو باید در همین بخش مشخصات سرویس نشون بده ولی چراغ قرمز باشه که معنیش غیرفعال بوده اما الان برای شما توی همین صفحه هیچ طرحی ثبت نشده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

شما مطمئی درست ثبت نام کردی؟؟ چون وقتی شما ثبت نام میکنی مشخصات طرح ثبت نامیتون رو باید در همین بخش مشخصات سرویس نشون بده ولی چراغ قرمز باشه که معنیش غیرفعال بوده اما الان برای شما توی همین صفحه هیچ طرحی ثبت نشده
    خب اگه درست ثبت نام نکرده بودم که وارد این بخش نمیشدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خب اگه درست ثبت نام نکرده بودم که وارد این بخش نمیشدم
    شما اگر طرح پیش پرداخت ثبت نام کردی وقتی آنلاین پول رو میپردازی دوباره وارد همین سایت میشه و شماره پیگیری بهت میده این کار درست انجام شده؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

شما اگر طرح پیش پرداخت ثبت نام کردی وقتی آنلاین پول رو میپردازی دوباره وارد همین سایت میشه و شماره پیگیری بهت میده این کار درست انجام شده؟؟
    نه هنوز نخریدم میخام بدونم الان فعال شده که بخرم یا نه چون به هر کی میگم میگه حداقل یه هفته باید طول بکشه خیلی زود فعال شده!
    و یه چیز دیگه الان مودم رو وصل کردم وارد سایت مخابرات نمیشه عکس رو ببینید
    مگه نباید وارد صفحه اصلی بشه یه لحظه میخاد وارد شه دوباره میپره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان من برای شارژ اتوماتیک طرح زرین که مثلا وقتی وسط ماه شارژ مون تموم میشه خود مخابرات یک گیگ شارژ میکنه وپیغام میده این کار در جهت رفاه حال ما بوده !! به 195 شکایت کردم الان در پاسخ شکایت من جواب دادند به شرح زیر 3 روز هم مهلت درخواست تجدید نظر دارم بنظرتون چه جوابی بدم ؟؟

جواب 195 پس از شکایت من:

با سلام و احترام مشخصه و ويژگي طرح زرين شارژ اتوماتيك پس از اتمام شارژ مي باشد و اكثر مشتركين جهت اجتناب از قطع سرويس تمايل به چنين انتخابي دارند. حال چنانچه مشترك خواهان چنين حالتي نمي باشد مي تواند با مراجعه به يكي از مراكز پاسخگويي سرويس adsl نسبت به تغيير محصول و انتخاب ساير طرح ها اقدام نمايد .
    سلام دوست عزیز،
    وقتی طرحشون این شکلی است که نمیتونی بگی چرا اینجور است؛ مثلا من هم چون دیدم از شارژ اتوماتیک این طرح و نداشتن شبانه رایگانش خوشم نمیاد، از اول یک طرح دیگه گرفتم. به نظرم به طرح شباهنگ سه گیگ هشتاد درصد تخفیف شبانه کوچ کنید (اگه همچنان میخواهید از مخابرات سرویس داشته باشید). به نظر با تغییر قیمتهایی که دادن و سر خود زرین را دوگیگ در ماه کردن، شباهنگ سه گیگ پس پرداخت بهترین گزینه است ضمن اینکه شارژ اتوماتیک هم ندارد. یک خوبی دیگر اینکه نیازی به مراجعه حضوری ندارید، می تونید در پلوتون خودتون تغییرش بدید.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    درسته طرحشون اینجوری هست ولی کلا طبق قوانین جدید که قرار بود از 95/5/1 اجرا بشه همچین کاری خلاف هست
    دوستان کسی خبری از شارژ های هدیه نداره؟ همونایی که بابت نظر سنجی قراره واریز کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    Last edited by omniahd; 26-07-2016 at 01:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون
    Last edited by علی 254; 26-07-2016 at 15:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

سلام
    درسته طرحشون اینجوری هست ولی کلا طبق قوانین جدید که قرار بود از 95/5/1 اجرا بشه همچین کاری خلاف هست
    دوستان کسی خبری از شارژ های هدیه نداره؟ همونایی که بابت نظر سنجی قراره واریز کن
    این نظر سنجی کی و کجا بوده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

یه گیگ نظر سنجی رو هنوز به منم ندادن. اصلا تا حالا کسی شارژ هدیه بابت نظر سنجی از مخابرات گرفته؟؟؟

11. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •