دیشب مال من کلا قطع شد خلاص!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تورو خدا؟ پس دعای کمیل رو با چه فرمتی آپلود میکنن؟ =))
نمیدونم چه مشکلی هست که شب ها میزاریم فایل ها رو از راپید شیر بصورت عادی بدون اکانت بگیریم دیگه نمیشه انقدر DC میشه وسط کار که قطع میشه دانلود , هیچی نمیشه از این سرور بدون اکانت دانلود کرد ولی روزها خیلی خوب میشه دانلود کرد با سرعت عالی, الان 85 مگابایت رو دارم با سرعت 62 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم
خوشبختانه وی p ان هم باز شد.
من تمام فرمت ها رو حتی بدون v پی n میتونم دانلود کنم حتی مسنجر هم درست شده.. یک نمونه بگذارید ببینم این چیه که شماها نمیتونید دانلود کنید. من آرت 128 دارم. شاید این مشکلات برای آکو باشه. نه؟
مشکل دانلود بعضی فرمت ها رو من جسته گریخته دیدم بعضی افراد ازش مینالن ..گویا از شاهکارهای جدید مخابراته (چون دیدم این مشکل رو مشترکین ISP های مختلف دارن) ولی هنوز فراگیر نشده ...خدا بخیر بگذرونه
راستی اینجا مگاآپلود باز شده چرا این شاتل ... بازش نمیکنه![]()
vroom جان ممنون.
آقایون - خانوما:
سرعت خیلی بالا نمی خوام. در حد 128 یا 256 هم خوبه!
ولی:
1) قیمتش مهمه.
2) سرعت واقعی دانلودش.
خیلی خیلی ممنون.
من دیشب تا ساعت 12 شب باید 300 مگ باقی موندم رو مصرف میکردم
از 10:45 تا 11:15 حدودا 50 مگیش رو مصرف کردم و بقیش رو هم لینک اماده کرده بودم
که از 11:15 قطع شد و دقیقا 00:15 وصل شد و اون 300 مگ رفت واسه خودش
دوباره از 00:15 تا 1:00 وصل بود بعد دوباره قطع شد و من از عصبانیت کنتور داخلی رو زدم برای خاموش کردن pc و رفتم خوابیدم![]()
این نتیجه تست ساعت 1:15 عصر خودمه برای eco 128 که با همون سرعت eco 512 میبندن
که 3 گیگ 1 ماهه با دانلود شبانه رایگان ( که والا من ازش خیری نددیدم) به قیمت 13900
![]()
سلام.
من ترافیک مصرفیم خیلی بالاست ! میخواستم adsl نامحدود بگیرم ، کسی میدونه چه سرویسایی داره ؟ قیمت هاش چجوریه و اینکه می ارزه برای کسی که 2 گیگ رو توی کمتر از یه ماه مصرف میکنه ؟
االان سرویس eco 256 دارم که 6 ماهه بود و 8 گیگ که مدتش تا دی ماهه و 6 گیگ هم ترافیک اضافه ی شده که به تدریج در طول این مدت ترافیکم تموم میشد و مجبور بودم بخرم !
چی پیشنهاد میکنین؟
اگه مشکل مالی نداریو دانشجویی ART8 رو بگیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)