چه جوری میشه پسورد رو عوض کرد ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه جوری میشه پسورد رو عوض کرد ؟
Last edited by K.N.I.G.H.T; 24-02-2012 at 15:53.
اگه بتونی بری داخل ادمین، گزینه ای بنام Maintenance هست که میشه پسورد رو عوض کرد.
نه دیگه نمیره
همیشه خودم کانفیگ میکردم دیروز این مشکل پیش اومد بردم شرکت مسئول فنی انجام داد منم یادم رفت بپرسم پسورد چی بود
مگه پسورد واسه خودش عوض میشه ؟
شما برید مودم رو ریست کنید بعد به تنضیمات پیش فرض بر می گرده و یوزر & پس admin mishe
دوستان دقت کنید، حتما پسورد ادمین رو عوض کنین. چون ممکنه تحت هجوم دوستان هکر قرار بگیرین و اونا میتونن مشخصات شما رو سرقت کنن و با استفاده از اون از خونشون کانکت بشن. و شما و اندیشه هم عملا کاری نمیتونین بکنین. مگر اینکه بعد از حمله سریعا مودم رو ریست کنین و پسورد رو اندیشه عوض کنین و واسه ادمین پسورد بزارید. همه این کارها باید سریع انجام بشه وگرنه ظرف 3 سوت دوباره با اکانت شما کانکت خواهن شد.
سلام
وقتی تو قسمت Network تو کنترل پنل میرم به جز اسم کامیپوتر من اسم 4 تا کامیپورت دیگه هم هست !!!!!!!!
کسی میدونه اینا از کجا اومدن ؟
و اینکه چه جوری میشه حذف کرد ؟
سلام
دوستان من میخوام ADSL 128 خودمو به 256 ارتقا بدم
امروز رفتم واسه ارتقا,اندیشه گفت باید نامه از دانشگاه بیاری تا بهت 256 بدیم
میخواستم ببینم ISP های دیگه 256 رو بدون نامه از دانشگاه میدن؟
۱تا۵ صبح رو فقط اندیشه رایگان گذاشته یا همه ISP ها این ساعات رایگان رو دارن؟
دوست عزیز من وقتی چیز پی آن استفاده میکنم این شکلی میشه
Last edited by nois3; 27-02-2012 at 18:45.
دوست عزیز حضوری نامه می خواد ولی غیرحضوری یعنی از تو سایت اندیشه میتونی خیلی راحت از 128 به هر سرعت بالاتری که بخوای ارتقا بدی، در ضمن ساعات رایگان 1 تا 7 صبحه!سلام
دوستان من میخوام ADSL 128 خودمو به 256 ارتقا بدم
امروز رفتم واسه ارتقا,اندیشه گفت باید نامه از دانشگاه بیاری تا بهت 256 بدیم
میخواستم ببینم ISP های دیگه 256 رو بدون نامه از دانشگاه میدن؟
۱تا۵ صبح رو فقط اندیشه رایگان گذاشته یا همه ISP ها این ساعات رایگان رو دارن؟
من 512 حجمی دارم، الان که ساعت 1 و 15 دقیقست دارم با سرعت 200 دان میکنم! همیشه سرعت بین 60 تا 70 بود، خداکنه یه امشب رو لااقل تا 7 صبح سرعت همینجوری بمونه...
دوست عزیز خیلی ممنون
بله دیشب سرعت خیلی خوب بود تایم اوت هم نداشت
دوست عزیز شما ۵۱۲ دارید، روزها سرعت تون چقدره؟(منظورم ۵۱۲ واقعی هست یا ۲۵۶ تا سرعت داره؟)
من اولین بار هست میخوام از سایت اندیشه ADSL رو ارتقا بدم،پولش رو میتونم با کارت شتاب بانک ملی واریز کنم؟
من روزها سرعتم معمولا بین 150 تا 200 نوسان داره ، بعضی وقت ها هم میشه 250 ! شب ها هم بین 60 تا 70 هستش. برای واریز کردن هم فکر کنم با کارت بانک ملی هم بشه، دقیقا نمی دونم چون من خودم با کارت بانک صادرات واریز می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)