تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1222 از 3745 اولاول ... 22272211221172121212181219122012211222122312241225122612321272132217222222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,211 به 12,220 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

همین چند دقیقه پیش با یک قاضی دادگاه صحبت کردم .
    گفت : باید به صراحت در قرارداد نوشته باشند که حق کم کردن سرعت در ساعات رایگان را دارند . رایگان بودن یکی از شرایط معامله بوده و نه لطف شرکت به مشتری !
    و شرکت می تواند در طی معامله امتیازات بیشتری به مشتری بدهد (مثل افزایش ساعات رایگان) اما حق کاهش مفاد قرارداد را ندارد .
    ایشان گفتند که شرکت کاملاً محکوم است و درصورتی که شکایت کنید میتوانید حجمهایی که ازدست داده اید را هم استرداد کنید . در ضمن درصورت گرفتن وکیل و پیروز شدن در محکمه ، شرکت باید کلیه مخارج وکیل و حتی خسارات دیگر را جبران کند.
    Last edited by kaveh2nd; 20-06-2013 at 21:06.

2. 10 کاربر از kaveh2nd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

شرکتی که تا 2سال پیش سرعتش زیاد نبوده و قانون عمل کرده تا الان فقط مشترک جمع کرده بعدشم معلومه که ویران میشه.
    باید همون موقع یه کپی از قرداد رو داشته باشی که خیالت راحت باشه که میتونی پوستشون رو بکنی.

4. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه k1_24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اصلا مهم نیست که چنده
    هر چی باشه بدون lag و dly می تونین با داخل ایران بازی کنید

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من که درخواست جمع آوری دادمو خلاص

7. 7 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به تنظیم مقررات رادیویی شکایت کردم فاکتور فروش هم براشون اپلود کردم
    ببینیم چی میشه
    شما هم برید شکایت کنید اگه فاکتور هم دارین براشون اپلود کنید

9. 4 کاربر از R.min بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

همین چند دقیقه پیش با یک قاضی دادگاه صحبت کردم .
    گفت : باید به صراحت در قرارداد نوشته باشند که حق کم کردن سرعت در ساعات رایگان را دارند . رایگان بودن یکی از شرایط معامله بوده و نه لطف شرکت به مشتری !
    و شرکت می تواند در طی معامله امتیازات بیشتری به مشتری بدهد (مثل افزایش ساعات رایگان) اما حق کاهش مفاد قرارداد را ندارد .
    ایشان گفتند که شرکت کاملاً محکوم است و درصورتی که شکایت کنید میتوانید حجمهایی که ازدست داده اید را هم استرداد کنید . در ضمن درصورت گرفتن وکیل و پیروز شدن در محکمه ، شرکت باید کلیه مخارج وکیل و حتی خسارات دیگر را جبران کند.
    شما شرایط قرارداد بخون زده این که ممکن هست هر لحظه هر دقیقه شرکت بخواد می تونه ساعت رایگان رو برداره حتی می تونه همون لحظه غیر رایگان شد پهنای که استفاده کردی هزینه از مشترک بگیره .

این موراد که قوانین زده دوست من با تشخیص حقوق دان شرکت بوده همه موراد پیش بینی شده شما زمانی می تونید شکایت کنید و به نتیجه برسید یک اکانت 2 مگابایت با پهنای اختصاصی با ضریب اشتراک یک بگرید با قیمت 390 هزار تومان .

تنها موردی که می شه شکایت کرد قطعی های شرکت هست که باید آپ تایم زیر 99 باشه .

11. 2 کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستانی که از شرکت کلاش و کلاهبردار آسیاتک اشتراک دارند و سرعتشان محدود شده ، لطفاً همگی باهم به سامانه شکایت سازمان تنظیم مقررات رفته و شکایت کنیم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من از یک وکیل این موضوع را پرسیدم :
    توجه کنید که در قرارداد هیچ اشاره ای به اختیار شرکت در ساعات رایگان نشده ، درواقع شرکت موظف به تامین پهنای باند مشترک در تمام ساعات است و ارائه خدمات رایگان ترفند بازاریابی و رقابت شرکتهاست .
    محدود کردن ساعات شبانه برخلاف قرارداد ، از نظر حقوقیتدلیس در معامله و نوعی کلاهبرداری محسوب می شود . یعنی شرکت باید رسماً در قرارداد یا تبلیغات به مشتری اعلام کند که در ساعات رایگان سرعت را کم میکند ( یا حق تعیین سرعت را دارد) تا مشتری بتواند تصمیم بگیرد . درواقع چون موضوع ساعات رایگان در تبلیغ و لیست تعرفه های شرکت مطرح شده جزو وظایف آنها بوده و رایگان بودن حق اضافه ای برای شرکت ایجاد نمیکند که درآن دست ببرد ! بنابراین عملکرد شرکت برخلاف قرارداد بوده و ضمن باطل شدن قرارداد موجب اعاده خسارت می شود .

مجددا از همه عزیزان خواهش می کنم ، ازآنجا که شکایت به خود شرکت هیچ فایده ای ندارد ، همه باهم که به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنیم . (من شکایتم را ثبت کردم)

درضمن از مشترک شدن دوستان و آشنایان در این شرکت کلاهبردار ممانعت کنید ( تبلیغ منفی کنید) .

فراموش نکنید که بسیاری از شرکتها سرعت شبانه شان را درست کرده اند.

چرا جو می دید شما خوندید قرارداد اصلا بند 5 بخونید ببنید چی زده براتون زده شرکت هر لحظه می تونه شبانه قطع یا محدود کنه یعنی یک شب بیاد بگه رایگان نداریم تمام

بخونید بد نیست

crm.asiatech.ir/policy/policy.pdf

داره خودمونی میشه shinooda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اینم وضعیت اینترنت ما.
    1 مگ نامحدود برنزی.

14. این کاربر از shinooda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sanyax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یعنی این شرکت واقعا گندش ودر اورده من مشهد هستم دو هفته پیش پولو ریختم هنوز لینکم ثابت نشده هی میگن پورتتو عوض میکنیم از مخابرات باز یک بار میگن برو سر خط و چک کن میخوام فردا برم پولم و پس بگیرم.یک لینک و نمیتونن ثابت کنن
    Last edited by sanyax; 21-06-2013 at 09:50.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینم وضعیت اینترنت ما.
    1 مگ نامحدود برنزی.
    سرعت دانلودت چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •