مشکل منو کسی میدونه
مشکل منو کسی میدونه
این بازی فقط برای ویندوز 7 و فکر کنم ویستا باشه.
جناب MostafaFait مشکل شما از کرکتون هست.کرکتون عوض کنی درست میشه. حجم 5.2 مگابایت بریزی درست میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Khan gholi; 22-06-2010 at 15:27.
من فکر کنم مشکل شما از کارت گرافیکتون باشه که نمیکشه چون 9400 اصلا برای بازی خوب نیست.برو تنظیماتش رو بیار پایین شاید درست بشه
--------------------------------------------------------------------------------
مشکل من با پریدن بیرو از بازی حتی پچ 5 نیز حل شد
کسی خواست کمکش کنم بهم ایمیل بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
you have encountered a serious error. serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hadware that does not meet the minimum specifcations for game. please visit the foums at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for suggested courses of action or consult yor manual for technical support contact information
شما به این پست توجه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
وقتی میخوام nfs undercover رو بصورت آنلاین بازی کنم بعد از طی مراحل ساخت اکانت این ارور رو میده:
the cd key you provided is not valid
من قبلا cd key تو این بازی وارد نکردم ولی cd key رو دارم ولی نمیدونم اون رو باید کجا وارد کنم.
لطفا هر کدوم از دوستان آشنایی با این بازی دارن کمک کنن.
ممنون![]()
سلام
آقا من یه مشکلی با conviction دارم: به اولین لود بازی (صفحه مشکی با loading icon خود بازی_اون سه نقطه ای که داره میچرخه!_ ) که می رسم برنامه not respond می ده و دیگه جلو نمی ره؟؟؟ هرچی patch و crack هم رو نت بوده و من گیر آوردم ریختم... در ضمن اگر می خواین بگین که از آنتی ویروسه، اونم غیر فعالش کردم...
واقعا دیگه برام اعصاب نذاشته... موندم چی کار کنم... آها راستی کرکی که تو دیسک بازی بود هم کار نمی کنه...
ممنون می شم کمکم کنید...
پچ و کرک توی این پست رو دانلود کن:
در ضمن پوشه کرک شامل چند تا فایله که باید در پوشه اصلی بازی past بشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یعنی تا حالا کسی این بازی رو بصورت آنلاین انجام نداده؟؟؟
فقط میخوام بدونم cd key رو باید کجا وارد کنم...همین!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)