تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1222 از 3195 اولاول ... 22272211221172121212181219122012211222122312241225122612321272132217222222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,211 به 12,220 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

البته پدرام جون اگه یکمی منطقی تر به موضوع نگاه کنیم متوجه میشیم که این کنسولها تا اون موقع نمیتونن مثل الان بازیهارو با این رزولوشن و کفیت بالا در نسل خودشون نمایش بدن!

البته این عمره کنسول X360 هست که ممکنه تا سال 2014 باشه و معلوم نیست که تا اون موقع کنسول جدیدتری نیاد! نمونه بارزش ps2 هست که عمرش هنوز تموم نشده و هنوز هم داره یه سری بازی براش تولید میشه در صورتی که ps3 تقریبا چهار سال هست که عرضه شده.

فعلا هم ماکروسافت هیچ صحبتی در مورده زمان عرضه کنسوله بعدیش نکرده و چون ما هم پیشگو نستیم باید انتظاره هر پیشامدی را از سوی ماکروسافت داشته باشیم.
    شهاب جان
    اتفاقا هر چی بگذره developer ها بیشتر و بهتر میتونن از تمام پتانسیل کنسول ها استفاده کنن و بازی های بهتر و با گرافیک بالاتر از اینی که هست بسازن ( با این که همه چیز گرافیک نیست تو هر نسل )

هر وقت هم برسن به limit های یک کنسول میرن تو کار بهینه سازی
    که اونم دنیایی داره برای خودش

اگه نکاه کنی همین ps2 تو اخرین سال خودش قبل از اومدن ps3 بازی God of war 2 براش ساخته شد که نشون داد چه توانایی داره

این نسل یکم فرق میکنه
    اگه یادت باشه ps2 سال 2000 اومد و sony از همون سال 2004 اعلام کرد که داره کار میکنه روی کنسول بعدی
    ps2 هم discontinue نشد چون هم در ابتدای ورود PS3 اون ضرر های هنگفت مالی برای sony به وجود اومد
    هم کنسول ارزون قیمتی بود که گرافیک نسبتا خوبی داشت
    و همهتر از همه بزرگترین library حال حاضر تاریخ ماله این کنسوله

اما تو این نسل هم از نظز سخت افزاری هر دو بی نیاز هستن
    به خصوص ps3 که بازی سازی اینقدر براش سخته که داد همه developer ها رو در اورده و تازه بعد از 4 سال شرکتی مثل naughty dog چند و چون کار دستش اومده که چطور باهاش کار کنه و ازش کار بکشه

این اظهار نظر مسولین ms بار ها تو event ها و interview های مختلف با سایت ها و magazine های معتبر اعلام شده
    اصلا وجود و به بازا اومدن natal در ابتدای 2011 خودش کاملا سندی بر این واقعیته

چند وقت پیش بود که خود developer ها هم اعلام کرده بودن که چیز جدید تری از اینی که هست ( به خصوص engine های بازی ) در استین ندارن که بخواد سخت افزار نیاز داشته باشه

در کل حرفت درست هست در این دنیایی که Advertisement حرف اول رو میزنه هیچ چیز قابل پیش بینی نیست

2. 9 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

NATAL رو كه هركي باهاش كار كرده ازش به عنوان يه اختراع جديد ياد ميكنه و ميگه كاملا ميتونه همه رو وارد يه دنياي جديد بكنه . از الان هم شركت هاي بزرگ آماده ي بازي ساختن براش هستن . حتي كوجيما هم كلي حال كرده بود با NATAL !
    در مورد PS3 هم يه خوبي داره كه فقط شركت هاي كه بازي انحصاري ميسازن ميتونن قدرت واقعي اين كنسول رو نشون بدن ! KZ2 , Uncharted 2 , GOWIII . هرچند اين بازي ها فقط گرافيك ندارن و گيم پلي و داستان فوق العاده اي هم دارن . در مورد بازي هاي انحصاري 360 هم كه نيازي نيست چيزي بگيم .كاملا مشخصه كه يكي از يكي غول تر هستن !

4. 10 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

شهاب جان
    اتفاقا هر چی بگذره developer ها بیشتر و بهتر میتونن از تمام پتانسیل کنسول ها استفاده کنن و بازی های بهتر و با گرافیک بالاتر از اینی که هست بسازن ( با این که همه چیز گرافیک نیست تو هر نسل )

هر وقت هم برسن به limit های یک کنسول میرن تو کار بهینه سازی
    که اونم دنیایی داره برای خودش

اگه نکاه کنی همین ps2 تو اخرین سال خودش قبل از اومدن ps3 بازی God of war 2 براش ساخته شد که نشون داد چه توانایی داره

این نسل یکم فرق میکنه
    اگه یادت باشه ps2 سال 2000 اومد و sony از همون سال 2004 اعلام کرد که داره کار میکنه روی کنسول بعدی
    ps2 هم discontinue نشد چون هم در ابتدای ورود PS3 اون ضرر های هنگفت مالی برای sony به وجود اومد
    هم کنسول ارزون قیمتی بود که گرافیک نسبتا خوبی داشت
    و همهتر از همه بزرگترین library حال حاضر تاریخ ماله این کنسوله

اما تو این نسل هم از نظز سخت افزاری هر دو بی نیاز هستن
    به خصوص ps3 که بازی سازی اینقدر براش سخته که داد همه developer ها رو در اورده و تازه بعد از 4 سال شرکتی مثل naughty dog چند و چون کار دستش اومده که چطور باهاش کار کنه و ازش کار بکشه

این اظهار نظر مسولین ms بار ها تو event ها و interview های مختلف با سایت ها و magazine های معتبر اعلام شده
    اصلا وجود و به بازا اومدن natal در ابتدای 2011 خودش کاملا سندی بر این واقعیته

چند وقت پیش بود که خود developer ها هم اعلام کرده بودن که چیز جدید تری از اینی که هست ( به خصوص engine های بازی ) در استین ندارن که بخواد سخت افزار نیاز داشته باشه

در کل حرفت درست هست در این دنیایی که Advertisement حرف اول رو میزنه هیچ چیز قابل پیش بینی نیست
    بله پدرام جون من با صحنتهات کاملا موافقم!
    البته NATAL تنها مختص این کنسول نیست و طبق اطلاعاتی که من دارم مثل اینکه قرار برای pc هم باشه و حتی برای کنسول نسل بعدی ماکروسافت.

ولی ما این را هم باید در نظر داشته باشیم که هر روز داره قطعات سخت افزاری جدیدی اعم از cpu و gpu و ... وارد بازار میشه که با game ها تا حده زیادی match هستند! و وقتی در pc یک بازی را میشه با رزولوشن full hd و 8XAA بازی کرد ولی در کنسول همون بازی را با رزولوشن 720p و حداکثر 4XAA بازی کرد خوب باید کمی به نظره من تامل کرد! با اینکه یه همچین تنظیماتی برای یک کیس 600 تومنی قادر به اجراست ولی قیمت یک کنسول کمتر از این مقدار هست.

قطعا MS هم در همین فکر هست و همون طور هم که شما اشاره کردی با وجود advertisement هایی که هر روز از جانب developer ها و شرکت های سخت افزاری از جمله IBM شاهدیم کمی کار را برای افزایش عمره کنسولهای نسل حاضر با وجود قدرته سخت افزاری اونها مشکل میکنه!

در هر صورت من خودم ارزو دارم که MS با بهینه سازی هایی که روی این کنسول در اینده انجام میده بتونه عمره این ابر کنسول را افزایش بده!

6. 10 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

البته NATAL تنها مختص این کنسول نیست و طبق اطلاعاتی که من دارم مثل اینکه قرار برای pc هم باشه و حتی برای کنسول نسل بعدی ماکروسافت.

ولی ما این را هم باید در نظر داشته باشیم که هر روز داره قطعات سخت افزاری جدیدی اعم از cpu و gpu و ... وارد بازار میشه که با game ها تا حده زیادی match هستند! و وقتی در pc یک بازی را میشه با رزولوشن full hd و 8XAA بازی کرد ولی در کنسول همون بازی را با رزولوشن 720p و حداکثر 4XAA بازی کرد خوب باید کمی به نظره من تامل کرد! با اینکه یه همچین تنظیماتی برای یک کیس 600 تومنی قادر به اجراست ولی قیمت یک کنسول کمتر از این مقدار هست.

قطعا MS هم در همین فکر هست و همون طور هم که شما اشاره کردی با وجود advertisement هایی که هر روز از جانب developer ها و شرکت های سخت افزاری از جمله IBM شاهدیم کمی کار را برای افزایش عمره کنسولهای نسل حاضر با وجود قدرته سخت افزاری اونها مشکل میکنه!

در هر صورت من خودم ارزو دارم که MS با بهینه سازی هایی که روی این کنسول در اینده انجام میده بتونه عمره این ابر کنسول را افزایش بده!
    البته شهاب جان تمام حرف ها نسبی هست و هیچ کدام مطلق نیست.

مثلا چطور ME 2 یا Dirt 2 با همچین گرافیکی انقدر روان اجرا میشه !!

ما در کل داریم میگیم این کنسولها با اینکه از نظر سخت افزاری عقب هستن ولی خوب تونستن جایگاه خودشون رو ثابت نگه دارند.

این مطلب هست که ما کنسول بازها روش پا فشاری داریم و هرچی هم میگیم این PC بازها متوجه نمیشن !!

8. 7 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

البته شهاب جان تمام حرف ها نسبی هست و هیچ کدام مطلق نیست.

مثلا چطور ME 2 یا Dirt 2 با همچین گرافیکی انقدر روان اجرا میشه !!

ما در کل داریم میگیم این کنسولها با اینکه از نظر سخت افزاری عقب هستن ولی خوب تونستن جایگاه خودشون رو ثابت نگه دارند.

این مطلب هست که ما کنسول بازها روش پا فشاری داریم و هرچی هم میگیم این PC بازها متوجه نمیشن !!
    دقیقا سعید جون به نکته جالبی اشاره کردی و منم 100 درصد موافق این موضوع هستم.

10. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

عمرا ناتال برای PC بیاد . شاید برای نسل بعد کنسول های ماکروسافت بیاد . ( اوت هم با ورژن های جدید . ) ولی دور PC را خط بکشید که اگه براش بیاد از ماکروسافت به سازمان ملل شکایت می کنم .

به نظر من هم کنسول Xbox تا سال 2015 قابلیت هاش رو می شه و پس از اون ممکنه کنسول جدید بیاد .

زمانی کنسول جدید می آید که کارایی کنسول قابلیت هماهنگی با تکنولوژی روز دنیا را نداشته باشد و فروش کنسول به حد کافی رسیده باشد .

12. 2 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

تمامی سوالات و مباحث درمورد Xbox 360 (فقط در اینجا) - پست اول حتما خوانده شود!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

عمرا ناتال برای PC بیاد . شاید برای نسل بعد کنسول های ماکروسافت بیاد . ( اوت هم با ورژن های جدید . ) ولی دور PC را خط بکشید که اگه براش بیاد از ماکروسافت به سازمان ملل شکایت می کنم .

به نظر من هم کنسول Xbox تا سال 2015 قابلیت هاش رو می شه و پس از اون ممکنه کنسول جدید بیاد .

زمانی کنسول جدید می آید که کارایی کنسول قابلیت هماهنگی با تکنولوژی روز دنیا را نداشته باشد و فروش کنسول به حد کافی رسیده باشد .
    همونطور که قبلا هم شنفته بودم natal برای pc هم میاد طبق فرمایشات اقای بیل گیتس! متنه حرفاش جالب بید!:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

همونطور که قبلا هم شنفته بودم natal برای pc هم میاد طبق فرمایشات اقای بیل گیتس! متنه حرفاش جالب بید!:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به خدا قسم اگه ماکروسافت همچین کاری کنه Xbox رو می ندازم بیرون و PS3 می خرم . حتی اگه مجبور شم سالی 1 بازی بخرم .

یعنی چی ! ماکروسافت سالی 3 تا انحصاری می ده بیرون دوتاش روی PC هستش .
    وقتی بازی با گرافیک بهتر و کنترل بهتر رو PC هستش چرا X360 .

کنسول باید چند تا مشخصه داشته باشه .

1- بازی انحصاری خوب 2 - شبکه Network خوب 3 - وسایل جانبی جالب

از این دوتا ماکروسافت فقط دومیش رو داره . بقیه رو که صلواتی روی PC می ده بیرون .

17. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من با دوستام سیو بازی هامون رو توی یک کنسول انجام میدیم اگه مموری کارت بگیریم و سیو هایمون رو کپی کنیم میتونیم اون سیو ها رو روی کنسول دیگه اجرا کنیم
    قیمت مموری کارت چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •